Last news in Fakti

13 Април, 2019 06:02 2 507 10

Тръмп праща имигрантите в градовете на демократите

  • доналд тръмп-
  • имигранти-
  • сащ

Вече е имало две искания към градовете - убежища

Тръмп праща имигрантите в градовете на демократите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ планира да пусне хиляди нелегални имигранти в т.нар. градове – убежища в страната, съобщи The Washington Post.

Става въпрос за градове, където на местната полиция е заповядано да не арестува хора, заради техния статут. Това са основно градове, управлявани от представители на Демократическата партия.

Въпросът е сериозно обсъждан от президентската администрация. Според източници, през последните 6 месеца Белият дом на два пъти е поискал да закара задържаните нелегални имигранти в градовете – убежища, където те да бъдат освободени.

Представители на лидерът на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси, обвиниха администрацията, че по този начин използва имигрантите като средство за оказване на натиск.

От Белия дом не са коментирали темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ииииииииии

    48 0 Отговор
    Хааахаах-Тръмпи е уникален...По тази логика-цяла Европа трябва да прати амуджите на Меркел...
  • 2 Mорук

    21 1 Отговор
    Ердо да му натовари някой и друг кораб с афганистанци иракчани либийци и сирийци бонус
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Горанофф

    12 2 Отговор
    Всички емигранти от границата директно в Банкя на СПА за сметка на ГЕРБ !
  • 5 българина

    2 8 Отговор
    От крава се очаква само краварски работи.
  • 6 Годжи бери

    4 1 Отговор
    Тоз Тръмп да вземе да прати мигранти в американски градове-призраци да ги възродят или усерат, например в Детройт....
  • 7 Бачо Киро

    16 0 Отговор
    Мисля, че е правилно. Който дава зор, да ги поеме. Да се дрънка, но да са на чужд гръб, е лесно.... Всички мангаля при Меркел, а който остане - при НПО врякащите. Така всички ще са доволни. Е, освен тея, дето много дрънкат де... Подозирам, че рязко ще си променят възгледите...
  • 8 USA- Trump the best Immigrant solution's

    10 0 Отговор
    Много добро решение на Трьмп ( най-силния президент в последните 30 години в САЩ). Много правилно всички бежанци да се разпределят по Холандия(най-много техни организации,товарят от Африка мигранти),Германия(най-големите толерасти,има немкини и немци бол за миграните), Франция (отдавна залитат по исляма,защото са много либерте), Белгия(сьщо известни толерасти,имат много желание да се смесват с арабски и африкански обогатители на гени). Бьлгария,да отваря границата,да се осигурят автобуси или влакове,и по най-бьрзия начин да границата сьс Сьрбия или Румьния.
    Печелим много:
    1.Миграните няма да цапат дьржавата
    2.Ще пребивават часове на наша территория
    3.И през ум няма да им минава да се заселват
    4.Пестят се пари от скьпи огради,джипове и тн.
    5.Може и наще мангусти вкупом с имигрантите да предоставим на горепосочените дьржави,може на Скандинавския полуостров да им ги изпратим,да се интегрират скандинавците кьм тях,защото обратното виждаме и се обеждаваме всеки ден ,не е вьзможно.
  • 9 Сарматиан

    6 0 Отговор
    Нека всички тези които толкова много милеят за тези мигранти да си ги вземат в тях и сами да ги издържат. Нека реално ни покажат, че не са расисти и фашистки като заживеят щастливо заедно. Стига са се вряли в богатите и охраняеми квартали.
  • 10 Загрижен за ромите и страната

    2 0 Отговор
    България да прати някъде циганите/Хелзинки,Брюксел,Вашингтон/,там поне имат пари да се погрижат за тях и да ги интегрират.Стига са давали акъл-да се самосезират и да си ги поискат.