Last news in Fakti

22 Март, 2019 15:55 1 103 1

Сърбия е стабилна

  • сърбия-
  • протести-
  • александър вучич

Александър Вучич увери Европа в стабилността на своята страна

Сърбия е стабилна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сръбският президент Александър Вучич обяви, че неговата страна е стабилна, съобщи B92.

През последните няколко седмици Сърбия е обхваната от масови протести. Вучич заяви, че няма намерение да подава оставка. Той отново подчерта, че е законно избран.

Сръбският президент заяви, че няма притеснения да провежда непопулярни реформи. Вучич коментира и сблъсъците с полицията, до които се стигна в някои от протестите.

Според него това е дело на провокатори, които не представляват страната. Той вече заяви, че не изключва радикализация на протестите.

Президентът заяви, че няма да позволи на протестиращите да нарушават реда и закона. Той заяви, че всички участници в бунтовете, проявили агресия, ще бъдат изправени пред съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърбин

    0 0 Отговор
    Тако е Вучичу, след Тито, след Милошевич ти...
    Вучичу педеру..
Новини по държави: