Last news in Fakti

25 Септември, 2018 15:26 3 869 27

Русия ще заглушава вражески самолети над Сирия

  • самолети-
  • заглушава-
  • сирия-
  • русия-
  • радари

Москва ще брани режима на Асад

Русия ще заглушава вражески самолети над Сирия - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия съобщи, че ще започне да заглушава радари и сателитни сигнали на самолети, които атакуват сирийската територия от Средиземно море.

Това съобщи военният министър на руската държава Сергей Шойгу, който обяви също, че Русия доставя С-300 на Сирия заради сваления руски самолет Ил-20, информират агенции.

"В района до Сирия над Средиземно море ще има радиоелектронно заглушаване на сателитната навигация, бордовите радарни системи и комуникационните системи на военна авиация, която атакува обекти на сирийска територия", разкри Шойгу, цитиран от News.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    39 5 Отговор
    От news.bg: Електронно военно оборудване на Русия, чието предназначение е да предотвратява въздушни удари, е пристигнало в Сирия, след като Москва действа в спешен порядък за подсилване на противовъздушната отбрана на своя съюзник Дамаск, съобщават руските медии. Без подробно да описват какво точно е изпратено, източниците са отбелязали, че системите са предназначени да разстройват въздушните радари, комуникациите и въздушния контрол на самолетите и системите за сателитна навигация, използвани в щурмови самолети, в безпилотни самолети и в направлявани боеприпаси.

    Операторите ще могат да проектират защитен "радиоелектронен купол" по протежение на стотици километри над Сирия и по крайбрежието на Средиземно море.
    За чий им трябваше на евреите да свалят руския самолет?

    Коментиран от #21, #23

  • 2 кофти

    15 44 Отговор
    Сирия свали руския самолет, колкото и да е неудобно, и то с руска ракета С-200, а сега с С-300 тия сирийци ще попилеят цялата руска база. Кофти избор на съюзници.

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Ххххх

    48 6 Отговор

    До коментар #2 от "кофти":

    Защо ли Израел толкова се боят от С300 ???

    Коментиран от #4, #6

  • 4 кофти

    10 20 Отговор

    До коментар #3 от "Ххххх":

    Ами то и ние имаме С-300. На парада в София го показаха...ама никой не се бои от нас. Що така?

    Коментиран от #7, #27

  • 5 Цанко

    6 27 Отговор
    Ще ми заглушат пръднята!
  • 6 Перър

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ххххх":

    Защото няма да могат да си разиграват коня. Макар че аз съм за тях тея араби и тоя фанатизам не ме кефят.
  • 7 Ххххх

    32 6 Отговор

    До коментар #4 от "кофти":

    Защото у нас от народа направиха 90% дебили като теб. Честните и способни хора бяха изгонени от България

    Коментиран от #8

  • 8 кофти

    4 22 Отговор

    До коментар #7 от "Ххххх":

    Може да съм дебил, но не свалям самолети на съюзниците си.
  • 9 Кирил

    26 0 Отговор
    Започна да става много много интересно.
  • 10 Москва

    28 0 Отговор
    Така е вече е така,, какво повикало такова се обадило"!!
  • 11 Немска рая

    21 3 Отговор
    Джендърнята е в траур.
  • 12 олала

    11 0 Отговор
    Фалкон 1, Фалкон 1, тук Фалкон 2, чуваш ли ме? Фалкон 2, тук Фалкон 1. Чувам те отлично, чуваш ли ме? Фалкон 2, руснаците ни заглушават, Фалкон 1,, знам, радиото на Айфона спря. Какво ще правим? Фалкон 2, включваме и нашето заглушаване, олрайт?! Окей, Фалкон 1, включено..... Алло, алло, Фалкон 1 чуваш ли ме,??? ТИШИНА. УФ, май никой никого не чува вече, всички са заглушени. База, тук Фалкон 2, чуваш ли ме? Фалкпн 2, тук земя, изключи пулта и слез през вратата?! Остави шишето в барчето, стълбата е спусната, и затвори бутилката преди да слезеш? Олрайт? Окей Земя, помислих, че вече сме във полет и самолета пада. Джон, остави Уоукъра и слез от самоюета, край!

    Коментиран от #13

  • 13 Инкогнито

    18 1 Отговор

    До коментар #12 от "олала":

    А да няма - тът- тът-тът тъттттттттт-щаб нямаме връзка с Фалкон 1и 2 какво да правиме?щаба - слагайте памперсите и под масата директива 1 забравих те ли!

    Коментиран от #18

  • 14 Kcaniba

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "кофти":

    1.С 200 са съветско производство
    2. След маса провокации, довели на края до смърт на 15 души руски специалисти, Исраел изгуби всичките си уговорки с Русия.
    3. Никой няма даоже да сваля руските самолети. Понеже бе съобщено вече от руския генщаб, че Русия освен че ще предостави предплатените преди 10 години С 300, и е систеамата за разпознаване свой/чужд, което означава, че сирийското ПВО ще бъде включено в руската система, което на практика означава, че небето над Сирия, като и всичките ПВО системи минават по директното руско командване!!!
    4. РЕБ-а който са разработили руснаците, в момента изпреварва целият свят с десетилетия (блекаута и вечните памперси, тръгнали от Доналд кук в Черно море, нали помните)
    5. На практика, след няколко дни, Русия ще контролира териториите от Иран и Синай, до Атлантика, Арабския полуостров и Дарданелите!!
    Да ви е честито соросня!!!

    Коментиран от #16, #22, #24

  • 15 Реалист

    3 11 Отговор
    Най-много пияните орки пак да опраскат някой пътнически самолет като над Украйна. Полза никаква от стари руски зенитни системи - те не са никаква тайна щом и ние ги имаме. Още преди години са разгадани и са прочетена книга.
  • 16 M. A. G. A.

    4 9 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    До сега Русия околностите до базата си не можа да контролира, сега щяла да контролира до атлантика! Не казвай,, хоп"преди да си скочил е казал народа.
  • 17 Неразбиращ

    4 6 Отговор
    "Русия съобщи, че ще започне да заглушава радари и сателитни сигнали на самолети, които атакуват сирийската територия от Средиземно море." Това добре, а откъм Израел?
  • 18 олала

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "Инкогнито":

    А вие защо присмивате американските военни? Да, случаят със СУ24-25 над Доналд Дюк е факт. Но и те имат отлични сшециалисти, както и руснаците, израелтяни, иранци, англиани и нашите и от цял свят. Аз подкрепям морално сирийската армия и всички, включително Руссия, които воюват срещу
    ИД и други терористи, но не считам, че щатското оръжие е по-лошо от руското. Английските САС, са били по войни из цял свят и по нищо не отстъпват на морските дяволи на Русия. Според теб излкза, че цялата щатска армия е страхливци? А не е така. Хората на Марчинко са куче марка и други. Много зависи и от мотивацията. Щатските рейджърс са за пари. Руските са а да спрат ИД, да подкрепят САци Асад и естественно е и да получават пари. Израелците атакуват това, което считат и не им дфеме. Не бива да обиждаш рейнджърите, те са добри! Казвам ти го, като човек, койго не веднъж е минавал насфед нощ сам през гората и топките ти са ссити и не знаеш шума на 10 м дали е от мечка, вълци, диво прасе или елен и минаваш насфед пущинака с много киллометтри, с едно сгъваемо ножче. Но и копие или меч да имаш в гъсталака сред клонаците, сбара либте стръвница ще се оплете и може да загинеш. Аз лично пожелавам на Сирийците Арм, Русия, Иран да унищожат джихадистите, а ако САЩ се борижсрещу ИД и те, но не ми харесва подигравката с юесей армии. И на тях и на теб топките тижсе свиват в еднаква ситуация....
  • 19 Оле оле

    3 4 Отговор
    ...ще заглушава вражески самолети... А може ли да познава не вражеските ?

    Коментиран от #26

  • 20 Фанфан лалето

    1 4 Отговор
    Ще поживеем ще видим. Преди като тръгнаха с фанфари едва ли не на разходка, а пък то 3 години минаха и още идват.
  • 21 Стоян Михалев

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Не не е така. Ти май не си разбрал защото си бавнопокълняващ , не евреите са свалили руския самолет . Ама защо си се загрижил за евреите . Бъди рахат , този радиоелектронен купол най-много ще пречи на рсунаците и сирийците , Израелците както винаги понеже имат повече мозъчно вещество от чебурашките , ще го заобиколят или ще го изпарят.
  • 22 Сульо

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Венци не си прав , нищо не може да контролира нито Русия нито Главната им Ушанка. Просто ще замирише на сгорело.
  • 23 Усмивката

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Абе то ши излезе че Електронно военно оборудване на Русия, е единственото и уникално творение на военната техника.И са ко праим.Американците и евреите трескаво ,тепърва почват да измислят от туй чудо да го създават.....ама нанй
  • 24 Усмивката

    1 3 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    Нещо ме ми стана ясно...Тия руснаци ,от де идат ,от Марс ли?Те къде бяха до вчера .Кви са тия извънземни установки дето ши превземат.половин свят.Може би имаш в предвит Африка
  • 25 знаеш ли

    3 0 Отговор
    до коментар#23,#24-Усмивката-Тои и дядо ми се усмихваше-но усмивката му замръзна
  • 26 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Оле оле":

    Познава своите другите са вражески.
  • 27 Щото

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кофти":

    Щото нямаме армия . А ракетчиците са ОЗ .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания