16 Декември, 2018 09:11 6 885 113

Русия към САЩ: Да преговаряме за ракетите

  • русия-
  • сащ-
  • ракети-
  • европа

НАТО и Белият обвиняват Москва, че нарушава Договора за ракетите със среден обсег като разработва нови ракетни системи

Русия към САЩ: Да преговаряме за ракетите - 1

В сряда руският министър на отбраната Сергей Шойгу е изпратил специална покана до американския си колега Джеймс Матис за възстановяване на диалога по Договора за ракетите с малък и среден обсег в Европа.

Това съобщи „Интерфакс“.

„След три дни дори няма официална реакция от американското ведомство на предложенията на руското министерство на отбраната“, разкри говорителят на руското военно министерство Игор Конашенков.

В началото на декември САЩ отправиха ултиматум към Русия, като й дадоха 60 дни да се съобрази с Договора от 1987 година. Беше отправена и недвусмислено предупреждение, че в противен случай ще напуснат договора.

НАТО и Белият обвиняват Москва, че нарушава Договора за ракетите със среден обсег като разработва нови ракетни системи. От своя страна Кремъл отрича обвиненията, посочвайки че стриктно спазва поетите ангажименти, за разлика от Алианса, който прехвърля войски и военни бази до западната граница на Русия, припомня АП.

Договорът за ликвидиране на ядрените ракети със среден обсег беше подписан през 1987 година от американския президент и съветския ръководител по онова време - Роналд Рейгън и Михаил Горбачов. Документът прати в историята серия ракети с обсег от 500 до 5500 километра, които бяха разположени на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ Териер

    47 11 Отговор
    Като няма диалог правиш какво то си знаеш.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Руските свине

    30 59 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ Териер":

    първо нарушиха Договора и произведаха ракетите, а сега се правят на миротворци, който искат преговори. Смешни, подли и жалки!

    Коментиран от #12, #96

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 едник

    9 7 Отговор
    Вежливи , и знаят как да удрят ! :)
  • 6 НКВД

    36 15 Отговор
    Е как да отговорят на Шойгу като кравите са напълнили памперсите?

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 7 1944

    19 40 Отговор
    цената на петрола пада, рублата копае надолу, основният лихвен процент в русия от понеделник скача нагоре за трети път през тази година. а новите санкции тепърва предстоят през януари. май се очертава скоро украинско-китайска граница?

    Коментиран от #18

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Наблюдател

    14 36 Отговор

    До коментар #6 от "НКВД":

    Не знам, кой какво е напълнил, руските боклуци са специалисти по попълните памперси, но Русия върви по пътя на СССР, без да има неговите ресурси. Което означава, че няма да издържи и наполовина колкото него, една нова надпревара във въоръжаването.

    Коментиран от #111

  • 10 1944

    10 30 Отговор

    До коментар #6 от "НКВД":

    свинете ще ядат ръждиви ракети като по рейгъново време. новият ссср е на крачка от разпад. пак сме на губещата страна, другарю.

    Коментиран от #16

  • 11 Бесен Язовец

    15 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Майкати току що си тръгна дал съм и нещо да ти подари за Коледа
  • 12 sladur

    8 6 Отговор

    До коментар #3 от "Руските свине":

    Я пак за договорите?

    Коментиран от #26

  • 13 НКВД

    29 4 Отговор
    НПОто много подскочи значи съм прав! Така е право по мазола удрям.
  • 14 Сволач руска

    9 23 Отговор
    Не ги бръснат за слива натниците, иди се оплачи на дядя вова.
  • 15 Москва

    35 14 Отговор
    Ние в Русия знаем как да чупим зъбките на побеснели от алчност капиталистически чакали!

    Коментиран от #27

  • 16 смотан

    32 7 Отговор

    До коментар #10 от "1944":

    Американците ще ядат ръждиви ракети!
    Руснаците заляха Америка със евтино зърно и фермерите във ФАЩ намалиха засетите площи с 15% , като за начало!

    Коментиран от #28, #31

  • 17 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    11 34 Отговор
    Впиянчените, крадливи мазняри се правят на халосани. Знаят много добре, че Щатите не преговарят с терористи. С каквато и пропагандна диария да заливат, съдбата на уродливото, престъпно джудже е ясна. Каквото за Саддам и Кадафи, това и за Путин.

    Коментиран от #19, #112

  • 18 нов

    36 3 Отговор

    До коментар #7 от "1944":

    А в България се качва тока, парното, водата, гражданската, всички храни, но ние сме "компетентни" и даваме акъл и мнения на другите!

    Коментиран от #20, #29

  • 19 алкохолизираните осрани говеда

    32 9 Отговор

    До коментар #17 от "Кочината на Злото издъхва в зловоние":

    лъжат като за световно. Има договор с Горбачов, при падането на берлинската стена, че няма да има бази на ФАЩ и НАТО в бившите държави от източния блок! Русия предупреждава многократно! Но лъжливата, крадлива, мафиотска педераска америка нарушава всичко, а след това плачат, като вдовица за к@р че някой не бил изпълнявал договори! Или договорите не са двустранни, а са само за другите да ги изпълняват??

    Коментиран от #25

  • 20 Роко

    11 19 Отговор

    До коментар #18 от "нов":

    Е ми отново взимаме пример от Русия пич. Там се вдига всичко ток, газ, бензин, храни, данъци и каквото се сетиш още. Кво да се прави цената на петрола пада, евро парламента излезе с декларация срещу северен поток 2, а китайчетата не дават повече кредити и скоро ще си поискат версиите за предишните. А пък япончетата явно са решили, че само Курилските острови не стигат за сделката и ще поискат и Сахалин. Въобще пред РФ се очертава светло бъдеще.

    Коментиран от #23, #34

  • 21 Иванов

    10 18 Отговор
    Москалите от преговори не разбират, разбират само от бой по кухите им манерки!
  • 22 СеСеСере

    4 19 Отговор
    "Нека възнесем нашите молитви за спасение на тези, които живеят в мрака на тоталитаризма, да се помолим те да открият радостта от познаването на Бога. Но докато не те направят това, нека бъдем уверени, че те ще проповядват превъзходството на онази държава, която обявява своето превъзходство над личността и предсказваща своето превъзходство над всички останали народи в света, и ще бъдат център на злото в съвременния свят (...) Ако историята ни учи на нещо, това е, че е глупаво да се правят отстъпки на агресора, като се представя желаемото за действително. Това е предателство към нашето минало и пренебрежение към собствената ни свобода. И така, в своите обсъждания и предложения за замразяване на ядреното въоръжение аз настоятелно Ви моля да избягвате съблазна на гордостта, съблазна необмислено да се обявявате за по-важни от всичко и да обявявате за еднакво виновни и двете страни, игнорирайки историческите факти и агресивните пориви на империята на злото, за да можете просто да наречете надпреварата във въоръжаването "гигантско неразбирателство" и по този начин сами да се отстраните от борбата между справедливостта и несправедливостта, между доброто и злото". Р. Рейгън
  • 23 КГБ Териер

    20 9 Отговор

    До коментар #20 от "Роко":

    Хахахаха какъв кредит от Китай за Русия ма? САЩ имат да връщат 2трилона на Китай а подлогите от изток нека си вземат Сахалин! И тази деклатация от Евроджендарския панаир за Срверен поток - 2 няма никаква сила. все едно НПО се обадили! Хахахаха САЩ фалираха дължът 30 трилиона $ само Тръмп е изтеглил 6 трилиона за да свърже двата края!! Обама 11 трилиона за 2 мандата заем ЖИВЕЯТ НА КРЕДИТ ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ НА СКЪПИ В САЩ!!

    Коментиран от #33

  • 24 Роко

    8 24 Отговор
    Единствения начин да преговаряш смислено с Русия е като принудиш диваците да пълзят. Защото руснака разбира само от бой по наглата мутра. Рейгън го знаеше и преговаря по съответния начин. Либералите след него започнаха да се отнасят с руснаците като с хора и те отново изнагляха, така че им трябват пак няколко шамара през мутрата.

    Коментиран от #54, #110

  • 25 Руските свине

    9 20 Отговор

    До коментар #19 от "алкохолизираните осрани говеда":

    Са алкохолидипани, бе умньо. И тия договори ги има единствена в руската пропаганда и в тъпите зомбирани тикви на задунайските руски еничари.

    Коментиран от #37, #70

  • 26 Руските свине

    10 16 Отговор

    До коментар #12 от "sladur":

    Няма да ти се възпали сивото вещество ако малко попрочетеш за нарушения от руснаците Договор. Американците още от 2013 година ги предупреждават, че са го нарушили.
  • 27 Само питам

    8 8 Отговор

    До коментар #15 от "Москва":

    А на руските капиталистически чакали счупихте ли зъбите?
  • 28 Само питам

    8 16 Отговор

    До коментар #16 от "смотан":

    Заляли са я с шпиони като Бутина, не с пшеница. Руската кочина дори внася хлебно зърно бе путлераст, тази, която произвежда е за спирт и фураж, не е за брашно. Дебилы бля.....

    Коментиран от #42

  • 29 1944

    5 8 Отговор

    До коментар #18 от "нов":

    емигрирай в рая, каскет. що дириш тука?
  • 30 Отечествен Фронт

    13 6 Отговор
    Простачетата от НПО си зарабоват надника от шекелчета
  • 31 1944

    6 7 Отговор

    До коментар #16 от "смотан":

    а северна корея съсипва икономически южна корея? антифризът е за жигулката, не за пиене.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Роко

    7 17 Отговор

    До коментар #23 от "КГБ Териер":

    Кредитите които взе за Крим наш бе келеме. Или си забравил как дружно пълзяха през 2015 година рашките начело с гнома в Пекин. Няма проблеми половината Сибир вече е под аренда на Китай. На дадените под аренда не важат руските закони китайчетата могат да си правят каквото им душа иска (това се нарича загуба суверенитет над тези територии). Наскоро в Омск китайския инвеститор в нефтопреработващия завод уволни всички руски работници и доведе 5000 китайци всички на възраст предполага, че наскоро са се уволнли от армията (а дали са уволнени?😁). И всичко това на фона на зачестилите публикации в китайските ДЪРЖАВНИ медии (там други няма) на тема Сибир наш и справедливо ли е Русия да владее Сибир.

    Коментиран от #40

  • 34 така е

    13 9 Отговор

    До коментар #20 от "Роко":

    Русия я чака светло бъдеще, за разлика от нас и ФАЩ!
    Имат си всичко и провеждат независима политика! Имат си природни суровини, армия, въоръжение, човешки потенциал!
    Русия разпродаде всичките си Американски ценни книжа! Имаше за над 417 милиарда такива и ги продаде тихомълком! Обърна всичко в злато. И не само тя. И другите разпродават тихомълком. Иначе ще има паника на пазарите! Защо ли го прави??

    Коментиран от #36, #38, #53, #68

  • 35 Наблюдател

    8 12 Отговор

    До коментар #32 от "Херр Ото Флик":

    Със сигурност си извратено путлерастче. Да не са ти обещали снимка с Дед Мороз на Червения площад та се напиняш толкова?

    Коментиран от #39, #44, #51, #75

  • 36 Наблюдател

    7 11 Отговор

    До коментар #34 от "така е":

    Русия няма нито технически, нито технологически, нито научен потенциал да разработва природните ресурси, русофилче. Тя е страна износител на суровини, като страните от третия свят.

    Коментиран от #43, #48

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 1944

    5 4 Отговор

    До коментар #34 от "така е":

    все умни неща правят в рая, все по-зле живеят.
  • 39 Херр Ото Флик

    7 7 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Оплачи се на чичко $0рош , безродно демонче. Може да ти подхвърли някои цент за баничка . А за шепа долари, съществата от твоето семе са готови и майките си да продадете .

    Коментиран от #50

  • 40 Баба Ванга

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Роко":

    Ти си почнал да врачуваш ли? От дека такива идеи ти идат? По смешно отдвана не беше чела Баба Ванга!!
  • 41 Панов

    7 9 Отговор
    Русия е в необратим процес на разпад и може да преговаря само за условията на капитулацията си.проблемът им е че никой за нищо не им вярва
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 НКВД

    11 6 Отговор

    До коментар #36 от "Наблюдател":

    Само дето имат най - добрата и гояма едрогабаритна техника руснаците и сложиха такива като CAT и Каматсу в малкия си джоб!

    Коментиран от #49, #61

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Пурко

    3 5 Отговор
    Да живее братска Русия дето ни оправи бабите на времето! Вечна дружба!Ура!
  • 48 така е

    9 4 Отговор

    До коментар #36 от "Наблюдател":

    Нещо си се объркал!
    Още в далечната 1985 година, в КТМ Русе се работеше по технологии от Русия, за производство на сондажно оборудване за износ в арабския свят! Имаше пак някакво ембарго, наложено от ФАЩ за арабите! То на ФАЩ това им е шлагера де! Та се произвеждаше и багери и трошачки, за добиви по кариерите, както и всякакво сондажно оборудване! Имахме уникални машини и институт за нови технологии! Но първо института бе унищожен, а след това разпродадоха и нарязаха машините, защото такава бе повелята на новия ни голям брат, послушан от българските предатели, които продават България и националните ни интереси и днес!

    Коментиран от #57, #74, #107

  • 49 Наблюдател

    5 8 Отговор

    До коментар #43 от "НКВД":

    Като гледам по света все с руска едрогабаритна техника се работи, а японските заводи са пуснали кепенците. Пишеш глупости, колкото да ни заспиш.

    Коментиран от #55

  • 50 Наблюдател

    6 9 Отговор

    До коментар #39 от "Херр Ото Флик":

    Единствено руските ибрици го правите това, товарищ.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Borislav Popov

    4 8 Отговор
    Браво на САЩ. С терористи не се преговаря.
  • 53 Роко

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "така е":

    А Китай ги купи щото Пин за разлика от Путин не е дебил.

    Коментиран от #65

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 НКВД

    6 5 Отговор

    До коментар #49 от "Наблюдател":

    Къде гледаш по света? Амерските ТВ канали не са света! Това е света който искат да ти представят на теб и другите които не могат да разсъждават!

    Коментиран от #63

  • 56 Чегевара

    6 8 Отговор
    Долу руския империализъм.свобода за Балтика Грузия Украйна
  • 57 Наблюдател

    5 9 Отговор

    До коментар #48 от "така е":

    Първо, предателите на България са в болшинството си русофили. Второ, тези които нарязафа заводите отново са те /Баневци и такива като тях/. Трето руснаците дори вентили за компресорните станции на газопроводи те не могат да правят бе умник. Влез в страницата на Росстат и виж какви и колко машини изнасят за да се убедиш сам. И за къде най-важното, защото буквално гие подаряват на разни африканци.
  • 58 Кочината на Злото издъхва в зловоние

    3 10 Отговор
    Хахаха! Уродливите свине се насраха от страх и молят за преговори. Проблемът им е, че в извратените им представи, лъжата е висша политика. Решението на НАТО за унищожаване на агресивните апетити на москалите, надлежно публикувано и разяснено, вече им пари под насраните от стеах задници. Затова реват и сополиви се молят за срещи. Няма срещи с терористи. Има бой, глад и изолация.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Завистливите от САЩ

    7 4 Отговор
    Разяждат се от завист че руснаците продават С400 а техния ТHAAD никой не го иска и да сглобат ракети за малък обсег ще са им калпави като Ф35!! Двоен припек 15 °
  • 61 така е

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "НКВД":

    На времето, в института за тежко машиностроене в Русе, създадохме технологии за Зъби за челни товарачи, за САТ и Комацу! Еми, бяха много по добри от техните! След началото на демокрацията, ходих три пъти в София, в министерството при Пушкаров! Да искам едно малко предприятие, създадено от мен и екип от 20 души, да не се унищожава, а да ни се даде възможност да работим и създаваме!
    На третия път, единия от зам министрите ме дръпна на страна и ми рече:Момче, недей да идваш повече! Ние не сме дошли да създаваме, а да унищожаваме!
    Е унищожихте България!
    Благодарих му искрено и забравих за инж. си диплома!
    И сега, като ходя на панаира, се спирам пред една мизерна барака, на института по Металознание в София, които предлагат такива консумативи! Все още предлагат Зъби по технология от 20-те години на миналия век, абсолютно погрешна и не ефективна!
    Ма какво да правиш? Каквато ни държавата, такива ни институтите и учените. Скапани!

    Коментиран от #83

  • 62 Наблюдател

    5 9 Отговор

    До коментар #54 от "!!!":

    Хайде стига с това освобождение бе руско мекере. Американци и англичани на два пъти освобождават Франция през миналия век, но там няма такива дупедавци като вас, които всекидневно да лижат техните задници. Само тук има такава порода.

    Коментиран от #67

  • 63 Наблюдател

    4 8 Отговор

    До коментар #55 от "НКВД":

    Ами навсякъде бу русначе. Колко едрогабаритна техника произвеждат руските дегенерати? И колко продават "за рубежом"? Дори в центъра на Москва работят с японски багер чета, гледай по руската зомбовизия. А оня Бук, с който свалиха малайзийския Боинг го водеха с трейлер Волво, а не с руско производство.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 така е

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "Роко":

    Кого са купили??
    Руснаците имат над трилион валутни резерви. За да купи някой някого, то той трябва да е длъжник с нещо си! Да Китай купи ФАЩ, защото държат техни ценни книжа над 1,3 трилиона! След тях са СА пак с над 1 трилион! А ФАЩ са една фалирала кочина, с дълг над 30 трилиона външен и още 100 трилиона вътрешен! Нямат дори пари за заплати на администрацията, та седи без заплати и чакат одобрение от Конгреса, да печатат пак хартийки без покритие, че да вземат заплати! И това става вече 10-тина пъти! Па ограмотявайте се малко!

    Коментиран от #71, #76, #82, #86

  • 66 Българин

    3 7 Отговор
    Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" лизането на руски задници е върховна проява на патриотизъм.
  • 67 КГБ Териер

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Наблюдател":

    Спасиха Франция защото знаеха че Жуков е хванал за гушата Фюрера иначе си кротуваха на острова 5 годинки!!
  • 68 Роко

    3 7 Отговор

    До коментар #34 от "така е":

    А и нещо си в грешка Русия вече повече от година не инвестира в злато (схванаха по трудния начин, че в това няма далавера) и пак опряха в добрите стари хамеркански облигации е сега ги купиха по - скъпо отколкото ги продадоха ама кво са за Русия загуба от няколко милиарда зелено. Важното е да покажем мускули, не че с Путин не се гаврят навсякъде където отиде най - пресен е примера в Сингапур. Гномчо реши да се направи на тежък и закъсня за срещата с президента на Сингапур и китайчето го отсвири, трябваше да се моли за нова среща. Китаеца го вмести между две срещи на другия ден, но не пропусна да го унижи караики го да премине през металдетектор, а по време на срещата свитата на гнома седяха прави пред вратата следени зорко от охраната (явно за да не свият нещо)
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Говедаря

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "Руските свине":

    Защо обвиняваш руснаците? НАТО и САЩ нарушиха договора много пъти . Имаше договор НАТО да не строи бази към Русия, а САЩ войници и бази щъкат в Албания, Украйна, Полша, България.... НАТО приписва на Русия своите грехове. НАТО и САЩ се приближават към Русия постоянно и е смешно да се твърди, че Русия е нарушила договора. А с приближаването на САЩ войски към Русия, обсега се променя. Русия не строи бази до САщ, значи трябва да има оръжия, които ако САЩ започне война, те да достигат САЩ. За съжаление, шапкарите ни се продадоха и България и станахме Милена на руски ракети при евентуален конфликт.Тия продажни Ганьовци ни превърнаха в короната за ракетен обстрел, ако САЩ с НАТО нападнат Русия.а на практика с разширяването си към Русия това се цели. След като Пуси Ракът и платените Догодина в Русия не успяха.
  • 71 Роко

    4 7 Отговор

    До коментар #65 от "така е":

    Ха-ха-ха имаш ли идея какво представлява хамерканския "дълг"? И защо Китай купува хамерканския облигации? Едва ли твърде е сложно за елементарното ти мозъче в което има само две гънки едната за равновесие другата да крещиш Слава Рассии.
  • 72 злобар

    5 7 Отговор
    Руските пачаври и проститутки плачат и какво ли не правят за американски Ч.П отзад , и ракетни двигатели дават и всичко друго . Шибани долнопробни руснаци , майка и баща ще продадат за американси и чифутски Ч.П.
  • 73 Бюро по патентите

    5 6 Отговор
    САЩ са патентовали за българските русофоби специален памперс с крилца от страни за по сигурно!!!

    Коментиран от #104

  • 74 1944

    3 5 Отговор

    До коментар #48 от "така е":

    технологиите в източна европа бяха откраднати от запада от нтр. стига мечти, приземяване му е майката.
  • 75 Аз съм соросче обичааам?

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    Май се припозна във този извратен вариант на аз съм Българче , който напълно изобличава свитата ви , и по злобния ти отговор си пролича че те жегнах отзад , със него :) . Ах колко е про-ста днешната $оро$ня , дъртата змия много е снижила критериите хааахааа :).
  • 76 Не се излагай Старче

    4 6 Отговор

    До коментар #65 от "така е":

    Нищо не разбираш от емитирани ДЦК, еле пък от американски. Ти що не си печаташ пенсията и китайците да ти я купуват? Щото не струваш и стотинка, а висиш на гърба на можещите българи. Червени не благодарни и.

    Коментиран от #77, #94

  • 77 Инкогнито

    5 3 Отговор

    До коментар #76 от "Не се излагай Старче":

    Къде са тези можещите? Майка ми има трудов стаж 38 г. пред пенсия е и утре някакъв такъв голтак некадърен като теб ще и каже че виси на можещите ли? Можете само да си лакирате ноктите не знаеъе еднакрушка да си смените във вкъщи! Въздухари с претенции вчужбина ниной не ви признава за нищо! Завършили ми с 3ки и били можещи висшисти
  • 78 русия е джудже

    2 7 Отговор
    Джуджетата се насраха ,както се и очакваше.Опитват се да надигат глава от време на време ,но пред САЩ ,тези евтини номера не минават и руските джуджета ,ако не искат да бъдат сгазени ,трябва да слушкат.
  • 79 Хайнрих Химлер

    11 6 Отговор
    Много спешно трябва за преговаряте, защото ако ви се нахакат в Украйна, Полша и Румъния 5000 Томахоук и 3000 немски крилати ракети ФАУ 3-ТАУРУС със система за променлив времеви континуум /най-новия стелт ракети/ с водородни и неутронни глави, ще трябва да построите минимум 100 нови завода за памперси. Това е съвет от стар боен доброжелател на Русия:):)

    Коментиран от #80

  • 80 Сталин

    5 10 Отговор

    До коментар #79 от "Хайнрих Химлер":

    Руснаците щесгазат Европа за 7 дни другите са въпрос на време! Видяха 2 съратегически и се скриха в землянките капиталистите от Запад

    Коментиран от #84

  • 81 Гражданинът X

    5 0 Отговор
    Въшливи лакейчета от НПО много подскачат ама така е въшките ги ръфат здраво
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 SS BULGARIAN

    8 5 Отговор

    До коментар #80 от "Сталин":

    Вас руските евреи и руските сигани от смесен българо-руски произход в България ще ви сгазиме по-бързо от 7 дни така че бъди сигурен че няма да ги дочакаш руснаците

    Коментиран от #85

  • 85 Сталин

    3 8 Отговор

    До коментар #84 от "SS BULGARIAN":

    И ония в Белене така говориха

    Коментиран от #87

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 SS BULGARIAN Goebbels

    8 4 Отговор

    До коментар #85 от "Сталин":

    Ке говорите със сапунисани устни И САПУН ОТ СЪСЕДА ПО ЛЕГЛО В ДАХАУ:):) 70 ГОДИНИ ПО КЪСНО СЛЕД ОНИЯ В БЕЛЕНЕ

    Коментиран от #88, #90, #91

  • 88 Сталин

    3 6 Отговор

    До коментар #87 от "SS BULGARIAN Goebbels":

    Кога е това ке? Кога? Кога? Кога? Малко ти е била руската горчица като малък по устата затова сега ги плямапаш такива!

    Коментиран от #92

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 КГБ Териер

    3 8 Отговор

    До коментар #87 от "SS BULGARIAN Goebbels":

    Гледайкаквоси се написал SS България Гьобелс къде е Гьобелс сега къде е SS? Къде е оня сус скъсаните чирапи Фюрера къде е немската армия? И Асад си е на мястото и Ким Чен Ун също! Кореецаги оплаши с три ракети а Русия има 8000! Кого ще уплашат САЩ?

    Коментиран от #99

  • 91 Агата

    2 6 Отговор

    До коментар #87 от "SS BULGARIAN Goebbels":

    Сус бе амджак!
  • 92 SS BULGARIAN

    14 1 Отговор

    До коментар #88 от "Сталин":

    Нали знаеш че коцлагерите в Дахау стоят непокътнати и добре поддържани -6 милиона им е капацитета. Руснаците бяха обърнати със земята на опаки до околовръстното на Москва заедно с 30 милиона нещастни избити руснаци и 6 милиона твои сигански събратя в концлагерите на сапун. Ние българите ви спасихме тогава, но сега ще бъде страшно за вас тук в България и то заради отворковците сигани като тебе. Знам че се чувстваш все едно си в Русия и служиш в руската армия, но си тук в България отворко под ръка. Не можешда се пребориш сещу 7 милиона български националисти. Но можеш да повикаш родителите си на свиждане в Карлуково да ти донесат акта за раждане и да се подсетиш как ти е името и да вземеш да се покръстиш. Това около тебе с белите престилки не са родителите ти:):)

    Коментиран от #100

  • 93 Социолог

    2 3 Отговор
    Всички говеда сте за болница.
  • 94 така е

    3 2 Отговор

    До коментар #76 от "Не се излагай Старче":

    Я пак нещо за можещият българин??
    Да не би аз да съм можещият, а ти да си обикновен ц@@вул, НПО слуга? Колко данъци си платил и плащаш на тази държава? Аз съм платил няколко милиона и продължавам да издържам паразити, като теб!
    Можещите българи, са останките от хората на Татовото време! Добре образовани, научени и знаещи, свикнали се да се борят с трудностите а не да живеят от подаяния! И добре че ги има все още! Тези, дето правят дребния и среден бизнес, а не сега завършилите пишман висшисти, дето им пишат оценките, за да не затворят университетите, защото парите следват студента, а не какво и как е научил!
    Но и на нас времето ни минава вече, а и много измряха от инфаркти и инсулти, защото България и нейните управници я направиха "прекрасно" място за бизнес!
    Мислете какво ще стане тук след 10 години, когато и нас няма да ни има, а децата ни ще са изпозаминали и те по чужбината, защото си е мазохизам да се мъчиш тук, да правиш бизнес! Човек успял в България, ще успее където и да е по света, та защо им е да се гърчат тук? Заради цър@@ли като теб ли??
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Крали Марко

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Руските свине":

    Да ! Факт:лапаш краварски! Ти българин ли си
    ?!

    Коментиран от #98

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Руските свине

    5 3 Отговор

    До коментар #96 от "Крали Марко":

    Освен руските свине и руските подлоги като кралимарковци тук всичке сме българи. Нещо против ли имаш, путлераст?
  • 99 Руските свине

    3 3 Отговор

    До коментар #90 от "КГБ Териер":

    и техните подлоги са фашистите бе еничарин. Тоя който плюеш е БЪЛГАРИН, не е руска подлога!
  • 100 Руските свине

    5 2 Отговор

    До коментар #92 от "SS BULGARIAN":

    много боклук са оставили по българските земи и трябва много да чистиме!

    Коментиран от #103

  • 101 Ариец

    3 5 Отговор
    Аз ако съм на мястото на руснаците ще направя военен алианс и ще привлека всички недоволни от САЩ,които са в Южна Америка- Куба, Венецуела,Еквадор, Парагвай - нещо като противовес на НАТО.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 НКВД

    2 3 Отговор

    До коментар #100 от "Руските свине":

    Кой е оставил? Ние ви чистихме ама изглежда нещо е минало между метлата!
  • 104 1944

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Бюро по патентите":

    на бузлуджа ли ги предлагат? щото русофилите са 70+години. шаренкова ли е ексклузивен дилър?
  • 105 Димитьр

    3 1 Отговор

    До коментар #102 от "Българин":

    Мнение на Хахо.....обратно е мила моя.там ме уважават и като специалист и като човек.за разлика от говн.....то ти блато.затова миете паниците и дупета в ЕС.

    Коментиран от #106

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Барчо

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "така е":

    Така стана с всичко в БГ. Наряза се и се унищожи. Сега следва и територията да се нареже и вече БГ да изчезне от картата. Така ще бъде след като самите българи изчезнаха. Кой зад граница, кой умря, кой пък не се роди и т. н. Визирам просто цялата ни ситуация с тези на които на паспорта и едно време пишеше народност-българин.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 гост2

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Българин":

    до 102 : Що така copy/paste между темите и то под различни никове? На постче ли ти плашат хибриде, дет се именуваш "българин"? Да се копирам и аз тогава: "Явно освен от изкривен патриотизъм страдаш и от полова рaздвоеност. Не е истина какво направиха "свободата" на "демокрацията" и "западните ценности" с податливите същества." ... и се радвай, че 89-та прехода, както каза беше ""безкръвен", щото следващият надали ще е. Ти си знаеш защо!
  • 110 И как

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Роко":

    И как ще стане бе , джендър ... миналата седмица хората ви демонстрираха действието на ЛБК "ПЕРЕСВЕТ" / Лазерен Боен Комплекс / ...знаете само да грухтите и да се оплаквате , истинските хора и християни, синовете на Русия ще ви извият врата ...кефи ме да гледам как пропадате, гейташка подла сган. .
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Nnn

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Кочината на Злото издъхва в зловоние":

    Та, кой ще ликвидира руския президент, не разбрах???!!!
  • 113 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВОЙНАТА СЕ ВОДИ НА ДРУГО НИВО ... КЛИМАТИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ВИБРАЦИОННО НА ТЕРИТОРИИ И РЕГИОНИ !!! ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ОЗОНОВИЯ СЛОЙ !!! ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЗАМРЪЗНАЛИТЕ КОНТИНЕНТИ !!! ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ БАНКОВАТА СИСТЕМА С ЕЛИМИНИРАНЕ НА ДОЛАРА !!!???!!!???
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания