Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Април, 2019 17:50 3 291 23

Украйна разшири санкциите срещу Русия

  • украйна-
  • санкции-
  • русия

Нови ограничения за руския внос

Украйна разшири санкциите срещу Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Украйна разшири санкциите срещу Русия, съобщи РИА Новости.

Разширява се списъкът с ограничения за руски стоки за внос в Украйна. Украинското правителство е приело решението без обсъждания.

Предстои да се обяви за кои стоки ще важат ограниченията. През миналия месец забранени за внос бяха царевичното нишесте, глюкозния сироп и глюкозата.

Това е поредно разширяване на украинските санкции спрямо Русия. Украйна обвинява Кремъл в намеса във вътрешните < работи.

През миналия месец санкции бяха наложени на руски служители и фирми, които според Украйна са били свързани със задържаните кораби в Керченския проток. Корабите бяха задържани през ноември от руската брегова охрана.

От Русия обявиха, че корабите са нарушили морските граници на страната. Руски представители вече обявиха като неприемливи украинските действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    48 4 Отговор
    Смях...а да питам-щом забраняват руските стоки-това отнася ли се за руската газ? И отнася ли се за шоколадовите бомбони произведени от Порошенко в Русия-които после ги продава на тройна цена на украинците като уж вносни?,?,?,?,?

    Коментиран от #9

  • 2 Зрител

    42 3 Отговор
    Ако им спрат въглищата и ядреното гориво ...и са аут! Украйна - диагноза за кретенизъм!
  • 3 Идиоти

    35 2 Отговор
    Тогава урките що реваха като саранската мечка,че руснаците спират транзите на газта през Украйна за Европа-дефакто и газта е внос?
  • 4 Усрайна

    35 2 Отговор
    не е в позицията да налага санкции на когото и да било, камо ли на Русия, Усрайна е фалирала. На това отгоре след десет дни Потрошенко ще е никой, въпреки намесата на говедата и Запада в негова полза на изборите.

    Коментиран от #22

  • 5 Да го кажем направо.

    32 2 Отговор
    Украинците са на принципа" Че си запалим кьщата-та да изгори на Вуте плевнята" олигофрени са
  • 6 Kcaniba

    30 4 Отговор
    Usраина е психиатрия, маскирана като държава!!
    Дебелизъма на хохлобандерската престъпната власт е покъртителен!!!
  • 7 Царевични

    31 3 Отговор
    Не случайно вноса на царевично нишесте и глюкозен сироп, натиснали са ги американците да ги купуват от тях. Пука му на Порошенко колко ще плащат украинците. Ние потъвахме поетапно 30 години, а те с бързи темпове. Схемата е една и съща. Донбасците дано се спасят.
  • 8 Ernesto Guevara

    23 3 Отговор
    Гльокозен сироп ще си купуват от САЩ.....ама май скоро и газ ще се наложи да си купуват от там.Само остава да се определят цените....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бандера

    4 29 Отговор
    Само така ,санкции до дупка ,...докато съдрания Помияри Путкин фалира напълно ,както през 1989а :)))))
  • 11 Барчо

    23 5 Отговор
    Абе ние не сме добре, ама тия направо цепят мрака с простотиите си. Само се чудя защо Путин не ги е освяткал по всички мирни начини до сега, та да видят те кон боб яде ли.
  • 12 Бандера

    4 27 Отговор
    Руски Помияри ,ще клекнете накрая ,ще фалирате...и да знаете-Няма да има Северен нито Турски поток:))))
  • 13 Бай хой

    17 5 Отговор
    Оня ден фъ16 съ съмупростреля, а днес осрайна напрау са гръмна ф кракъ. Ко става ра?
  • 14 Генерал Врангел

    23 2 Отговор
    Украйна - санкции - и Русия??? Единстевното което могат да санкционират, украинците към руснаците, е да им спрат евтината работна ръка и приток на ''украинска свежа кръв'':):) Украинките масово се женят за руснаци поради по-високия стандарт...Между другото българин да се добере до рускиня и да отиде да живее и да работи в Русия, също е мноооого добър вариант за подобряване на качеството на живот на бедния българин....

    Коментиран от #16

  • 15 Тошко

    5 2 Отговор
    Скоро Путин ще наложи санкции на Украйна! Санкциите ще се изразят в това че Украйна ще остана без правителство и президент!
  • 16 Психиатър

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Генерал Врангел":

    Що не си пиеш хапчетата редовно?!
  • 17 Бачо Киро

    12 1 Отговор

    До коментар #9 от "1944":

    Явно живееш в някакъв паралелен свят и вярваш в дядо Коледа... Мерцедес строи заводи до Москва за милиарди, Порошенко върти яко бизнес в Русия, Украйна трепери за СП2, че иначе умирга, ти дрънкаш някакви глупости и си мислиш, че като врякат за санкции и Земята ще спре да се върти, а компаниите да въртят бизнес... Единственото в цялата работа е очевадното безсилие на САЩ да функционира без да изнудва, заплашва и тероризира дори партньорите си, за да си продава стоката. Руснаците може да са всякакви, Путин също, че всички не са светци е ясно, но американците са минали всякакви граници на нормално поведение.
  • 18 гост

    5 1 Отговор
    Леле тия са по зле и от нас , ние ,че сме тъпи като народ сме тъпи, ама тия бият тъпомера по тъпота. Скоро ще гледаме репортажи как ровят по кофите украинците.
  • 19 Тодоров

    5 1 Отговор
    Тези украински управляващи били големи шегаджии. Първи април мина. Дреме им на руснаците за украинските санкции. Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак.
  • 20 Тодор К..

    1 2 Отговор
    Ние обичаме Россия и Путин....Как може тези фашисти бандеровци да налагат санкции на великите братушки???Как смеят,те трябва да са им вечно благодарни.....И да ги обичат ,като нас....
  • 21 старото

    1 3 Отговор
    и Украйна разшири санкциите срещу Русия !!!! Ега ти ВЕЛИКАТА Рус- май започнаха всички да си правят гаргара с тази велика ??? страна на велики пияндурници , хахаха. Утре и центално африканската държава ЦАР ще разшири санкциите си срещу ВЕЛИКАТА хахаха Русия. Република Того вече се избъзикаха с Русия като говедовоза от Того ,който потопи СТРАХОВИТИЯ военен кораб на пияндурниците миналата годна хахаха!
  • 22 старото

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Усрайна":

    Ха ,че великата Просия е цъфнала и вързала-изтърваха далечния Изток и сега русначетата там учат на китайски език .
  • 23 Учен

    3 0 Отговор
    Разширила... последната агония на фашистката хунта в Украйна. ДА СЕ ИЗМИТАТ ОТ ТАЗИ НЕДЕЛЯ!!! Американските им окупатори няма да гъкнат, ако Народът се сплоти и защити. Русите са си Руси!!! Хах, и много смешно, жалкия Потрошенко с какво ще меси бонбоните като спира тия доставки от Майчицата СИ?!
Новини по държави: