Last news in Fakti

6 Февруари, 2019 14:35 5 548 80

Русия готвела сирийски сценарий за Венецуела

  • венецуела-
  • сирия-
  • русия-
  • сценарий-
  • николас мадуро-
  • ежи таргалски

Решаваща роля в страната ще имат военните

Русия готвела сирийски сценарий за Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Венецуела ще стане следващата страна, където Русия може да приложи "сирийския сценарий". Това коментира историкът и политологът Ежи Таргалски за полското радио.

По думите му, поради факта, че президентът на Венецуела Николас Мадуро отхвърли ултиматума на европейските страни, които го притиснаха да свика нови президентски избори, решаваща роля в разрешаването на ситуацията в страната ще играят военните, особено от други страни. Той подчертава, че на страната на Мадуро стоят такива световни сили като Русия и Китай. Експертът също така изрази мнението, че венецуелският лидер се превръща в "заложник на Русия".

Таргалски добавя, че Венецуела играе ключова роля за Русия заради природните си ресурси, като по тази причина според него руските военни могат да използват там "сирийски сценарий". "Венецуела може да се превърне в място, в което Русия ще приложи така наречения сирийски сценарий. Имам предвид действия, които предизвикат хаос в държавата и създават проблеми за външната политика на САЩ", изтъкнал политологът.

Таргалски обаче отбелязва, че се съмнява, че САЩ ще решат да изпратят свои войски във Венецуела, но ако това се случи, там неизбежно щял да се случи истински военен конфликт, съобщи News.bg. Във Венецуела на 21 януари започнаха масови протести срещу сегашния президент Николас Мадуро. На 23 януари председателят на парламента и лидер на опозицията Хуан Гуайдо се самопровъзгласи за временен президента на страната. САЩ и редица други страни веднага го признаха за временен президент. Русия, Китай, които имат големи договори с венецуелското правителство, и редица други, страни подкрепиха Мадуро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сделано в СССР

    21 53 Отговор
    И от Венецуела ще тръгне ГРУЗ200.
  • 2 Франц Кафка

    22 79 Отговор
    На Русия и изтече гаранцията ..
    Щаг на лево , шаг на право , стрелять без предупреждения !

    САЩ приветства решението на 🇦🇹, 🇧🇪, 🇭🇷, 🇨🇿, 🇩🇰, 🇪🇪, 🇫🇮, 🇫🇷, 🇩🇪, 🇮🇸, 🇱🇻, 🇱🇹, 🇱🇺, 🇲🇰, 🇳🇱, 🇵🇱, 🇵🇹, 🇪🇸, 🇸🇪 и 🇬🇧 за признанието на Хуан Гуайдо като президент на Венецуела ..

    Коментиран от #58, #70

  • 3 русофилска подлога

    40 83 Отговор
    Русия вече обра златото на Венецуела ,а сега искат да ограбят и природните ресурси.Няма им да се получат схемите обаче на пинияците !!

    Коментиран от #17, #37

  • 4 Реално

    63 13 Отговор
    Полски"журналист"....Поляците ги изгониха от Холандия за фейкове-от Германия за пропагандиране на фашизма--от Швеция за анти-емигрански настроени новини .
  • 5 бббббб

    94 20 Отговор
    Кви ресурси ,кви пет лева?!?!?Русия има всякакви природни ресурси. Както някой беше казал "Имат повече от Менделеевата таблица".По скоро е активно мероприятие на ЦРУ,включващо основно дезинформация чрез платени журноля и медии.Става на въпрос ,че Венецуела е партньор с Русия ,а тя е неин кредитор. Една от целите е да лишат Русия да си възвърне дадените кредити.Защото виждат ,че санкциите слещу нея не дават резултат и това е опит да е ударят икономически. А,едновременно с това да вземат петрола на Венецуела и да увеличат сферата си на влияние в този регион.

    Коментиран от #9, #34

  • 6 Alpha_Lone_Wolf

    23 50 Отговор
    Как се развива сирийския сценарий досега — Русия, Турция и Иран се трепят едни други, докато Израел ги бомбандира през седмица!
  • 7 да да

    50 6 Отговор
    Тоя сценарий е само в твоята кратуна
  • 8 Везнев

    72 10 Отговор
    Нещата тук не са толкова прости-обяснявам.След като САЩ обявиха излизането си от договора за ракети с мальк и среден обсег и намекнаха за поставянето на такива в Европа-самите янки очакват отговор от Русия.А най-логичният отговор е,руснаците сьщо да сложат такива ракети близко до САЩ.Кьде в Л Америка могат руснаците да разположат ракети--това са Хондурас,Венецуела и Куба.АНБ прави анализ и констатира,че най-готова да разположат руски ракети са вьв Венецуела-затова и толкова ненадейно и бьрзо Мадуро стана истински демон според"цивилизованият свят" и така бьрзо назначиха президент от опозицията-разбирай американски играч.На никой не му идва на ум-че ако Мадуро е такьв диктатор -вьв Венецуела няма да има опозиция-камо ли да е в парламента...Това показва абсурда на обвиненията на Запада.Не че политическият строй вьв Венецуела е цвете-ама то в коя страна е цвете??? Та тук нещата са многооо по дьлбоки и са геополитическа игра-а не че на Запада им пука как живее народа вьв Венецуела

    Коментиран от #13, #18, #44

  • 9 Франц Кафка

    12 47 Отговор

    До коментар #5 от "бббббб":

    Именно , какви ресурси !
    Отдавна всичко е продадено , а да се добиват още , по - евтино ще им излезе от Луната Менделеевата таблица да превозват ..
    Без западна техника и технологии , нищо не става от тях ..
    Китай има най - богати находища на шистов газ в света , но 5 години преговаряха със САЩ за техника и технология за разработката им .
    Мисля , че вече се договориха .
    А с Русия , вече никой няма да се договаря ...
    Кримнаш ...

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хихихихи

    35 6 Отговор
    6-7 мин.след пускане на темата, и козяшките едноклетъчни започнаха да се набират, като глисти на буца!
  • 12 А стига бе

    36 8 Отговор

    До коментар #9 от "Франц Кафка":

    Хааахааахааа толкова е тайна технологията за добив на шиистов газ--че в ЮТуб е пьлно с клипове как се добива шиистов газ-абе ставате за резил вече с тези измислици бе

    Коментиран от #14

  • 13 ПУТИН.В.ВЛАДИМИРОВИЧ

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "Везнев":

    Абсолютно! !!!!
  • 14 Франц Кафка

    15 32 Отговор

    До коментар #12 от "А стига бе":

    Нещо за патент чувал ли си ?
    А на руснаците и чертежи да им дадат , освен пирони , друго са некадърни да направят !
    Гледай си клиповете , белким се научиш шистов газ да вадиш във вашето село 😂

    Коментиран от #19, #45

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СЕВАР

    6 2 Отговор
    Готино ! .........казал Ежко Търкалски .
  • 17 Бачо Киро

    29 6 Отговор

    До коментар #3 от "русофилска подлога":

    Да бе, Русия ходи по богатите на петрол страни да изнася демокрация... Що не скочиш от някой мост... САЩ трябваше да се откажат от Сирия, искат да излязат от договора с ракетите, щото уж Русия им виновна и за да не кацнат руски ракети във Венецуела - хоп, диктаторски режим... с ОПОЗИЦИЯ братче, в парламента! Егати диктатурата.... Нов модел... Сега се пробват хем да не оставят място за ракети, хем да прилапат петрола. Две в едно...
  • 18 Франц Кафка

    7 28 Отговор

    До коментар #8 от "Везнев":

    Нещо хронология ти куца ..
    Парламента на Венецуела обяви Мадуро за нелегитимен преди един месец .
    А договора за ракетите , преди една седмица ..
    И да е така , пак Русия е насрала този договор , щом е имала намерение ,да разполага ракети на другият край на света , което подвърждава , че геополитика Путин си е направил пак сметката без кръчмаря ..

    Коментиран от #23, #24, #39

  • 19 А стига бе...

    22 2 Отговор

    До коментар #14 от "Франц Кафка":

    Слушай сега пич-шиистов газ се добива не само в САЩ.А сьщо така в Нигерия,Норвегия,Русия,С.Арабия,Сирия,Судан,Панама и още ред други дьржави--не ставай за резил тук.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 НКВД

    28 5 Отговор
    На Русия и трябвали ресурсите на Венецуела??!! На някой му трянват обаче не е Русия! Русия единствено спазва конституцията на Венецуела по кояро беше избранпрезиден на карибската държава и той се казва Николас Мадуро. Във Венецуела не избира президенти Джордж Сорос!
    И Русия не се плаши от война

    Коментиран от #27

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Да си знаеш

    17 5 Отговор

    До коментар #18 от "Франц Кафка":

    САЩ обявиха още през 2018 година-мисля че беше юли месец че ще излезнат от този договор.Или ти незнаеш и не следиш хронологията на сьбитията-или просто си плямпаш пубертетски глупости.

    Коментиран от #38, #46

  • 24 Бесен Язовец

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Франц Кафка":

    Мазната ти глава е имала среща с Бързия влак.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хисторик

    25 10 Отговор
    Отрепани поляци, ако не беше Червената Армия да им спаси кожата 1944г.щяха да са спомен.

    Коментиран от #28

  • 27 Само питам

    12 20 Отговор

    До коментар #21 от "НКВД":

    Стига си повтарял руските опорки бе палячо. Мадуро е НЕЛИГИТИМЕН. Избран е чрез фалшификации и не е признат от ЕС и от сругите демокрации. Всички русоиди сте задни колела като капута радев!

    Коментиран от #30

  • 28 Само питам

    9 18 Отговор

    До коментар #26 от "Хисторик":

    Сигурно и нас ни е спасила Червената ти армия? Нещастен неграмотник!

    Коментиран от #32, #33

  • 29 El comediante

    7 8 Отговор

    До коментар #25 от "Еl comandante":

    Ти си един най-обикновен англосаксонски джендър и нищо повече, долнооопроообен!

    Коментиран от #31

  • 30 КГБ Териер

    17 4 Отговор

    До коментар #27 от "Само питам":

    Ти ли ще опредяляш кой е лигитимен бе Алф?

    Коментиран от #43

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Хисторик

    18 3 Отговор

    До коментар #28 от "Само питам":

    На два пъти при това и от турците! Ще има и трети, ти не се притеснявай.
  • 33 Kcaniba

    15 2 Отговор

    До коментар #28 от "Само питам":

    Ами лумпенче, май че да!!
    Виж кой и кога пущал фосфорните бомби над София!!!
    Жокер - едните беха фащ!!!
    Почети какво се е случило с Дрезден по същото време да речем!!!

    Коментиран от #40

  • 34 Borislav Popov

    7 10 Отговор

    До коментар #5 от "бббббб":

    Кава файда от тези ресурси, след като заплатите и пенсиите на руснаците са като нашите ?? Чифутите продават народното добро и само си пълнят банковите сметки, а народа духа супата !

    Коментиран от #71

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 El comediante

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Еl comandante":

    Духач, продължавай да свириш, не спирай ще ме секнеш.

    Коментиран от #47

  • 37 Лупи

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "русофилска подлога":

    Ей болен мозък, тия дето обират ресурсите са в една измислена държава дето е на север от Венецуела и няма нищо с Европа. Те са спецове по обирането на ресурси и са почнали с местното население, после с комшиите, а след това и по други континенти!
  • 38 Франц Кафка

    6 13 Отговор

    До коментар #23 от "Да си знаеш":

    Хиперзвуковият лейтенант от артилерията , Великият геополитик , със загубата на Украйна се превърна в регионален бабаит ..
    И продължава да прави грешки и да потапя Русия все по дълбоко ..
    С прекратяване на договора за ракетите с малък и среден обсег , американците няма и да имат нужда да разполагат ракети в Европа , просто ще възстановят производството на Украйна , в която по времето на СССР се произвеждаха всички балистични ракети .
    Имат опит имат и специалисти .
    А СС-19 САТАНА е способна да удари малоумниците и във Владивосток ..
    А със съвременна американска електроника , ще може и прецизно да нанесе точен удар по конвоят на нищожното геополитиче ..

    .

    Коментиран от #41

  • 39 Валери

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "Франц Кафка":

    Защо, ооо защоо си толкова прост! Като се погледнеш в огледалото сутрин знаеш ли на къде да гледаш?
  • 40 Само питам

    7 10 Отговор

    До коментар #33 от "Kcaniba":

    От какво те е спасила тебе червената армия бе путрлераст? Най-много "освободителите" да са заклали кравата на дядо ти и да са изнасилили баба ти!
  • 41 Слот

    9 3 Отговор

    До коментар #38 от "Франц Кафка":

    Санитарите не се ли прибраха вече от обедната почивка, та си още пред компютъра? Бързо пий хапчетата и лягай, че ако те хванат си още 2 седмици без интернет.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Само питам

    6 14 Отговор

    До коментар #30 от "КГБ Териер":

    Ти да не би да искаш руските отпадъци да определят? Няма да стане!

    Коментиран от #51

  • 44 Иво

    3 13 Отговор

    До коментар #8 от "Везнев":

    Везнев, а к` во ще кажеш за ЕМИГРАНТИТЕ - колко бяха на брой, че не си спомням вече? Или това е друга тема? Старите комунистически способи! Навремето ако си спомняш - соц. лагера беше " затворена територия" , защото ако бяха отворени границите - НИКОЙ що- годе мислещ човек нямаше да остане в тези държави! И не от много хубаво, нали?Та не се иска много ум да се направи аналогията.... ама ЖЕЛАНИЕ няма! Трябва да се следват спуснатите указания - какво и как да се пише по сайтовете! Червена сган сдухана !

    Коментиран от #48, #49, #55, #56, #59

  • 45 ....

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Франц Кафка":

    Ти за коя световно известна компания си работил и колко патента си регистрирал? А знаеш ли, че България и пирони внася? А знаеш ли, че без руската образователна система въведена в България ББ нямаше да има ни Козлодуй, ни 😈 аграрна република. Няка в момента и средно техническо образование, стругари и фрезисти няма и западните фирми се изнасят!
    Клеоар си ти, нищо друго!

    Коментиран от #57, #60

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Франц Кафка

    4 10 Отговор

    До коментар #44 от "Иво":

    Не затворена територия , а охраняван резерват , да не бягат от него колхозниците 😂

    Коментиран от #50

  • 49 ....

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "Иво":

    Иво, ставаш само за мияч на тоалетни! Думата КАЧЕСТВО за българина е непонятно! Всичко оправяте с тел и тесла и ръцете ви растат из задника!
  • 50 ....

    7 1 Отговор

    До коментар #48 от "Франц Кафка":

    Да тук си прав, колхозник в превод е селянин каквито сте местното население по тези територии!
  • 51 ....

    8 2 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    Напротив, ще стане : като стой и гледай!

    Коментиран от #53

  • 52 Язе 2

    13 0 Отговор
    Това е играта на големите. Ако не им играеш по свирката я преврат ще ти спретнат, я атентат, я гражданска война - както дойде.
    През изминалите близо 3 десетилетия САЩ бяха единственият голям. Русия се опитва да си върне позицията на велика сила, а САЩ и сие я бутат в калта. Борбата за власт е нещо колкото нормално, толкова и нечестно и мръсно.
  • 53 Само питам

    5 9 Отговор

    До коментар #51 от "....":

    Ще стоим и ще гледаме, а джуджето и руските отпадъци ще подсмърчат.
  • 54 Borislav Popov

    8 3 Отговор
    Да видим дали краварите ще посмеят да вкарат войски там ?Ако се стигне до истински сблъсък - това ще бъде втори Виетнам ! А какво се случи там - всички знаем !

    Коментиран от #78

  • 55 Везнев

    9 1 Отговор

    До коментар #44 от "Иво":

    Иво,сменете тона ако искате да бьдете поне малко интересен за околните.И не ми говорете за соц.времето-защото аз още от 1986 г.не живея в Родината си-явно според вашето мнение сьм бил що -годе мислещ.Та трудно можете да ме обвините в "комунистически приоми".Просто споделих мнението си-което между другото сьвпада с много от мненията на световни политолози и меж.експерти. Пьрвичният и елементарен поглед на ситуацията с който вие парадирате е доста хлапашко и без конкретика.Както виждате сьм написал-"че пол.система вьв Венецуела не е цвете".... Но вие имате наивната смелост да окачествявате и обвинявате неизвестен вам човек--прекалено пьрвично и безумно наивно дьржание.С една дума -елементарно.
  • 56 Borislav Popov

    8 1 Отговор

    До коментар #44 от "Иво":

    А ти що мислиш че някой размита за тебе на запад ? Или има дефицит за миячи на чинии ?

    Коментиран от #79

  • 57 Джони

    5 7 Отговор

    До коментар #45 от "....":

    Значи без руската образователна система , Итън , Оксфорд и другите такива щяха да де сринат..
  • 58 ....

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Франц Кафка":

    И? Нещо да се е случило? САЩ заедно с изброените държави станаха за резил!
  • 59 Валери

    8 3 Отговор

    До коментар #44 от "Иво":

    Иво, защо само кухи лейки се навивате да работите тролове по интернета бе? Толкова ли няма нормална работа за вас, като останалите хора. Така и така пак ще ти дадат 500 лв, поне иди премети улицата, повече добро ще направиш за държавата си и току виж така си помогнал на някой олигарх дето ни е направил живота рай в момента да не си изцапа лачените обувки. Недей говори за времето на соца, защото ако случайно помниш нещо от онова време и ако си бил нормален образован човек няма от какво да се оплакваш. Вече ако си бил престъпник тогава беше тегаво за тоя контингент и напълно те разбирам, че не го харесваш онова време. Иначе в комунистическа Венецуела, като гледам бая свободно си протестират хората по улиците и има действаща опозиция дето е на свобода. Това според тебе дали е режим? Аз ще ти кажа кое е режим, режим е когато няма РЕАЛНА опозиция. Режим има когато опозицията е пряко свързана задкулисно с управляващите и крайния резултат от политиките им е един и същ, а т.н. им съперничество е театър за масите. Сети се сега къде имаме такова нещо!
  • 60 Доктор Охболи

    7 2 Отговор

    До коментар #45 от "....":

    Защо му се връзваш на тоя бръмбар? Не го ли виждаш, че е плод на украино-циганската дружба, затова такива ги плещи. Сигурно е нощен пазач някъде с достъп до комп, че и нощем пише даже....
  • 61 гост

    3 0 Отговор
    https://www.facebook.com/DokumentalniFilmi/videos/366928774145366 - Гледайте независим американец какво казва.
  • 62 България

    7 4 Отговор
    Аман от платени писарушки .Русия подкрепя законно избран президент от народа а не някакъв от улицата обявил се за президент
  • 63 Франц Кафка

    3 7 Отговор
    Когато вече всичко опитаха , но нищо не им помогна .
    Главната новина на седмицата :
    Руските магьоснички, проведоха магически ритуал в поддръжка на Русия , Путин и Мадуро ..
    Облечени в черно и с качулки те повтаряха цял ден заклинанието :
    “ Нека силата на Русия стане огромна , нека Путин само по верни пътища ни води ,нека само Мадуровци управляват в света “
    Лично аз , вече се приготвих да очаквам чудеса ..

    Коментиран от #64, #65

  • 64 хаааахааа

    6 2 Отговор

    До коментар #63 от "Франц Кафка":

    Потьрси помощ брато-ама много бьрзо
  • 65 Borislav Popov

    4 1 Отговор

    До коментар #63 от "Франц Кафка":

    Я изгледай филмчето ! www.facebook.com/DokumentalniFilmi/videos/366928774145366/
  • 66 Христо

    5 1 Отговор
    Не че някой ще прочетете това. Изгледайте рекламите на CNN за Венецуела. Сами се улавят в противоречие, но не се усещат. Както и 90% от пишештите тука няма да разберат, кое не си пасва. Гледайте и мислете, ако има с какво. Bon soire.
  • 67 Бай Мидан

    4 3 Отговор
    Дано се сетят руснаците да си изпратят и подвижните крематориуми, както направиха в Сирия ! :)
  • 68 Франц Кафка

    4 2 Отговор
    Днес във Венецуела се разби хеликоптер М - 35 , участвал .....Внимание ..в учение за противодействие на американското нахлуване

    Коментиран от #69

  • 69 Borislav Popov

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Франц Кафка":

    А край краварника се блъснали два военни кораба !
  • 70 Бай Шиле

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Франц Кафка":

    Кафка-а,не замърсявай сайта с цветни емотикони.Далтонист съм и не мога да ти разбирам.
  • 71 Риторично

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Borislav Popov":

    Е, къде ще ги носят тези банкови сметки?
  • 72 бббббб

    1 0 Отговор
    А,трябва ли да бъде Виетнамски,Либийски ,Авганистански,Иракски и Български проект на ЦРУ?!?!?
  • 73 случаен

    1 2 Отговор
    Русия, Русия, Русия, Русия... Човек се чуди къде всъщност живее - в България, или в Русия. Малко сте попрекалили, но нищо, свикнали сме! Руският ботуш, закърпен и лъснат, май отново е на границите ни. Страхотни нови ракети и ядрено оръжие, страхотни обещания за светло бъдеще. Дежа вю! За голяма радост на някои партийци и техните слуги.

    Коментиран от #76

  • 74 НОРМАЛНО

    1 0 Отговор
    ПРОТЕСТИ ИМА И ПРИ БАСКИТЕ В ИСПАНИЯ И ПРИ ФРАНСЕТАТА , НО СТРАННО ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ И НИКОЙ НЕ ГИ ОТРАЗЯВА!!!!
    Като гледам лицата на протестиращите не виждам сред тях ЗАСЛАБНАЛИ и умиращи от глад каквито ги има с милиони в АФРИКА!!!
    ЗАЩО ТАМ ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ НЕ ПОМАГА , ТАКАК КАКТО СЕ Е ВТЪРТИЛ ДА ГО ПРАВИ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА???
    Венецуела се оказва най богатата в света държава на петрол и газ!!!
    Как американците ще запалят война във Венецуела , когато тази война моментална става и тяхна !!! ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ!!!
  • 75 Иван Коцев

    2 0 Отговор
    Много прост народ има по света и у нас.
    Първо Ежи Таргалски и второ като гледам и чета написаното от коментаторите под статията.
    Защо защитавате западната култура като тя от време оно иска да ни унищожи?!
    Руски военни, ракети или подкрепа от Русия и Китай не може, а нахлуване на американски военни може!?
    Да се обяви някой за президент ей така, в която и да е държава и световните противниците на легитимния президент да го признаят ей така напук е несериозно като отношение и външна политика.
    Утре ако някой каже, че е президент на България и излезе на улицата с поддръжници да протестира, ние какво трябва да направим?
    Да го признаем ли?
    Вземете помислете малко бе хора!
  • 76 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "случаен":

    Явно наистина си случаен!
    Отивай в САЩ да работиш и живееш!
    В държавата, в която от 350 млн души, 80 млн са без здравни осигуровки и никой не ги поглежда. Умират си на улицата и хората ги прескачат. И това ми било демокрация!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ууууууу

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Borislav Popov":

    Ей го пак - простака Попов!
  • 80 санчо

    1 0 Отговор
    Нека погледнем собствената си страна--и да престанем да даваме акъл на целия свят--мислите ли че някои по света се интересува от нашето мнение--или от мнението на някъкъв министерски съвет от Б ългария?????