Last news in Fakti

23 Септември, 2018 00:01 2 087 12

ЕС може и да не се договори с Великобритания

  • великобритания-
  • доналд туск-
  • ес

Доналд Туск признава, че това е много възможно

Възможно е Великобритания и ЕС да не се договорят за излизането на страната от Съюза. Това заяви председателят на Европейския парламент Доналд Туск, цитиран от РИА Новости.

Туск говори за преговорите в писмо, адресирано до неофициалната среща на ЕС в Залцбург, която започва на 19-ти септември.
„Сложният сценарий без споразумение става все по-възможен. Все пак все още можем да избегнем катастрофа. Трябва да сме отговорни“, заяви Туск.

Във Великобритания все още има разногласия относно предложеното споразумение от премиера Тереза Мей. Все още не е ясно, дали ще има договорка с ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bahti

    6 1 Отговор
    Прав им океан бре!
  • 3 Робот

    4 3 Отговор
    Възможно е еврогейовете да пийнат една студена фекална вода от свещената река Ганг.
  • 4 Джентълменът русофил

    3 11 Отговор
    Представете си, че Великобритания и Евро съюза са едно семейство. В един момент жената взема решение да се разведе, за което щяла да плати издръжка ама чак след три години, дотогава той трябва да изпълнява съпружеските си задължения, тоест да я издържа :). Де се е чуло и видяло жената(UK) да плаща издръжка на мъжа си? Всичко са английски номера бре мили хора. Лондон е люлката на цялата човешка цивилизация, англичаните са измислили всички правила в тази цивилизация, а европейците си мислят, че на краставичар, ще продават краставици.

    Коментиран от #5

  • 5 алоо историка

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Джентълменът русофил":

    люлката на европейската цивилизация е рим...и римската империя !! когато римляните са имали тоалетни , бани с ТОПЛА вода ,когато са строили пътища и водопроводи(които още функционират) то европейците сме били диваци а англетата и немците са били на толкова назад ...само отделни племена . а ако си мислиш , че 500 млн ес има нужда от 60 млн англета...т.е от 50 млн +10 млн пакита и индийци значи си зле с математиката ако въобще си я изучавал
  • 6 Джентълменът русофил

    2 7 Отговор
    Аз визирам правила и норми приятелю, а не бидета и тоалетни чинии.

    Коментиран от #7

  • 7 майтапиш

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Джентълменът русофил":

    се нали ?? защо ли в правото което са правила и норми се използва латинският език ??? ако не знаеш той е езика в римската империя ...да си чувал за римското право ...щото аз за английско прво някой да го цитира и използва не съм ?? правила и норми за какво ??? та рим е съществувал 2000 години и е допринесъл много повече за развитието на континента от англия ...
  • 8 Джентълменът русофил

    1 5 Отговор
    Съвременните правила и норми визирам. Тези на които се крепи EU. А защо целият свят владее английски език и го използва, като официален, вместо италиански или китайски например?

    Коментиран от #9

  • 9 а бе ти

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Джентълменът русофил":

    разлка между език и правна система и норми правиш ли ??? понеже живея в западна европа от доста врме съм сменил 2 държави ти казвам , че яко лъжеш , че ес се крепил на английският език !!! правото и нормите са заети от римското право а хората използват местните езици. само ако не се разбират като туристи използват английски език. и какво общо има езика който знаели хората....аз знам 3 западни езика но английският почти не го ползвам

    Коментиран от #11

  • 10 Великобритания грешка

    4 2 Отговор
    Брегзит лошо много лошо. Независимо че отровиха Скрипал. Значи ще ви кажа нещо да отровиш някои като му сипеш отрова в храната или питието е в стил на Америка и Великобритания , Англия. Все пак Америка и Англия Великобритания говорят на един и същи език и си сътрудничат. Русия те биха ти теглили един бой от колкото да се крият като мишки и да чакат да атакуват. Руснакът ако му блъснеш колата излиза с бухалка , другия с втора бухалка и те бие. А британецът направо звъни на полицията някой друг да му свърши мръсната работа.
  • 11 ГосТ

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "а бе ти":

    как може изобщо да се обясняваш за тая нелепица, Англия била люлката на европейската цивилизация 😂,това означава и световната (без Китай) 😂
  • 12 Англия жени

    1 1 Отговор
    Чух че много от жените там са феминистки. Стойте далеч от тях те вече са заразени с вируса феминизъм.