17 Февруари, 2019 20:21 6 205 107

България е мишена за руските разузнавачи

  • сергей скрипал-
  • емилиян гебрев-
  • мишена-
  • разузнавачи-
  • русия-
  • българия-
  • роман доброхотов

Много е важно как българският народ и медиите ще реагират в тази ситуация

България е мишена за руските разузнавачи - 1
Снимка: Shutterstock

България е мишена за руските разузнавачи. В същото време София иска да запази добрите си отношения с Москва. Това заяви Роман Доброхотов, главен редактор на "The Insider" и автор на разследването за руския таен агент Сергей Скрипал.

„България често е била използвана като своеобразен хъб от руски разузнавачи, работещи в Източна Европа и особено на територията на Балканите. Така че България е наистина важна в това отношение. Нашето разследване показа, че страната ви е не само хъб, но и мишена. На всички вече е ясно, че Сергей Федотов е участвал в отравянето на бизнесмена Гебрев, като покушението е свързано с неговия бизнес. Той е продавал оръжия на Украйна и вероятно Сирия”, разказа Доброхотов в интервю за Би Ти Ви.

„Предполагам, че има още много случаи, освен тези със Скрипал и Гебрев. Най-вероятно те са десетки. Просто ние успяхме да разкрием подробности само за тези два случая”, допълни той. „В интерес на истината изглежда, че двата случая не са свързани. Това е много важно, тъй като това доказва, че Сергеев е високопоставен служител на руското разузнаване, който е бил начело на различни операции в различни страни. Изглежда, че говорим за група професионални убийци, пътуващи от една страна в друга. Целите им са били различни, но методите им са едни и същи. В случая с Гебрев, например, използваната отрова не е „Новичок”, но е много сходна. Необходимо е да бъдат извършени още тестове”, на мнение е той.

„Мисля, че българските власти реагираха не особено твърдо. Това е много подозрително. На първо място смятам, че в българските тайни служби са се инфилтрирали представители на руското разузнаване. Трябва да се вгледаме много внимателно в това, което казват българските власти и представителите на българските тайни служби. Вече станахме свидетели на разпространяването на дезинформация по отношение на дейността на някои руски разузнавачи. Появиха се твърдения, че те не са пряко свързани с Кремъл. Това е лудост, няма как да допуснем, че хора, работещи в подобни организации, ще направят каквото и да е, без да са получили заповеди от своите началници. Това е абсолютно невъзможно”, заяви Роман Доброхотов. По думите му има контраст в начина, по който Великобритания реагира след отравянето на Скрипал и как реагира България.

„В рамките на дни Великобритания започна мащабно разследване, техният дипломатически отговор беше много твърд, политическите изказвания бяха безкомпромисни. Те призоваха Русия да участва в разследването и все още притискат Русия да предостави необходимите отговори. Засега не виждаме нищо подобно от страна на България. Мисля, че София иска да запази добрите си отношения с Москва. Това обаче е много опасно, тъй като Кремъл остава с впечатлението, че може да прави каквото си поиска, без да има последици. Много е важно как българският народ и медиите ще реагират в тази ситуация и дали ще принудят властите да действат по-твърдо”, смята Доброхотов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вова

    43 66 Отговор
    Новичок и за кремълския пигмей.

    Коментиран от #3, #36

  • 2 Бесен пес

    88 48 Отговор
    Нали има много да се разузнава тук , та ще си губят времето с нас ... пълни глупости ! Отново анти-руска пропаганда ...

    Коментиран от #29

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Tervel bitcoin

    27 42 Отговор
    Така е на 100 %.
  • 5 Tervel bitcoin

    57 36 Отговор
    Пълни глупости
  • 6 Tervel bitcoin

    71 38 Отговор
    Стига сте обвинявали Русия за всичко
  • 7 Tervel bitcoin

    63 19 Отговор
    До колкото знам създателят на новичок във момента живее в калифорния Сащ

    Коментиран от #51, #96

  • 8 КГБ Териер

    56 26 Отговор
    Слушах го в 120 минути по BTV тоя платен изкривен сорос! И се изпусна продажния че България не била изгонила дипломати от Русия заради инсинуацията със Скрипслови Юдите и видиш ли в БГ. Били отровени хора с хомиксли от,, семейството" на новичок! Що не каза пбаче че мн. дтранно никой не е умрял до сега от ноеичок или близки химикали до субстанцията? Имало 10ки случаи в продажната му глава на отровени! Чак си позволява да оторавя критика към бг. Службите някакъв никому не известен плювач.

    Коментиран от #46

  • 9 И така трябва да бъде !

    40 25 Отговор
    СЛАВА РОССИИ, СЛАВА СССР ! Дай Боже по - скоро, че не останахме.
  • 10 Варна

    51 24 Отговор
    Пълни тъпотии! - Е@ти пропагандата. - Звучи точно толкова правдоподобно, колкото онова, което Борисов ни разправяше преди 2. Вие сте щастливи, просто не го знаете! - Живеете с усещането, че е зле...
  • 11 арджентата

    32 11 Отговор
    " Мишена"... ха-ха-ха :))))))
  • 12 нервен

    37 8 Отговор
    Е то в този сайт по коментарите на хората много добре си личи

    Коментиран от #18

  • 13 Tervel bitcoin

    33 55 Отговор
    Русия е територия на злото !

    Коментиран от #65

  • 14 Гого

    54 21 Отговор
    Много интересно ка в последно време Mi 6 и CIA се сетиха, че сме им големи приятели. Как летят годините и как се забрави, как същите тези служби ни спретнаха обвинения в покушението срещу папа Йоан Павел, как орезилиха цяла БЪлгария, как съсипаха живота на Сергей Антонов и после когато истината за компромата излезе на яве и едно "Извинявайте приятели" не казаха. Защо да им вярваме сега? И кога разбраха, че вече сме "приятели"? Или отново искат да си обършат задните части с нас? Аз не им вярвам.
  • 15 Tervel bitcoin

    22 48 Отговор
    От кога повтарям че трябва да се види сметката на джудето и ще има мир на Земята.

    Коментиран от #87

  • 16 Демограф

    23 37 Отговор
    Не е мишена а база.Колко апартаменти са продадени на рускоговорящи.Тези строителни предприемачи къде членуват и на кого симпатизират.Ние откъде си внасяме енергоизточниците.По руските сайтове има непрекъснато реклами за недвижимости в България.След някой друга година кмета на Бяла може да е рускоговорящ.Колко рускини са женени за българи.За съжаление или радост още от времето на Киевска рус сме мишена и ще бъдем

    Коментиран от #27, #61

  • 17 Meganoob BG

    29 16 Отговор
    Надявам се някой ден да четем статия за това че руснаците са виновни зад покушението на Бат Бойко.
  • 18 КГБ Териер

    32 13 Отговор

    До коментар #12 от "нервен":

    Заминавай за острова да подържаш ливадите в парковете.

    Коментиран от #85, #102

  • 19 Сталинчо

    24 45 Отговор
    Да изгоним всички ушанки от хубавата ни страна-ЗАВОЕВАТЕЛИ ,ТИРАНИ
  • 20 НЕ РАЗБРАХТЕ

    45 28 Отговор
    ЛИ ХОРА ПО СВЕТА.ЧЕ НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ТРЪГНЕМ СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ КАКВИТО И УПРАВЛЯВАЩИ ДА ИМАМЕ НАРОДЪТ СИ ОБИЧА И СМЕ ПРИЗНАТЕЛНИ НА БРАТЯТА РУСНАЦИ

    Коментиран от #50

  • 21 Барчо

    40 19 Отговор
    Такива глупости е писал тоя, че направо човек да повърне. Първото нещо е, че потърпевшия е пратил проба и си е платил на независима лаборатория май в Холандия или нещо подобно. И то не сега, а когато се е натровил. Лабораторията е дала заключение, че в пробата има ПЕСТИЦИДИ. Доколкото знам пестицидите нямат нищо общо с нито едно БОВ. Така тази лаборатория е сложила точка за по-нататъшни дрънканици. Що се отнася до ПИШМАН ОТРОВИТЕЛИТЕ, дето не са могли да отровят нито един, то едва ли някой нормален смята че това може да са хора на разузнаването на която и да е държава. Това е все едно състезател да спечели квота за олимпиада и като отиде там, нищо да не направи. Да речем дискохвъргач да направи три фала и да хвърли диска на обратно, но на следващата олимпиада пак да го пуснат и пак така да хвърля диска на обратното. Така че тези така наречени отравяние едва ли са дело на руското разузнаване. Ако бяха те, всички щяха да са мъртви.

    Коментиран от #22

  • 22 Gustav

    34 12 Отговор

    До коментар #21 от "Барчо":

    Опитват се да ни петнят както случая със Сергей Антонов

    Коментиран от #30

  • 23 Batushka

    6 8 Отговор
    Добре че няма и един американец...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 еми

    24 13 Отговор
    Човек трябва да бъде пълен идиот или малоумен за да повярва на това което написано. "Световното зло" с всеки изминт ден става по агресивен,зъл и непредсказуем.Цялото човечество е изправено пред огромна заплаха.Губейки Световната си хегомония или ще се разпадне и тогаваще има в свта мир и спокойствие или човечеството ще бъде унищожено.
  • 26 анонимен

    17 16 Отговор
    Славянския съюз ще реши всичките ни проблеми.
  • 27 Здрасти тъпо тролче

    22 12 Отговор

    До коментар #16 от "Демограф":

    Ми, кво да направим, троче?! Хамериканците уж втечнен газ щяха да внасят, ама не. Тая война в Сирия уж за един газопровод я направих, ама то да си го бяха опънали по дъното на Средиземно море като лошите руснаци. Ся остава троловете като теб да почнете да зарибявата богати хамериканци да изкупуват от руснаците апартаменти. Друго не се сещам.

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 395

    17 19 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен пес":

    Нищо по-хубаво от антируската пропаганда, след толкова години проруска. Караха ни да си пишем задължително с руско другарче и екскурзиите бяха Киев, Ленинград , Москва. Щото крачка в страни и си в 18 -ти век. Още не са мръднали от там.

    Коментиран от #34, #39

  • 30 Барчо

    20 7 Отговор

    До коментар #22 от "Gustav":

    Няма нужда някой да ни петни. Ние сами го правим и то по най-отвратителен начин. Потърпевшия каза, че няма допирни точки с руснаците, а лабораторията каза, че веществото е пестицид. Само че отговорните политици насила искат да набутат и руска следа, която я няма и новичок, който също го няма, само и само да оближат краварския задник. Руснаците вече отбелязаха нашата простотия и вече имаме черна точка. После да не се чудим, че за нас няма изгодни условия по сделки. Никой не уважава подлогите.
  • 31 Аоо

    15 12 Отговор
    Това са пълни измишльотени от западните двуличици само и само България да развали отношенията с Русия и след това последиците плаща България. Ами щом толкова държат да сме двуличици да си плащат такса двуличие.
  • 32 Asterix

    13 17 Отговор
    Гладни болшевишки задници!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Барчо

    21 11 Отговор

    До коментар #29 от "395":

    Лъжеш по най-долен начин. Писма идваха в училище не само от СССР, но и от всички соц. държави. Това ставаше до осми клас. Ако искаш си пишеш, ако искаш не си пишеш. Може би не си спомняш, но от всички езикови школи идваха по училищата и показваха детските френски списания Пиф, само и само да се запишеш да учиш френски език. В читалишата и алианса идваха писма от френски деца и аз си пишех с едно такова дете. Френско - чат ли си. Така че не лъжи повече от ромите, освен ако не си такъв де. Имаше лятото международни лагери и идваха от цял свят, включително и от западните държави деца. Детската асамблея говори ли ти нещо???? Деца от цял свят идваха и се запознаваш кеф ти американче, кеф ти с французойче или англичанче. Стига да знаеш езика де. Що се отнася до излизането в чужбината, нещата бяха по-строги, заради "желязната завеса", но тя беше желязна и от двете страни. Но аз и тогава съм излизал в капитала и веднага те литкат да те омайват колко е чудесно там и колко е зле тук.
  • 35 Здрасти истинско .....тролче

    14 5 Отговор

    До коментар #27 от "Здрасти тъпо тролче":

    Кое от написаното не е вярно.Дори си направи справка в кой период са продажбите,а тези които ги купуват са в по голяата си част офицери от запаса на силовите структури или работят във фирми като Газпром .Те си гледат техният интерес ние нашия.Но от известно време ни считат за предатели и по всички техни сайтове няма нищо положително за нас .Сега ще видим какво ще напишат за Трети март.
  • 36 Христо

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Вова":

    Е то да беше отровил някого този "новичок", а то всички живи и здрави. Зарин, Зоман, Табун. Разработени в Германия през 20-40 те години на миналия век са по ефикасни. Явно науката върви надолу.
  • 37 Българин

    15 17 Отговор
    Десетилетия промивка на мозъците са си казали думата. Ето и тук в коментарите колко уж българи защитават Русия. Как може да защитаваш една откровено агресивна към теб държава. Трябва да си много прост човек.

    Коментиран от #47, #106

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Джентълменът русофил

    6 8 Отговор

    До коментар #29 от "395":

    За писмата не мога да твърдя, защото и аз самият помня, че пишехме само на русначета като ученици, но за екскурзиите не е вярно. Мой роднина лично ходи в Източна Германия по онова време.
  • 40 Tiho

    15 5 Отговор
    Интересно какъв интерес ще има чуждо разузнаване към нас!? Нито имаме армия, нито икономика, пробити сме от всякъде. Какви разузнавачи, никой не го еня за нас
  • 41 Тралала

    15 2 Отговор
    Аз мислех че разузнавачите точно това им е работата да обикалят и събират информация, диверсии, покушения, подкупи и т.н.... пък то се оказа, че това било нечуван скандал :)

    Коментиран от #42

  • 42 Българин

    8 16 Отговор

    До коментар #41 от "Тралала":

    А нормално ли е българи да ти обясняват как е приемливо руски агенти да идват тук и да правят диверсии, да убиват, да всяват хаос и да купуват медии и политици?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 АнтиЕС

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "КГБ Териер":

    Браво? На този истинско идиот му плащат да говори глупости! Положително му трябва "Новичок"
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Стоян

    10 17 Отговор
    Алооо русофилитее,от какви смартфони и коммпютри комуникирате,май не са руски,защо ли?
  • 49 Моряк Удавник

    4 4 Отговор
    България е изкупителна жертва
    за всичкото зло по света винаги се споменава
    България. Не забелязвате ли,че все ние сме виновни или потърпевши . Нас нито американците нито руснаците ни искат само ни използват в техните си игри . и за двата случая с отравяне са замесени и руснаците и англичаните , а може и американците . Американците продават оръжие на едните и другите, както и руснаците нашият се наврял между шамарите не вярвам да не са го предупредили да стои на страна, а нашите служби не може са не са имали информация за прибиваващите лица на територията на страната, как са реагирали е отделен въпрос .
  • 50 ПОЗНАВАЧ

    6 13 Отговор

    До коментар #20 от "НЕ РАЗБРАХТЕ":

    Виж сега, прави разлика между братя руснаци и путинофили, слуги на Кремълския Мордор. Вторите не ги щат никъде, и има за какво!

    Коментиран от #78

  • 51 ДДимитърдд

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "Tervel bitcoin":

    Секретната лаборатория за новичок е в саратовска област, като англичаните посочиха точното и местоположение. Става на въпрос за опит за убийството на Емил Гебрев и неовият син и един от директорите му. А руският военен гру похитител с псевдоним федотов е идвал няколко пъти в България, включително и дена на отрязването на Гебрев. Същият руснак е посочен като един от отровителите на семейство скрипал доказано е по безспорен начин от правителството на Англия, бяха показани и още много други доказателства. Така, че дори и на зомбирани да им стане ясно че в дъното на всички престъпления е Русия. Трябва да си много тъп и посредствен за да вярваш и да посочваше други адреси на новичок. В България има все още българи които вярват, че Русия не е замесена в тази поредица от престъпления, но фактите по безспорен начин доказват намесата на гру Русия. Бъдете достойни и горди българи, а не жалки руски слуги и рубладжии.

    Коментиран от #62

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Aмии

    4 9 Отговор

    До коментар #52 от "dido":

    Стига с американската азбука, товарищ! Путя ще ти се кара!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Румяна Костова

    9 4 Отговор
    Повечето хора в България също реагираха подозрително,според мерките на господин Доброхотов .Не искат да се хванат на въдицата за отрова,сходна на Новичок, но не се казва каква. А и хич не е за жалене тоя Гебрев ,щом е продавал оръжия на украинците да убиват мирни жители на Донбас и на терористите в Сирия. Оказва се ,че Сергей Федотов лично ходил от държава на държава да наглежда на място убийствата на набелязаните от Кремъл ! Роман Доброхотов пълен идиот ли е или само се преструва на такъв?
  • 56 патриотъ

    13 5 Отговор
    Не закачайте Русия,нещастници!Ще дойде време пак да ни протегнат братската си ръка и само там е спасението!Съществуването на България не е възможно без братската ни дружба и колкото и да се напъват сороските мекерета,нямат шанс да развалят уважението,което нашия народ изпитва към нея!Смърт на янките!
  • 57 бай Коста

    6 9 Отговор
    България е мишена защото повечто наши политици и депутати са доносници предатели ,агенти на КГБ
  • 58 Румяна Костова

    10 3 Отговор
    Аз като микро частица от българския народ ще реагирам на писанията на Доброхотов като му кажа да си гледа работата .Нашите власти имат други и по- наложителни въпроси по които да действуват твърдо.
  • 59 Тракториста

    3 1 Отговор
    Ние сме център за координация в региона, това не е тайно за никого .
    Цял свят го знае, но оттук натам кво ще се случи божа работа.
    Паживиом увидим
  • 60 ЕЙ ВИЕ

    10 1 Отговор
    Чували ли сте фразата : РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ? Докато се делите на русофили, русофоби ,европейци, американци - България загива ,а това е целта на всички, които искат и малкото останало добро у хората да бъде унищожено! Когато ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА е ВЪЛК, такава глутница лесно се владее! Не чакайте добро!
  • 61 Румяна Костова

    12 3 Отговор

    До коментар #16 от "Демограф":

    Е,това ,че руснаците си купуват къщи и апартаменти е сигурен показател ,че сме мишена за разузнаването им.А пък във всеки креват на българин с руска булка дреме спяща или активирана агентка на Кремъл.Лекувайте си параноята.
  • 62 Румяна Костова

    11 5 Отговор

    До коментар #51 от "ДДимитърдд":

    В СССР Новичок се е произвеждал на територията на републики,които сега не фигурират в състава на РФ.Англичаните могат да си правят свободни съчинения за тайна лаборатории в Русия, произвеждаща Новичок,но доказателства нямат.
  • 63 Националист

    10 3 Отговор
    Гебрев е предател на народа! Да се продава оръжие на терористи е антихристко!
  • 64 Питам

    9 3 Отговор
    А , защо не се споменават агентурите на САЩ , Израел , Турция и др. , които шетат в България необезпокоявани , даже си имат агенти сред управляващите .Всички знаем кои са .

    Коментиран от #75

  • 65 TERVEL BITCOIN BILLIONER

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Tervel bitcoin":

    Абе измамник защо ползваш моя ник нейм
    В този сайт няма място за двама tervel bitcoin щях да те понасям ако не ми оспорваше мнението
    Или спри веднага с това или ще ти намеря IP адреса и ще видиш
  • 66 някой си там

    8 5 Отговор
    Този руски предател говори всичко, което искат да чуят западните му господари. Този е руският вариант на майко-продавеца Иво Минджев. Толкова мразят Русия, че чак новичок" им тече от устите.Само че има един проблем! В омразата си, не се чуват един -друг и започват да си противоречат. Версията спусната от англииските джендъри беше, че "Федотов" е свързан с другите двама "намазали дръжката на вратата на Скрипал с новичок" и че в България също е използвано новичок. Този казва друга версия и аз вече не знам на кой да вярвам..
  • 67 савецки виц

    5 1 Отговор
    Щирлиц отваря пощенската кутия и намира бележка: Ако не си платите сметката за тока, ще ви изключим радиостанцията. Мюлер.
  • 68 савецки виц

    4 4 Отговор
    23 февруари. Пиян като свиня Щирлиц се търкаля в калта. Ставайте веднага, Щирлиц, вие сте немски офиер - казва преминаващия Мюлер. А на Щирлиц точно сега му се искаше да се почуства руски офицер.
  • 69 Баба Вуна

    3 1 Отговор
    Петка и Чапай руските разузнавачи! Нещо, като бай Махнал откраднал арматурата на 5-6 блок на Козлодуй! А Пръмова ще я каконизирамв за светица!
  • 70 савецки виц

    3 5 Отговор
    Щирлиц получи шифрограма, че в Москва му се е родил син. Мъжки сълзи потекоха по страните му. Щирлиц не беше ходил в Родината от цели седем години...
  • 71 савецки виц

    3 5 Отговор
    Щирлиц решил да се пошегува с Мюлер по случай първи април:
    - Мюлер, знаете ли че съм руски шпионин?
    - Не знам. - на свой ред се пошегувал Мюлер.
  • 72 Бай Шиле

    4 1 Отговор
    И какъв е този Доброхотов?
  • 73 савецки виц

    2 5 Отговор
    Щирлиц бил пленен от разузнаването. Искали да измъкнат имформация от него чрез всякакви брутални и нечовешки методи на мъчение. Накрая се принудили на най-строгият и зловещ метод - изпратили му стажанта Курт, който с часове, дори с дни можел да извършва полов акт… Започнал той Щирлиц.
    След ден яко клатене вече хората започнали да се чудят защо още няма измъкната информация. След два дни изумлението нараствало, а вече на третия ден хората започнали да се присмиват на младия Курт, който се чувствал много засрамен, но продължавал неуморно да извършва своите издевателства над нещастния пленник. На четвъртия ден, Курт вече се видял принуден да се обърне към Щирлиц с молба:
    - Щирлиц - казал той - моля те Щирлиц, кажи нещо! Репутацията ми е сломена, хората чакат информация, посрамих се, умолявам те, кажи, кажи НЕЩО! ГОВОРИ!
    - Курт - проговорил Щирлиц най-накрая - Обичам те!
  • 74 савецки виц

    6 3 Отговор
    Щирлиц караше "Мерцедес" след успешно изпълнена задача в Берлин. Той не знаеше, че войната ще свърши скоро, и като Герой на Съветския Съюз ще му подарят "Запорожец" без да чака ред.
  • 75 Май 240 са свързани с СССССР

    4 4 Отговор

    До коментар #64 от "Питам":

    Да всичкитебот ДС и най важният БОЛЕН ЛИДЕРОФ
  • 76 Майкъл джексън

    2 6 Отговор
    Президента защо мълчи Нали е голям родолюбец уж продажника му с продажник
  • 77 ПБС

    3 2 Отговор
    Настоящият парламент е пълен с агенти на бившето ДС на БКП, а те на кого бяха и на кого служеха???
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хрониките на Евразия

    2 5 Отговор
    Гугъл знае всичко ..
    Когато напишеш в него - Национални предатели на България , само слугинаж на Кремъл излиза ..
  • 80 възхитен

    3 0 Отговор
    Лелеее, колко сте жалки!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Хохи

    0 2 Отговор
    Ееееееееееееееееееееееееееееееееебреееее

    Коментиран от #86

  • 83 родинолюбец

    2 2 Отговор
    да изритаме чуждите шпиони и да си затегнем редиците както пише В Левски в тефтерчето си за народните предатели Куршум

    Коментиран от #99

  • 84 джи пи

    4 0 Отговор
    пьлни глупости ракети няма нефт няма глупаци си имат достатьчно
  • 85 нервен

    2 7 Отговор

    До коментар #18 от "КГБ Териер":

    Не вие комунистите заминавайте за Коми !!!! А ние тука ще чистим ливадите ,парковете и градините и междублоковите пространства от найлоновите пликчета неспирно хвърляни от вас и електората ви
  • 86 И след тая тъпня,

    7 2 Отговор

    До коментар #82 от "Хохи":

    Путин пак си го премести!!!! :)
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ВРЕМЕ БЕШЕ

    2 4 Отговор
    Ще ги прочистим Бъдете сигурни С помоща на партньорските служби няма да минат метър
  • 90 Българин

    2 2 Отговор
    Най-лошото е, че същества с български лични карти се използват от руснаците като еничари за мръсните дела на Русия в България. И тези същества се смятат не за национални предатели а за патриоти.
  • 91 стоян георгиев

    0 3 Отговор
    в българия няма проевропеиска партия вие говорите за служби.герб,бсп и дпс са бъкани от руски агенти,за патриотите и воля даже няма да коментирам.та как партии с такава концентрация на предатели ще сътворят нещо национално отговорно?

    Коментиран от #92

  • 92 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "стоян георгиев":

    Деско я ги дай поименно тези руски агенти! Ама умната, защото е уловка!
  • 93 Дядо Грую

    3 1 Отговор
    Платен клошар! Ние сме с Русия!
  • 94 Дядо Грую

    3 3 Отговор
    Платен клошар! Ние сме с Русия!

    Коментиран от #97

  • 95 бббббб

    3 1 Отговор
    Освен Руските служби да разберат нашите, колко са го поели на ЦРУ,Мосат ,МИ-6 и др. служби , друго няма какво да разузнават.
  • 96 СТАРОТО

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Tervel bitcoin":

    ха, това е поредната руска партенка създадена от путйовите БАНДИТИ !!!
  • 97 СТАРОТО

    3 1 Отговор

    До коментар #94 от "Дядо Грую":

    дядо Груйо, ами заминавай тогава в любимата ти Просия тука такива продажници не ни трябват !!!!
  • 98 Баба Вуна

    4 0 Отговор
    От 2-ма 100%--ви алкохолици , като Скрипал и наш Гербев направиха направо сюжет за холивудски сериал!
  • 99 Хаджи хаджи Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "родинолюбец":

    Започни от БХК, Отворено Общество и Америка за България! И ако случайно остане някой предател или агент, той сам ще избяга!
  • 100 123:)

    0 1 Отговор
    Присъствието по именно,по градове,по махали и улици- неможе да се скрие.Бункерите на КГБ също известни!Нема да стане,ако стане,Руслан на летището..
  • 101 Иван Шишман-НАТО вън 🇧🇬🇷🇺

    4 1 Отговор
    Слава Русия.🇧🇬🇷🇺
    ☠️Смърт за фащ☠️
  • 102 Хелиос

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "КГБ Териер":

    Герб и Дпс с бсп са про руски партии всички балкански лидери отказват срещи с БОКО пълна изолация Покупката на F16 е кьор фишек България е троянския кон на Русия в Нато и Евро съюза изказване на руски политик крайно време е да ни изкарат от ЕВРО СЪЮЗА и НАТО ще бъдем много доволни още повече гладни
  • 103 Повече от партия Гроб

    2 2 Отговор
    Никоя държава на света не може да ни навреди
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Някой си

    1 1 Отговор
    Хаха някой ден тия вашите "Братушки" ше ви затрият държавата. Да еба тия шашави руснаци
  • 106 Corelli

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Българин":

    A za USA kakvo she kajesh be chervei dolenz?? Nai dolnite kopeleta !!
  • 107 Алфа

    1 0 Отговор
    Мисля , правителствата след 89та направиха достатъчно да настроят Русия срещу нас: НАТО без референдум, мисии зад граница в интерес на ФАЩ и исрахел. Прецеднта Роско и, костофф и Митоди с техните простотии за армада в Черно море , 4 бази с неясна цел и функция , милиарди за краварски тенекии. Чужди сенатори диктуват стоп на важни икономически проекти, Посолството и мекеретата му заплашва с въображаеми руски агенти .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания