18 Октомври, 2018 11:15 6 196 5

Арестуваха скандален наркобос в Андалусия (ВИДЕО)

  • франсиско техон-
  • кастаняс-
  • класе а

Франсиско Техон, ръководител на клана "Kастаняс", се подигра на полицията във видеоклип

Арестуваха скандален наркобос в Андалусия (ВИДЕО) - 1

Един от най-издирваните наркотрафиканти в Испания, който се беше подиграл на полицията, появявайки се във видеоклип, беше арестуван в Андалусия, предаде AFP, която цитира силите на реда.

Франсиско Техон, ръководител на клана "Kастаняс", "беше арестуван в Линеа де ла Консепсион, близо до границата с британската територия Гибралтар". Според полицията Франсиско е ръководел основната мрежа за трафик на хашиш в Андалусия, заедно с брат си Антонио, който беше арестуван през юни в същия град.

В края на 2016 г. двамата братя успяха да се спасят от операция срещу организацията им, довела до ареста на 30 предполагаеми членове. Неотдавна обаче Франсиско Техон се появи усмихнат в клип на кубинския регетон изпълнител Класе А.

На клипа се вижда как наркобосът слиза от скъпа лимузина, къпе се в басейн, пълен с жени по бикини и накрая отива в друга стая, където също го чакат жени. Записът беше публикуван в социалните мрежи, предизвиквайки силна полемика. По-късно изпълнителят го свали от YouTube.

Този клип "показва липсата на уважение към силите за сигурност, което изпитват наркотрафикантите", заяви тогава Хосе Енсина от асоциацията на служителите на силите на реда в провинция Кадис.

Провинцията има едно от най-високите нива на безработица в Испания и се намира само на няколко десетки километри от Мароко. Около 40 на сто от конфискуваните в Испания наркотици се залавят в този регион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 смях

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дори и по фейс прилича на":

    Да, но там ако го осъдят ще лежи. Тук най-големите престъпници са на свобода.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 А в смешната България

    4 0 Отговор
    Съдийката(пачата проста)да попита в началото на делото онзи ден Златко Баретата как е изкарал снощи на рожденния си ден(50г.)

    Коментиран от #5

  • 5 Антон 1

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "А в смешната България":

    Стига бе ! Верно ?
    Я раздуй !
Новини по държави: