Last news in Fakti

21 Октомври, 2018 10:32 5 551 9

Намериха телата на руските пилоти

  • азовско море-
  • тела-
  • пилоти-
  • русия-
  • руски-
  • самолет-
  • инцидент

Самолетът се разби в Азовско море

Намериха телата на руските пилоти - 1
Снимка: Shutterstock

Откриха телата на двамата пилоти на руския самолет Л-39, който падна в Азовско море, съобщиха руските медии, позовавайки се на информация на Министерството на отбраната.

В района на инцидента работи спасителен кораб. Той трябва да издири и извади фрагментите на разбилия се Л-39. Властите не съобщават подробности за катастрофата. Известно е, че тя е станала в четвъртък, а най-вероятната причина е техническа неизправност.

Самолетът е летял без боеприпаси. Той е изпълнявал рутинен полет за обучение на летци. Според предварителна информация, техническа неизправност може да бъде причината за катастрофата. Л- 39 е боен самолет за обучение на летци. Той е в експлоатация в повече от 30 държави. Някои модификации могат да се използват като леки атакуващи самолети и изтребители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОЙДАТ ЛИ ГОВЕДАРИ ДО ГРАНИЦАТА

    23 9 Отговор
    ТИ ОЧАКВАЙ САМО ГАДОСГИ. Я ЗАВОД ША ГРЪМНЕ САМОЛЕТ ША ПАДНЕ ДРОГИРАН С ПРОМИТ СОРОСОИДЕН МОЗЪК ША УТРЕПИ 24 ДЕЦА....

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Сорос 1

    14 21 Отговор

    До коментар #1 от "ДОЙДАТ ЛИ ГОВЕДАРИ ДО ГРАНИЦАТА":

    Олиии , ама тоя дето изтрепа децата е бил с мозък промит от Единна Русия -какъв Сорос те гони пак от сутринта
  • 3 Руслямска държава

    9 13 Отговор
    Целия доход на семейството е бил 14 000 рубли. Това е невероятна мизерия . Не е ясно как е отделил 40 000 за оръжието и патроните . Взривовете не се знае откъде и за колко ги е придобил.
    Иначе е карал военна подготовка в МВД РФ в Артек

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    12 23 Отговор

    До коментар #3 от "Руслямска държава":

    Голяма мизерия, при това във витрината на успеха Крим. Бедна ни е фантазията за човекоядците в Сибир. "Великият" Путин превърна руснаците в злобни, мразещи света зомбирани скотове. Владислав Росляков е просто образец на путиновия руснак. Рослякова държава. Или по-точно Путино-Рослякова Кочина на Злото и Лъжата.

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "Кочината на Злото издъхва в зловоние":

    Ааааа, недей така колега, не смей да обвиняваш великия Путин, Порошенко, само Порошенко е виновен.
  • 6 ТЕЗИ РУБЛИ В НАШИ ПАРИ СА ОКОЛО

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Руслямска държава":

    400 ЛЕВА. НО ТАМ КОМУНАЛНИТЕ РАЗХОДИ И ГОРИВОТО Е В ПЬТИ ПО ЕФТИНО. ЕЛА В ХАСКОВСКО ДА ВИДИШ НАРОДЕЦА КЬК ЯКАРА С 150- 250 ЛЕВА. АМА НЕ КАЗВАЙ ЧЕ СИ НАТОВЕЦ ЧИ ПОСЛЕ Ш СИ ТЪРСИШ ЧИЙНЕТО В ГРЬЦКО.....

    Коментиран от #9

  • 7 Цанко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДОЙДАТ ЛИ ГОВЕДАРИ ДО ГРАНИЦАТА":

    Ти да видиш...
    Най- голямата трагедия по космическа програма е в ссср- на космодрума в плесецк се взривява ракетата Р16- 90 човека загиват веднага, а още 60 почиват в болниците от изгарянията си! Най- голямата жп трагедия става в градчето Арзамас- взривява се влак с с взривно вещество, торове и цистерни с газьол! Жертвите са 510 в момента на взрива и още 200 почиват от раните си в болниците, безследно изчезналите са над 1000 души! И за това ли е виновен Запада или пословичната руска немарливост, алкохолизъм и безхаберие? Да композираш в една влакова композиция амонал, амониев сулфат и газьол!

    Коментиран от #8

  • 8 Белчо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Цанко":

    Извинявам се, не Ви разбрах!
    Какво казахте по статията, или правите специално изследване на аврии?
  • 9 Асковлията

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "ТЕЗИ РУБЛИ В НАШИ ПАРИ СА ОКОЛО":

    Земляк, не се връзвай - коментари 2,3,4 и 5 са един и същи човек. Не му отговаряй: нали знаеш хасковският лаф- с радиоточка не се спори!
    Хубав ден
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания