Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 18:40 2 490 9

Тръмп: Това изглежда като инвазия

  • сащ-
  • имигранти-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ готов да изпрати повече военни по границата

Тръмп: Това изглежда като инвазия - 1
Снимка: БТА/AP

Имигрантският керван изглежда като инвазия. Това заяви президентът на САЩ Доналд Търмп, цитиран от ABC.

В момента голяма група имигранти се опитва да влезе в САЩ през Мексико. Според Тръмп това може да изглежда като инвазия от гледна точка на националната сигурност.

„Когато видите някои от хората в кервана, мисля, че това може да бъде възприето като инвазия срещу страната ни. Ние не можем да допуснем това“, заяви Тръмп.

Той коментира и изпращането на армията към граничния район. Според него е нужна „стена от хора“, за да бъде спряна имигрантската вълна.

Тръмп заяви, че е възможно 15 000 военни да бъдат изпратени към границата. Той отново упрекна медиите в необективни новини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    20 0 Отговор
    Аз не съм като Меркел,макар и да съм с немски корени!:):):)
  • 2 Без име

    0 8 Отговор
    "Дейли сабах" съобщава, че днес турският президент Реджеп Ердоган е провел телефонен разговор с Тръмп. Те са обсъдили двустранните отношения и последното развитие в Сирия.

    Двамата лидери са потвърдили ангажимента си да приемат допълнителни конструктивни мерки за укрепване на двустранните отношения. Те също са се съгласили да поддържат тесен контакт по двустранни и регионални проблеми през следващите дни.

    Днес турски и американски военни започнаха съвместни патрули в Манбидж, Северна Сирия, в съответствие със споразумение между двете държави.
  • 3 граничар

    22 1 Отговор
    Нарушителите на границата се посрещат с куршуми.
  • 4 Циник

    6 1 Отговор
    Американските (еврейски) корпорации съсипват латинска америка а не искат да приютят отчаяни хора търсещи по-добър живот. Макар че да косиш трева и да разкарваш пици или да си "вале" с началник негър за 7$ на час не виждам какъв по-добър жовот е.

    Коментиран от #5

  • 5 Румяна Костова

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Циник":

    Отчаяните хора,търсещи по -добър животв Америка имат случайно всичките еднакви палатки.И случайно финиширането на границата с Америка почти ще съвпадне с новите избори в Конгреса.
  • 6 Пеньо

    1 0 Отговор
    Дони не ми е сред любимците, но в случая просто трябва да се спазва закона. Всяка държава е в правото си да защитава границите си.
  • 7 Иван

    0 0 Отговор
    Чиста провокация срещу Америка
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 зулус

    1 0 Отговор
    Е то когато в Европа нахлуват пълчища талибани трябва да ги приемаме и храним ама за САЩ това е инвазия.