1 600 6

Тръмп отново в атака срещу мигрантите

Президентът на САЩ заяви, че конституцията не урежда гражданството по рождение

Тръмп отново в атака срещу мигрантите
Анатоли Стайков

Американският президент Доналд Тръмп каза, че конституцията на САЩ не гарантира правото на гражданство на всеки роден в страната и заяви, че той ще продължи да настоява за премахването му, предаде Reuters.

"Т.нар. гражданство по рождение, което струва на нашата страна милиарди долари и е много несправедливо спрямо нашите граждани, ще бъде премахнато по един или друг начин. То не се урежда от 14-ата поправка заради думите "подчинени на тяхната юрисдикция". Много специалисти по право са съгласни (с това). . . ", написа Тръмп в Тwitter.

САЩ

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • У лево е Крим
  Отговор
  1 17:58  31.10.18
  А бе не мога да го прочета, че недовиждам, а ма ЛОКО СФ ли пише на листа?
 • onq s konq
  Отговор
  2 18:05  31.10.18
  Прав е защото Великият Путин разби на пух и прах ЕС и сега укрите ще ходят да раждат малки украинчета в САЩ, а Тръпм няма да им пусне тая аванта:)

  Коментиран от #3

 • Диди
  Отговор
  3 18:06  31.10.18

  До коментар #2 от "onq s konq":

  ЯЯЯ??? да ти се неначуди човек:):) Взел си да поумняваш!!! Аз откога ти казвам че Путин не е глупав и знае какво прави, а че е велик няма спор:) А и че се разпада ЕС го виждам с просто око:) А и че украинците не са сред най-умните нации го забелязвам с другото просто око:)
 • 666
  Отговор
  4 18:24  31.10.18
  Правилно! По тази логика в САЩ трябва да останат само коренните му жители - индианците.
 • IQ ZERO💡
  Отговор
  5 18:54  31.10.18
  А на Мелания родителите по какъв текст от конституцията станаха граждани на САЩ.Нещо намирисва на шуробаджанащина.
 • среднощен
  Отговор
  6 19:36  31.10.18
  Гражданин на Рим се ставало или по рождение, или срещу голяма сума пари..!? В емигрантската държава САЩ - днес, гражданин се става по непонятни правила...!? Местното население, всички знаем кои са..!? Става дума за търгуване с брандовата марка на "Американската мечта"..!? Само че - къде остана "патриотизмът"..!? Или когато става дума за пари, никой не се интересува от патриотизма..!?

Напиши коментар:


Публикувай