Last news in Fakti

14 Март, 2019 07:40 25 375 98

Докладът на САЩ за България: Безнаказаност и корупция!

  • безнаказаност-
  • корупция-
  • сащ-
  • доклад-
  • българия-
  • държавен департамент-
  • човешки права

Липсата на отчетност в съдебната система и корупцията са основни проблеми

Докладът на САЩ за България: Безнаказаност и корупция! - 1
Снимка: БГНЕС

Българските власти са предприели стъпки за съдебно преследване и наказване на длъжностни лица, извършили посегателства върху човешките права, но правителствените действия са недостатъчни и безнаказаността е проблем.

Това се посочва в частта за България в най-новия, 43-ти годишен доклад на Държавния департамент на САЩ за състоянието на човешките права по света. В резюмето на 33-те страници, посветени на България в доклада, се посочва, че основните проблеми във връзка с човешките права в страната включват физическото малтретиране на арестанти и затворници от страна на длъжностни лица; тежките условия в затворите и местата за задържане; корупцията, неефикасността и липсата на отчетност в съдебната система; лошо отношение към мигрантите и хората, търсещи убежище; корупцията във всички правителствени подразделения и насилието срещу етнически малцинства.

Макар правителството да разполага с механизми да разследва и наказва злоупотребите и корупцията, използването им е било неадекватно, а безнаказаността е представлявала проблем, отбелязва докладът. Законът гарантира свободата на словото, включително на печата, и правителството като цяло спазва това право. При все това се запазва безпокойството, че корпоративен и политически натиск, съчетан със засилващо се и непрозрачно съсредоточаване на медийна собственост и разпространителски мрежи, както и правителствено регулиране на ресурсите и подкрепата за медиите, е нанесло сериозни вреди на медийния плурализъм, подчертава текстът, предаде Новини.бг.

Индексът за устойчивост на медиите на IREX за 2018 г. отчита "стабилно увеличаващ се политически натиск върху медиите", както и всекидневен "тормоз и натиск срещу журналисти и собственици на медии. Индексът отбелязва съществуването на дълбоко разделение на "воюващи лагери" в медиите, който водят до клеветнически кампании и засилващата се "агресивна пропаганда". Продължава да има данните за сплашване и насилие срещу журналисти.

Като цяло медиите бяха активни и изразяваха широко разнообразие от позиции. Законите за ограничаване на "езика на омразата" се прилагаше и за печатните медии. Според доклада от юли на организацията "Репортери без граници" за разследващата журналистика, разследващи журналисти и медии са били "преследвани, сплашвани, разубеждавани чрез клеветнически кампании и определяни като "враг на държавата"", посочва докладът.

В частта за изборите документът отбелязва, че не е имало значителни нарушения на предсрочните избори през март 2017 г. и според повечето участници в тях те са били свободни и честни. Според "Амнести интернешънъл България", случаите на сплашване на избиратели и други форми на нередно влияние са се увеличили, докато купуването на гласове е намаляло в сравнение с предишни избори.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП ТВ HD

    137 119 Отговор
    Пак краварите се месят във вътрешните ни работи! :(

    Коментиран от #11, #34

  • 2 Гарантирано от ГЕРБ

    181 19 Отговор
    Добро утро на всички......
  • 3 Справедлив

    91 125 Отговор
    Абе говеда хамириканцки....оправете си скапаните Боинги първо ,пък тогава давайте акъл на другите
  • 4 СТОП

    103 125 Отговор
    Тези доклади са плод на шизофрения.С какво право обвиняваш като съшото даже повече е при теб.Ние нямаме застреляни хора от полицията те имат стотици

    Коментиран от #24

  • 5 TтТ

    20 130 Отговор
    Това по скоро е доклад на Русия! Четете драги червена преса да не знаете на кой да вярвате!
  • 6 Знам знам🙄

    142 51 Отговор
    Основен инициатор на корупционни и лобистки схеми за дране на България е САЩ. Те имат основна вина за състоянието на политическата ни система. Прост бизнес интерес. Касапски и кървав нямащ нищо общо с правата на човека.
  • 7 ХХХ

    77 40 Отговор
    Напротив,казват истината.Такива като вас не знаят какво искат ,говорите за свалянето на бойко ,сега плиуете краварите като че са ви виновни и им дреме.....Повечете от вас където говорите против каравари и русофили просто им завиждате иначе тва е истината прависа .Ние никога няма да порастнеме като русия и сащ камо ли от такива като вас дето се прават на професори само и плиутете против русия и сащ.Истината е че на тях не им дреме

    Коментиран от #90

  • 8 Радо

    57 8 Отговор
    Белене , 7 год. без присъда , без обвинение и без мярка задържане. Днес как би изглеждал доклада , ако знаеха какво се случва в Разград !!!
  • 9 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    23 32 Отговор
    Ето саш милеят за нас
  • 10 onq s konq

    23 52 Отговор
    Даржавният департмент на САЩ получава ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА за да пише,пък който иска-да чете.Да каже обаче Шефа на екипчето драскащо за БГ-взел ли е едни РУСКИ ПАРИ да ни плюе и ако е толкова лошо както са ни изрисували ЗАЩО САЩ все още поддържат Военните си бази у нас,а не са напуснали...ОГОРЧЕНИ от българската реалност?

    Коментиран от #36

  • 11 Дриснята метев

    54 14 Отговор

    До коментар #1 от "БКП ТВ HD":

    Само да не се намесят както трябва,че да натикат глупавият ти господар борисофф на майка му у путката! Плаща ти се не да умуваш,а да му облизваш насраният ГъС,да ви еба пичката майчина и ма двамата! То говедото си мисли,че като купи самолети,които стадото ще плати и ще му се размине!

    Коментиран от #96

  • 12 Коментар📝

    58 4 Отговор
    "Репортери без граници" за разследващата журналистика, разследващи журналисти и медии са били "преследвани, сплашвани, разубеждавани чрез клеветнически кампании.
    корупцията, неефикасността и липсата на отчетност в съдебната система; В ДОКЛАДИТЕ ВИНАГИ ЧЕТЕТЕ МУЖДУ РЕДОВЕДЕ.БАЦЕ ЩЕ СЕ Окаже ДИКТАТОР.НИКОЙ НЕ ГО ИСКА А ТОЙ ВСЕ СИ СЕ ИЗБИРА.
  • 13 Plovdiv

    55 9 Отговор
    "Нacилие срещу етнически малцинства" ... Едно знае баба, едно бае... А що не идват в СЗ България, да видят там какво става, пък после да плямпат за "насилие"!
  • 14 Дръндарски козел

    57 24 Отговор
    Абсолютно вярно. В момента сме копие, в умален и не толкова "развит" модел на Русия.
    Нашенския вожд е с по малко власт, но като цяло успешно краде и се съобразява с олигархията и се намесва в полза на едни и за сметка на други.
    В Русия един олигархичен кръг си сложи човече и разгони другите.
    Както и в руския модел, наследник на съветския, та и в нашенския, тоже по руски образец, законът е маша в ръцете на олигархията и не се прилага в интерес на обществото. Докога!?
  • 15 ГАЛЕВ

    80 7 Отговор
    НЕ СА ВИНОВНИ КРАВАРИТЕ САЩ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.ВИНОВНИЦИТЕ СА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ КЪДЕТО ИМА КМЕТ ОТ ГЕРБ КРАЖБИТЕ СА ЗА МИЛИОНИ.ТОВА Е ПО ГРАДОВЕ И СЕЛА НАПРАВЕНТЕ СИ СМЕТКА КАК Е В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТИ ПАРЛАМЕНТ.НАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ГЕРБ ОСЪДИТЕЛНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ЦЯЛАТА ПАСМИНА ГЕРБ КОИТО СА ОХРАНИТЕЛИТЕ И ШОФЬОРИТЕ НА ЦК НА БКП.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мдассс

    29 11 Отговор
    За съжаление, негативните оценки са плод на информация,подавана от различни, действащи в България НПО
  • 18 А,де ...

    38 3 Отговор
    Резюме, на 33 страници?! Или шрифта им е много едър, или 'батака' тука е голям.
  • 19 ДДРОнег

    55 1 Отговор
    Че ние това си го виждаме всеки ден и без скъпоструващи доклади ... и оправия няма ...

    Коментиран от #64

  • 20 РОСФАКТ

    38 5 Отговор
    За съжаление, са прави.
  • 21 Нали

    42 5 Отговор
    Цецка Цачева е шеф тя не е корумпиран а нали Герб са на власт каква корупция Бойко Фандъкова Цветанов те са "супер "така е при ГЕРБ
  • 22 куку руку ку

    25 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: лошо отношение към мигрантите и хората, търсещи убежище; корупцията във всички правителствени подразделения и насилието срещу етнически малцинства." НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА!
  • 23 Аззззззта

    35 4 Отговор
    Та нали точно те държат Боко тиквата на власт,а и критикуват.неразбранци.
  • 24 Скинхед

    7 6 Отговор

    До коментар #4 от "СТОП":

    То затова има ред при тях

    Коментиран от #27

  • 25 Бай Благой

    35 2 Отговор
    Нищо де....важното е че с помоща на физкултурника и шайката ни продават стари самолети на високи цени и ток от нашите централи пак на високи цени....
  • 26 ЩОМ

    13 6 Отговор
    Щом това го казват САЩ, остави. По всички медии тече росуфобска риторика, че и донякъде пропаганда. Естественият враг е ВВП. Иначе да. Но според мен истината за БГ се използва с корист. Не правителството е виновно. Виновна е 4-та независима свръхвласт. Тази, която е повече бизнесмен, отколкото да се бори за правото. Това промени ли се, няма сила в БГ, която да дерибейства безнаказано. Но булките са дуп@ни, и лесно биват убеждавани.
  • 27 СТОП

    13 4 Отговор

    До коментар #24 от "Скинхед":

    В други държави също има ред без стотици застреляни.Значи стрелбата не е източник на спазването на реда.Тук темата е че имат държавна политика за употреба на сила и нарушаване на човешките права по целия свят и намеса във вътрешните работи на редица държави .на практика доказателство са филмите им по действителни случай
  • 28 Истината е

    15 1 Отговор
    Точно така е политичковците ми глупави не е за вас тая работа. Народа ги плюи те си мислят че дъжд вали.егати некадърниците
  • 29 Ventura

    27 3 Отговор
    А Бойко, Цветанов и Цацаров, дали са го прочели, или на тях им е през оная работа?
  • 30 Герчек

    15 3 Отговор
    СТАНА ТЯ ЕРДОГАНСКА ТУРЦИЯ , ИМАТ МНОГО ПО - ГОЛЕМИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ОТ КОЛКОТО МНОГО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ .
  • 31 usa out

    19 13 Отговор
    Нищо чудно, американския ботуш е вече 30 г. в България. Дано фалират преди да са ни затрили!
  • 32 123

    18 1 Отговор
    абее къде е цецо че неговите хора ни критикуват
  • 33 Miyamoto Musashi

    33 2 Отговор
    Къде си ве БОЙКО? Чуваш ли какво се пише за България ве б*клук?Ела сега да се блештиш на Държавния департамент, че цензурата в България била проблем на журналистите, а не на държавата.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АЗ, АЗ, АЗ

    12 10 Отговор
    Погледнете първо собствения си КРАВАРНИК ( !!! ), където ежедневно се стреля по хора - да не говорим за дрога, проституция, корупция и пр. и пр. ...
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 почитател

    29 2 Отговор
    Да видим сега смешника Цветанов как ще "разкрие" конспирацията и дъъългия пръст на Корнелия......... Няма как да има такъв доклад без нейната намеса!!!!!! Ха,ха, ха........проверете и Сергей!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 нов

    15 3 Отговор
    Това е реверанса за избора ни за самолетчетата......Да ни е Честито! Само дето правите наколенки г-да управляващи!!!!!! Голям срам, но на вас през годините които сте на власт все друг Ви е виновен!!!!
  • 40 Храни куче да те лае

    26 3 Отговор
    Мариците им дадохме, военни бази им дадохме, един милярд за самальоти ще им дадем, борим се срещу Руските проекти. И па лаят срещу галямата спасиба, неблагодарници.
  • 41 КЮРТ

    13 11 Отговор
    Мястото на българите е в джунглата, нецивилизован народ с хайдутски характери и действия.
  • 42 СЪЗДАДОХА ХАОСА А СЕГА КОНСТАТИРАТ

    25 1 Отговор
    КО ША ГО КОНСТАТИРАТЕ СИЧКИ ГО ЗНАЕМ ОТДАААААААААВНА.
  • 43 Булгар ама истински булгар

    23 3 Отговор
    ВСИЧКО КОЕТО ПИСАНО В ДОКЛАДА Е ИСТИНА .ВЪПРОСА Е ДАЛИ ИСКАМЕ ДА СТАНЕМ ЕВРОПЕЙЦИ ИЛИ ТУЗЕМЦИ .
  • 44 Julian

    17 1 Отговор
    Истената боли но е факт
  • 45 Сашо

    28 10 Отговор
    Ха-ха, САЩ създадоха тая система у нас, а сега ни критикуват отстрани. Цирк!
  • 46 Гост

    18 6 Отговор
    Да бе щото в америка няма корупция,няма предрасъдаци към емигрантите(не се строй стена към Мексико), и ако се стори подозрителен на ченгетата не го гърмят като заек на улицата....
    Тръгнали да съдят другите държави,а не ниждат в какви л*йна газят самите ....
  • 47 Ботев

    17 1 Отговор
    На "Аз, Аз.." Законът в САЩ гласи: "Полицай свирне ли ти и не спреш ли на място - стреля!" Това пресата ни не го съобщава за да обясни простреляните от полицаи...Има ли осъден полицай в САЩ?...

    Коментиран от #61

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 планета 4К ултра

    14 4 Отговор
    САЩ що не си затворят плювалника! Да вземат да свалят Боко от власт да не се правят на много знаещи.
  • 50 Честолюбив

    5 13 Отговор
    Американците не са кравари в смисъла ,който влагат тук редица ограничени люде ! С отглеждането на крави се занимава под 1% от населението ! Вижте официалните световни икономически данни ,на 1-во място ООН ! Така ,че какво излиза ! Истински кравари са били нашите бащи и дядовци ,но честно казано не виждам нищо лошо в това ! Едисон ,Нийл Армстронг ,Бил Гейтс и ако щете Елвис кравари ли са били ? Предлагам ,като сме неграмотни да си затваряме лайнените устенца !

    Коментиран от #58

  • 51 Опа

    19 4 Отговор
    хамериканците ни критикуват, че има корупция, че нали боко е тяхно протеже и така ни ограбват! Гадни лицемери!
  • 52 Чипът

    2 11 Отговор
    Ще им се власт на корнелчовциге ама няма. Скоро комунетата в лагери
  • 53 Дядо.

    4 4 Отговор
    Ама сите комундета на луната.
  • 54 Мисесака Дашибам

    0 10 Отговор
    Всички путинофили и комуноиди
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ропа

    11 1 Отговор
    Ама сме ЕС ,това е важно ,всичко останало е клевета и лъжа,нямаме корупция,няма насилие и расистко настроение върху малцинствата,полувината ни съдий и прокорори са от етническите малцинства ,същото е с генералите и пилотите дори и президента ще ни скоро от етническите малцинства.Всичко в доклада е лъжа ,нема пенсий по 200 лева ,нема реални заплоти по 400 лева ,ако беше верно немаше да сме в ЕС. Голяма клевета всички ни завиждат за успеха на България.
  • 57 ТОЧКАТА

    11 1 Отговор
    Щом погледнем към Русия за ВЗАИМНОИЗГОДНИ СДЕЛКИ!!!!!и веднага следват посещения на посланика къде ли не!!!!/ТОЙ ,МОЛЯ ТИ СЕ ,ИМА ПО-ГОЛЯМ ДОСТЪП ДО ИНСТИТУЦИИТЕ ОТКОЛКОТО НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!!!!!?/ и доклади със ШАМАРИ!!!!!....Ма ,,големи приятели,,, са тези бе!!!!!Даже и ,,молитвите,, не уважават....МИ тогава НИЕ КАКВО ДА УВАЖАВАМЕ от ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА???????
  • 58 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Честолюбив":

    Аааа ,,,ЧЕСТТА НА КРАВАТА!!!,,,...Ясно е тъпото употребяване на слова....Да ти кажа ---НЕ Е РАБОТА ЗА КРАВА....макар и честолюбива....ТЯ никога няма да надхвърли ролята си на бифтек.....
  • 59 наивник

    7 8 Отговор
    Абсолютно точнен анализ Комунистическите структури за източване на държавата са непокътнати Цялата сдебна система е от агенти на БКП При тези обстоятелства никога няма да има осъдени за грабежа на Българския народ

    Коментиран от #62

  • 60 muti

    10 0 Отговор
    Бойко,прочети доклада и го коментирай/както ти си знаеш/
  • 61 ТОЧКАТА

    7 3 Отговор

    До коментар #47 от "Ботев":

    Шашна ме епизод от,,ПОЛ,,,!!!Та спрели някъде ингилизите ,да напълнят резервоара на смотан ...мммм кемпер.... и влиза амерички полицай и пита ,,тоя звяр ваш лие?,,,---Ми наш..,, ----Откъде сте???,,..---,,ОТ Англия.,,-----,,Нова англия?,,---,,НЕЕЕЕ,СТАРАТА!!!,,......---Аде бе!!!!!А вашите полицай имат ли пушкала?,,----,,МИ НЯМАТ!!!!,,----,Ооооо ,а тогава с какво убиват???,, пита невярващо америчкият полисмен......----,,МИ ТЕ НЕ УБИВАТ!!!,,,, ФЪФЛИ НЕУВЕРЕНО Пол САЙМЪН/артиста/....и избягва УНИЩОЖИТЕЛНОПРЕЗРИТЕЛНИЯТ ПОГЛЕД на американеца.........Същият ,като на посланика тук....
  • 62 muti

    11 1 Отговор

    До коментар #59 от "наивник":

    Наивнико,вземи първите шест от върха на ГЕРБ и виж партийната им принадлежност преди 1989!И си припомни мъдростта народна:,, Преоблекъл се Илия,погледнал се-па у тия".И още една-за вълка и кожата.

    Коментиран от #68

  • 63 ...

    3 0 Отговор
    Колко Гугъл търсения им отне да стигнат до този извод? 3?
  • 64 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "ДДРОнег":

    Че как иначе!!!Нали сме по техен образ и подобие....Нищо не става без тяхно одобрение.....И най лошото ---трябва да си плащаме за да ни плюят......да казват истината,КОЯТО НИ НАТРАПВАТ И ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СПАЗВАМЕ!!!!!!! НЕ харесвам берберите,но има и по-лошо от тях.....
  • 65 Трепач

    4 0 Отговор
    Американците абсулутно са прави наи голямата корупция е в България Американците щте оправят България даже и цялата Европа е притив България за наи Голямата корупция и амраза межди българските малчиства делят едническа омраза за тва България никога няма да се оправи даи си Боже
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 САЩ

    5 2 Отговор
    Корупция Мафия Беззаконие и Комунизъм - това е днешна България
  • 68 наивник

    3 0 Отговор

    До коментар #62 от "muti":

    е нали затова иде реч не ме връщай в първи клас да повтарям
  • 69 гост

    0 7 Отговор
    Корупцията у нас е останала още от комунистически време.Манталитета ни е такъв и доста ще трябва да поживеем с европейците ,че да станем и ние нормални хора.Корупция има във всички бивши страниот СОЦ режима.Русия например е може би най-корумпираната страна в света ,а ние първо трябва да разкараме русофилите от България и после може да се пооправим.
  • 70 Minka

    7 1 Отговор
    Обичам краварите и Тиквата, и Цвък с апартаментите. И Костов, заради приватизацията и размера на пенсиите по негово време. И продаденият ми незаконно кредит. И това, че сме колония.
    Но имам хрема и затова мразя Путин. Той е виновен.

    Коментиран от #71

  • 71 бау бау

    2 2 Отговор

    До коментар #70 от "Minka":

    може и да ги обичаш ама Герб с джендъри не се занимават Бягай при другарите Вигенин Зарков Стойнев
  • 72 Ставрю

    6 0 Отговор
    Питаите бат Бойко от Банкя дали това е истина. Всичко е тип топ в БГ американците нищо не разбират. Боко каза че сме много добре постояно ги хващаме и пускаме. НАРОДЕЕЕЕ СЪБУДИИ СЕ ОТ ТОЯ СЪН ДЕ.
  • 73 Бесен

    4 2 Отговор
    С две думи мутрогерберастите са престъпници и некадърници! За 10 години ни закопаха повече от 45 години БКП
  • 74 Вероника

    6 0 Отговор
    Какво насилие срещу етническо малцинство, като е точно обратното. Точно малцинството в България проявява насилие срещу българите и се чувства напълно безнаказано и толерирано във всяко едно отношение, и се чудя до кога ще търпим това. И аз искам да ми дадат да си построя къща където си поискам и всичко да ми е без пари и да плащат и на българчетата образованието в университетите какно и на зецата ът малцинството и мн. др.
  • 75 Абсолютно вярно

    5 0 Отговор
    Но след като американците много добре знаят това и след като ги интересува демокрацията и законността у нас, защо години наред подкрепят престъпното управления и партията на мутрата Боко Тиквата???
  • 76 Кольо кварталния

    5 1 Отговор
    В нашия доклад за Америка дали се споменува, че там още си бият негрите?

    Коментиран от #79

  • 77 Once again

    7 0 Отговор
    След като това е така, защо американците продължават да подкрепят мафиотската партия и феодалната анти-народна и тоталитарна политика на лицето Бойко Методиев Борисов?
  • 78 Отец Прецакий

    4 0 Отговор
    Чий самолетоносачи кръстосват световните океани и ръсят ли ръсят демокрация? Това дали се споменува в горепосочения доклад?
  • 79 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #76 от "Кольо кварталния":

    Тва вече не е вярно...Сега направо си ги трепят...Еволюция бейби/както казва Пол/....А за ТУК си спомнян нечии амерички думи,,....ние твърдо стоим ЗАД ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Б,Борисов,,....Пък сега...шамари!!!????
  • 80 Цецо шлифера

    6 0 Отговор
    Азъъъъ.... "мисля" Орешарски е виновен!!!
  • 81 Радо

    4 0 Отговор
    В Белене има задържан невинен човек , който от 7 год. е без присъда ,без обвинение и без мярка задържане. Какъв е неговия статут в момента ?
  • 82 exmilicioner

    5 0 Отговор
    Питайте къде са парите от европа за строеж на нови бази РПУ и следствени арести? Хора ще дойдат еврокомисари и ще ни скъсат от глоби по всички параграфи,системата е гнила.
  • 83 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Добре, че от Кремъл нищо не виждат и не чуват...... Ако те бяха направили подобен доклад, Р.Плевнелиев щеше да ги сплаши с дядовата си гега.... Ами Китай и Малта какво ли мислят по въпроса за българските "ангелчета" в политиката ни ? Янките само ни съветват братски и го правят от приятелски и добри чувства, със загриженост за нашата демокрация. Какво е при тях - няма значение . Те са световните властници - каквото кажат , все е за наше добро !
  • 84 ГЕРБ

    2 1 Отговор
    ГЕРБ управлява. ГЕРБ назначава. ГЕРБ разпределя

    Коментиран от #87

  • 85 сливенския кауш

    2 1 Отговор
    Пълно е с такива като другарките Милиончева и Импексова
  • 86 Хан Крум

    3 1 Отговор
    Този доклад е пълна тъпотия , за кого е предназначен? , за широкия кръг от читатели , или за ,,вътрешна консумация".Ако е за тях си тогава защо ни го натрапват , ако е за широк кръг читатели , то 80 на сто от американците не знаят къде се намира България и какво става там , на никого не му пука.Единствено което интересува американеца са ПАРИТЕ исобственните им ИНТЕРЕСИ , къде и какво има за КРАДЕНЕ.Дали някъде по света има демокрация или няма , това им е най-малката грижа , важното е ПОДЧИНЕНИЕТО.И като толкова ,,милеят " за ред , законност , демокрация права на човека , защо не вкарат в правия път ,,Послушника си"ББ . Ами няма да го пипнат , защото им е много удобен, пък за ,,много неща" им трябва ,,маша", така че този доклад е ,,двуличие" пред очите на света.Колкото до нарушаване на правата на малцинствата в доклада са ,,забравили" че малцинствата освен права имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Задъжени са да спазват всички закони и разпоредби, обществения ред ,полагане на обществено полезенТруд, плащане на сметки.Пак там са пропуснали да ,,отбележат" че те не желаят да работят не си плащат тока,водата,безплатно ползват обществения транспорт ,не се образоват, живеят от кражби, мародерстват особено възрастните хора.Е хайде да ни командироване част от вашите полицаи и по вашите ,,нормативи" с ваша помощ да вкараме в ред нещата и тогава да видим какво ще пишете в доклада си.
  • 87 ТОЧКАТА

    2 2 Отговор

    До коментар #84 от "ГЕРБ":

    Лъжеш се --ТЕ са само параван.... с ограничени права и пълна отговорност....
  • 88 аааааа

    4 0 Отговор
    Трябваше да продължите заглавието с едно тиренце - от цялото правителство и по всички нива на държавната пасмина, както и в гробаджийските общини!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 plovdiv

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "ХХХ":

    Ти си доста неграмотен .........а умните водят прогреса след себе си.......
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Стив

    0 1 Отговор
    Условията в нашите затвори били тежки😁😁😁А във вашите? Къде ли стават повече убийства и изнасилвания зад решетките
  • 94 Питам

    0 2 Отговор
    Абе, къде е Само питам , да ръсни малко мозък?
  • 95 Бай Ганьо

    1 1 Отговор
    Ами ако не бяга те, нямаше да са на власт всички тези криминални бивши кумонисти!!! Така им е удобно и само прах в очите на хората!!!
  • 96 Развеселен

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Дриснята метев":

    Абе тоя метев как ги храни от сърце,направо кърти с тия коментари.
  • 97 Чавес

    1 0 Отговор
    Хората от независимите агенции правят проучване всяка година за България от 30 години и резултатитеса все едни и същи без значение кой управлява, сини или червени.Факт е че няма нито един политик в затвора за кражба.
    Резултатите са винаги тотална корупция и мафия .Хора,събудете се и спрете да се делите на сини и червени боклуци
  • 98 Бай Влад

    0 0 Отговор
    Този "доклад" не е доклад. Това е написано от некой "акъл" за да може да се форсират интернет състезателите и да се почне голямото коментиране.