Last news in Fakti

28 Март, 2019 12:20 2 985 5

Тръмп обвини ФБР в държавна измяна

  • сащ-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Според него е имало опит за подриване на дейността му

Тръмп обвини ФБР в държавна измяна - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обвини представители на ФБР, че са извършили държавна измяна, съобщи Axios.

През миналата седмица излезе доклада на специалния прокурор Робърт Мълър, който разследваше руската намеса в американските избори и връзките на Тръмп с Русия. Докладът обяви, че няма доказателства за връзки на Тръмп с Русия и че на този етап не може да се докажат негови действия за възпрепятстване на правосъдието.

„Служители на ФБР искаха застрахователна политика срещу мен. Те искаха да извършат подривна дейност. Това беше държавна измяна. Не можем да позволим подобни предателства да се случат с друг президент“, заяви Тръмп.

Той визира бившите служители на ФБР Лиса Пейдж и Питър Строк. Тръмп заяви, че ще публикува всички документи от разследването на ФБР срещу предизборната му кампания без редакция.

Президентът заяви, че иска да проучи как е започнала цялата история за сговор с руската страна. Според него разследването на Мълър е незаконен опит за поемане на контрол над правителството и страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мемед

    7 7 Отговор
    Въобще не ме интересуват тия!!!
  • 2 Груьо

    23 4 Отговор
    Браво чичо Дончо, разбутай им кошера хубаво, на това гнездо на оси.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 среднощен

    5 1 Отговор
    Това е и сложността на "реалната власт"..!? Симбиозата между представителят на върховната власт и структурите, които му "осигуряват" тази власт..! Така е било винаги! Преторянците са провъзгласявали името на новия император, а също така често са били свидетели на последните минути живот на стария..!!
  • 5 ПЕНКО

    4 1 Отговор
    ТРЪМП , НЕ Е ВЯРНО-- -ЦРУ Е НА ЕВРЕИТЕ -СЕМИТИ -ЦИОНИСТИ И ТЕ ИСКАХА ГЛАВАТА ТИ !!! ХИЛИХИЛИРИ Е ТЯХНОТО ПРОТЕЖЕ ЗА ВЛАСТТА И ТЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО !!! НЕУТРАЛИЗИРАЙ ЕВРЕЙСКИЯ -ЦЕНТРАЛЕН РЕЗЕРВ -ЧАСТЕН !?!?!?