Тема: Украйна

23 Май, 2019 14:06 38 091 144

В Крим отговориха на призива на НАТО към руската армия

  • крим-
  • украйна-
  • русия-
  • войски-
  • армия-
  • нато-
  • сергей цеков

Руските войски няма да се изтеглят от Крим

В Крим отговориха на призива на НАТО към руската армия - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Призивът на НАТО за изтегляне на руските войски от Кримския полуостров изглежда неадекватен. Това заяви сенаторът от Кримския регион Сергей Цеков, цитиран от РИА Новости.

По-рано ръководителят на Военния комитет на Северноатлантическия алианс Стюарт Пийч заяви, че НАТО продължава да не признава Крим за руски и призова Русия да напусне полуострова.

Още новини от Украйна

„Жителите на Крим живеят в мир и спокойствие, докато НАТО иска да дестабилизира обстановката в Крим. Те (НАТО) не харесват начина, по който Крим се развива, но ние няма да ги направим щастливи“, заяви сенатор Сергей Цеков.

ЕС и САЩ наложиха икономически санкции на Кремъл заради анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна. Войските на Украйна са в конфликт с подкрепяните от Русия сепаратисти в Източна Украйна в една война, която от 2014 година доведе до 13 000 жертви.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не много умно комунде,даже хич

    49 470 Отговор
    Бегагайте доброволно от Крим,че ша стане насила инъче

    Коментиран от #56, #59, #61, #105, #118

  • 2 Бесен Язовец

    515 32 Отговор
    Америка иска да определя границите на Русия, системата на отношенията със съседните й страни и с Европейския съюз, изобщо – нейните национални интереси. Америка също така иска да определя политическото устройство на Русия, вътрешната й политика, съдържанието на руското законодателство и дори това какъв точно човек трябва да стои начело на руската държава. Изглежда абсурдно, но е самата истина.

    Коментиран от #95, #109, #121

  • 3 Бесен Язовец

    361 20 Отговор
    Независимо от ширещите се твърдения, че видите ли, Америка малко се интересувала от Русия, ние виждаме точно обратното. Практически няма нито едно що-годе значимо събитие, случващо се в Русия, както и нито една що-годе важна нейна външнополитическа крачка, които да не са предизвикали реакцията на САЩ – по правило негативна.

    Коментиран от #76

  • 4 СссереМ

    313 25 Отговор
    Сега да анализираме от същата гледна точка поведението на Русия спрямо САЩ. Москва по никакъв начин не се намесва в отношенията на САЩ с Канада и Мексико. На официално равнище никога не се е намесвала и в отношенията на Съединените щати с Европейския съюз или например Япония – близките съюзници на Вашингтон. Москва дори не коментира тези отношения.
  • 5 Meganoob BG

    298 23 Отговор
    Ако бяхме като нашите братушки руснаците, сега НАТО щеше и на нас да се моли да напуснем Македония.

    Коментиран от #123

  • 6 бббббб

    172 33 Отговор
    НАТО ще го лъхне на ПУТИН
  • 7 СссереМ

    195 16 Отговор
    Изключения се случват единствено когато самият Вашингтон се опитва да бъде коректив на контактите на Москва с Брюксел, Берлин, Париж или Токио. Невъзможно е да се намери и един факт, който да показва, че Русия официално е посочвала на САЩ техни недостатъци във вътрешната политика или да им е диктувала какви закони трябва приемат и какви – не.
  • 8 Бесен Язовец

    182 13 Отговор
    Изводът от всичко това е прост и очевиден. Съществуването на земята на Съединените американски щати устройва Русия, дори всичките й официални лица начело с президента да не й се харесват. И обратното: съществуването на земята на Русия не устройва Америка, ако първо, тя не провежда удобна за САЩ вътрешна и външна политика; второ, не се оглавява от човек, който се подчинява на Щатите и който съответно не осигурява напълно изпълнението на първото условие.
  • 9 Точи и Меси

    159 14 Отговор
    Всякакви западни и наши политологически глупости, всякаква западна политическа реторика, водеща до „извода“, че видите ли, Америка се нуждаела от „силна, процъфтяваща и демократична Русия“, са или самозалъгване на глупаци, или лъжа на хитреци.
  • 10 Бесен Язовец

    64 161 Отговор
    Сергей Цеков ? Наш чиляк, българин ! Крим е България и е бил български, много преди да стане турски, руски, татарски или не знам си какъв още !! Ако трябва да бъдем честни до края - Крим трябва да е български ! Айде сега руските подлоги, юруш на минусите !!

    Коментиран от #15, #69, #70, #73, #134

  • 11 НАТО представлява САЩ

    190 17 Отговор
    В Крим живеят около 5 милиона души, определящи се като етнически руснаци. Те къде да живеят?
  • 12 СПОКОЙНО БЕ

    40 248 Отговор
    Същото както беше у нас до 89-та година . Щастлив си под дулата на руското оръжие , мълчиш търпиш и казваш че си щастлив и доволен от насоченото оръжие ! !

    Коментиран от #25, #30, #33, #100

  • 13 Borislav Popov

    162 15 Отговор
    Съвършено ясно е, че ако Русия не притежаваше своя ракетноядрен потенциал, но водеше политиката, която Владимир Путин провежда (възможното максимално обезпечаване на националните интереси на Русия в дадените международни и вътрешни условия), Вашингтон отдавна би тръгнал – като минимум – към политическото й унищожаване като мощна и самостоятелна държава.

    Коментиран от #107

  • 14 Синхуя

    24 153 Отговор
    Китайските вежливи хора вече са в Далечния Изток и Сибир. Руснаците са окупирали 1 700 000 квадратни километра изконно китайска земя. След десет години ще проведем референдум за мирното присъединяване на тези земи към Китай.

    Коментиран от #135

  • 15 ПРЕПОРЪКА

    90 18 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Това да го кажеш в лицето на руски граждани , особено да са военни ! ! !

    Коментиран от #22, #136

  • 16 Баба Ванга

    20 131 Отговор
    През 2025 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница.

    Коментиран от #47, #90

  • 17 И. П. Павлов

    22 131 Отговор
    И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
    Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

    Коментиран от #23

  • 18 Borislav Popov

    117 19 Отговор
    Москва смята, че в близка или по-далечна перспектива хегемонията на Вашингтон окончателно ще приключи и от глобална свръхдържава САЩ ще придобият статут (3–4-ти или 5–6-и) на един от полюсите в многополюсния свят. Но и в този случай Москва няма да се намесва във вътрешните работи на изтощена Америка – с препоръки, а още по-малко със заповеди или разпореждания.
  • 19 Антрополог

    36 149 Отговор
    Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетява и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, тя разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.

    Коментиран от #62, #103, #111

  • 20 Borislav Popov

    134 8 Отговор
    И така, от страна на САЩ по отношение на Русия сме свидетели на класическа игра с нулев резултат: Русия трябва да загуби, в противен случай победата на Съединените щати не се признава......................
    .........................
    .....................



    А от страна на Русия по отношение на САЩ линията на поведение не е противоположна, тя е принципно различна: Русия не желае да загуби, но и не иска и не си поставя за цел поражението на Америка. Бих казал, че позицията на Москва не само е реалистична, но също така е по-разумна, цивилизована и хуманна.
  • 21 Россия новости

    80 8 Отговор
    И в този смисъл наистина няма значение съществува ли конкретната украинска криза и по чия вина е възникнала тя. Ако съществуването на самостоятелна Русия на планетата по принцип не устройва Америка, поводи, кризи и казуси винаги ще се намерят.
  • 22 Бесен Язовец

    20 82 Отговор

    До коментар #15 от "ПРЕПОРЪКА":

    Е, и какво ще ми направи ще ме убие ли ?? Що да не го кажа , още по вече, че си е самата истина ?! Еййй, вие тез руснаци за какви ги имате бе, като ги видите само някъде, сигурно веднага си сваляте гащите, понеже са руски граждани. А, ако завариш случайно руснак, че оправя жена ти, сигурно ще вземеш ветрилото и ще гониш мухите да не го хапят по дупито и да не му пречат, подстилка с подстилка такава.

    Коментиран от #29

  • 23 точно така

    28 38 Отговор

    До коментар #17 от "И. П. Павлов":

    другарю, ама то не било за руският човек а за оскотелите остатъци от запаналите на запад мухлясали мозъци.Другото си е мит и легенда.Колкото и да препечтваш дойче зеле /работническо дерло/ все ще хващаш магарето за ...
  • 24 Точи и Меси

    79 8 Отговор
    Надеждата, че нормалните отношения между Вашингтон и Москва ще се възстановят, стига да се появи реална обща заплаха или реален общ враг, е ефимерна. По две причини. Тъй като САЩ сами по себе си са най-голямата опасност за Русия. И защото американците доста по-добре от руснаците умеят при обща заплаха да мобилизират усилията на другите в името на собствените си интереси. Безпределният егоизъм на САЩ е константа и това трябва да се възприема като реалност.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Димитър

    15 97 Отговор
    „Жителите на Крим живеят в мир и спокойствие, докато НАТО иска да дестабилизира обстановката в Крим. Те (НАТО) не харесват начина, по който Крим се развива, но ние няма да ги направим щастливи“

    --- Когато са ти паркирали танк под блока е много лесно да си щастлив, виж ако няма руски войски може и пък да не ти е толкова радостно....

    Коментиран от #139

  • 27 ГНИДА

    113 11 Отговор
    Ето сега стана ясно кои страни освободи сащ . Либия , Ирак , Кувейт, Що не пробват Крим да освободят ? Винаги освобождават СЛАБИ ПЕТРОЛНИ ДЪРЖАВИ .... Освободиха и Афганистан , а са приятели на Колумбия , тия двете държави последните с друго ги интересуват ..... Но по-интересното е , че краварите се изложиха последователно във времето с Иран , Венецуела (петролни държави) , сега насъскват Украйна срещу Русия ... Ето това е хибридна , страхлива война , украинците го отнасят , Путин печели преимущество , а КРАВАРИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ С РЕТРОГРАДНИТЕ СИ МЕТОДИ за съсипване на държави .... Последните пъти неуспешни ....Братя Украинци , Тръмп ви е приготвил медал , но тиквен !

    Коментиран от #32

  • 28 Гост

    19 96 Отговор

    До коментар #25 от "аман от меки китки":

    Привидната бъркотия у нас е част от един голям проблем: Русия се опитва да ни превърне във втора Украйна, като залага на изградената от десетилетия сплотена група негодници. Ако не се сещате кои са, можете да ги познаете по това, че защитават нейните, а не българските интереси. Нищо чудно – те дължат всичките си богатства и доброто си положение на Русия. Когато преди три четвърти век обяви война на България и я окупира, Русия предаде властта в държавата на най-склонните да продават родината си индивиди. Днес техните наследници изпадат в умиление, когато кажат „Москва“, „славяни“, „Путин“, „Великата Русия“, „Октомврийска революция“

    Коментиран от #31, #68

  • 29 ДОБРЕ ДЕ

    42 6 Отговор

    До коментар #22 от "Бесен Язовец":

    Разбирам те . Препоръката ми е да пробваш в някой руски форум да го напишеш твоето мнение или да го кажеш на някой руснак в лицето . На нас няма смисъл , и ние сме на твоето мнение . Да му кажеш и това за дупИто там . . . И да ни кажеш отговора му .

    Коментиран от #34

  • 30 Borislav Popov

    81 8 Отговор

    До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":

    То за това тогава бяхме 9 милиона , а сега гоним тенденцията да изчезнем ! Да изчезнем за 60 години !!

    Коментиран от #37

  • 31 За тия от коневръза

    83 10 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Защо хората мразят Америка ./Зиауддин Сардар/ .Потресаващата истина, която книгата разкрива, е че все повече държави (включително в Европа) в икономическо, политическо и културно отношение се превръщат в колонии на първата световна „хиперсила", а техните демократично избрани уж суверенни правителства реално са колониални администрации.
  • 32 МНОГО ДОБРЕ

    45 5 Отговор

    До коментар #27 от "ГНИДА":

    Пропусна да кажеш за Азербайджан да му наложат санкции американците , да видим тогава вложенията в тръбопроводи компресорни станции и хъбове къде ще отидат .
  • 33 Гост

    14 74 Отговор

    До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":

    Този фалшив строй комунизма трябваше по рано да си отиде, сега е много трудно България да се съвземе след тяхното некадърно корумпирано управление.

    Коментиран от #35

  • 34 Бесен Язовец

    10 49 Отговор

    До коментар #29 от "ДОБРЕ ДЕ":

    Няма никакъв проблем да го кажа, още по вече пък в някакъв си там форум, просто нямам такъв навик да лазя по руските форуми за разлика от многобройните тукашни руски тролове, единия от тях, който може и да си ти ! Аз мога и в лицето на всеки един да го кажа, понеже си е самата истина (повтарям го специално за теб) а, че вме руснаците не обичате да ви говорят истината в очите, това си ваш личен проблем.

    Коментиран от #101

  • 35 Диди

    28 12 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Това върви го обясни на китайците ! Май те друго казват !
  • 36 Borislav Popovs fan

    11 21 Отговор
    Боря , тогава да бяха отворили южната граница на БГ за една седмица я познай колко милиона ще бъдем !?

    Коментиран от #39

  • 37 НЕ ЗНАЕШ

    9 23 Отговор

    До коментар #30 от "Borislav Popov":

    Началото се постави малко след 1975г. чрез прилагането на нашето семейно право и правораздаване ! Не мизерията и бедността са причина а правото и правораздаването !! Хората не създават деца заради лошо правосъдие и лоши закони . Не заради бедност !
  • 38 Сексопатолог

    15 51 Отговор

    До коментар #25 от "аман от меки китки":

    Сексопатолог
    Русофилите постоянно говорят за джендъри, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е  връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

    Коментиран от #43, #78

  • 39 Borislav Popov

    20 55 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popovs fan":

    Може и три милиона да останем, важното среди тези три милиона да няма руско-турски подлоги и цигани !

    Коментиран от #41

  • 40 миш

    58 16 Отговор
    Въпросът с Крим е приключен за Руската Федерация- понятно.
  • 41 Румяна Костова

    14 33 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    Ми като ви гледам минусите господине, то излиза, че тук в този форум други няма, 2 руски подлоги, една турска и един циганин са ви сложили 4 минуса, значи истинските българи тук са дефицит.

    Коментиран от #42

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Психиатър

    24 5 Отговор

    До коментар #38 от "Сексопатолог":

    Нужна ти е лоботомия! До тогава пий антидепресанти против желанията си да посягаш на себе си.

    Коментиран от #138

  • 44 Само питам

    19 72 Отговор
    Колко голяма отрепка и мръсен изрод трябва да бъдеш, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най- близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат вечни васали и желаят да бъдат свободни и да вървят по собствен път? Държава, която избива най - цинично жени и деца, оправдавайки си, че това са терористи. Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава, държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?

    Коментиран от #46, #51, #64, #112

  • 45 IDIL

    61 11 Отговор
    НАТО-национална американска терористична организация
  • 46 Алек

    62 13 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    Само да вметна, че тази страна не ни е враг, ние сами я правим такава и при това заради чужди интереси и поради натиск отвън.

    Коментиран от #48

  • 47 Кон

    4 6 Отговор

    До коментар #16 от "Баба Ванга":

    Ха ха ха!!!
  • 48 Само питам

    16 66 Отговор

    До коментар #46 от "Алек":

    Зомбиран си от руската пропаганда. От Съединението до днес Русия е най-големия враг на България.

    Коментиран от #50

  • 49 ХАХАХАХАХАХАХА

    33 8 Отговор
    Я първо Югославия цяла па после ще видим за Крим!!!
  • 50 Алек

    18 5 Отговор

    До коментар #48 от "Само питам":

    Не съм, просто виждам, мисля и сам си вадя изводи, не допускам някой да ги прави вместо мен. А очевидното няма нужда да се доказва кой знае колко.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Пешо

    49 7 Отговор
    Америка признава Голанските възвишения а Крим не иска да признае до кога с тези двоини стандарти
  • 53 Пешо

    37 8 Отговор
    Америка признава Голанските възвишения а Крим не иска да признае до кога с тези двоини стандарти
  • 54 Само питам

    10 39 Отговор

    До коментар #51 от "Симо":

    Колко голяма отрепка и мръсен изрод трябва да бъдеш, за да защитаваш една агресивна, чужда държава, която е враг на страната, в която си се родил? И за колко голяма сума я зощитаваш?
  • 55 Само питам

    14 47 Отговор

    До коментар #51 от "Симо":

    Прав си, че ако не беше руската мръсна кочина нямаше да ви има безродните предатели и българофоби, които винаги сте защитавали единствено руските интереси!
  • 56 Onemadman

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":

    Хаха и как точно ще ги изгонят насила, че нещо не си го представям това
  • 57 Хасан

    7 44 Отговор
    Руски агресори ...окупатори на чужда земя ..имат най голямата територия и искат още ..

    Коментиран от #80, #89, #93

  • 58 Хасан

    8 15 Отговор

    До коментар #51 от "Симо":

    По твойта логика ..бащата на Ал Македонски ,Филип Македонски е основал Филибе ..дай да го дадем на македонците..така ли?
  • 59 Краварска подлога

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":

    Ама ние избягахме още преди 5 години .
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 М.Жуков

    45 10 Отговор

    До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":

    Ти бягаи от България куче на исляма.Да живее Руския воин.Слава на Русия.

    Коментиран от #97

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Помнещ

    43 5 Отговор
    Още преди стотина години Великия Никола ТЕСЛА е прозрял истината ,че да съществуваме като планета Земя трябва да има БАЛАНС на силите и заради това е споделял откритията си( може би) и с Изток и Запада, нещо което американците не му простиха! След,, перестройката " на Горби и последвалото ,,управление" на пиядурата Боря Елцин НАТО и САЩ се почустваха като световни ,,господари" и тека да като се появи Путин, и сега нещата се връщат в РУСлото си!
  • 64 Чичо

    22 8 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    Въпросът е много спорен. Затова ти предлагам да отидеш в една такава "завладяна" държава - Чечня, и да повториш същото публично.
    Ако се върнеш жив, ще те черпя "на корем"!
    Съгласен?
  • 65 Румяна Костова

    41 7 Отговор
    Защо ли се хабим да пишем коментари, като най - адекватната реакция е да се посмеем на американците след като увещават да се изнесе руската армия от Крим?
  • 66 Путинофилифоб

    11 19 Отговор
    Някои тук бъркат ядрена война с ядрена бомба. При ядрена война животът на планетата, а и наоколо където има космически апарати с хора ще бъде унищожен за около 2 часа максимум. При ядрена война всичките ядрени оръжия и на двете страни, а и останалите страни ще бъдат изстреляни всичките, дори след унищожението на живота. Планетата ще се раздроби на няколко по-малки парчета, които постепенно ще тръгнат към Слънцето. Но пък добрата новина е, че отиваме на ново бинарно ниво на съществуване, където ДРЕВНИТЕ ВЕЧЕ СА СЪТВОРИЛИ НОВ начин на живот. Друг е въпросът тези дето сега са силни тук, КАК ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ТАМ... Та Русия е по-добре да отстъпи....от всички завзети досега територии, а те никак не са малко...и даже е най-голямата по територия именно за това.Турция също да внимава.Сигурно сега путинофилите ще кажете ''я си гледай живота, ние не отстъпваме'', но на такива ще отговоря ''животът е кратък'', аз съм пенсионер на 66 год и ми е все тая младоци неразумни, но на вас няма да ви е все тая....

    Коментиран от #71, #84

  • 67 Матей

    34 6 Отговор
    Това е все едно Русия да не признава Ню Мексико и Тексас за американски щати,защото са заграбени от Мексико,възползвайки се от гражданската война в страната преди стотина години.Или пък Косово за втора албанско държава,и американците да си изтеглят базата Бондстийл оттам.Защо не им го рекнат в прав текст?
  • 68 Румяна Костова

    21 9 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Русия се опитва да ни превърне в Украйна! Ох, голям смях!Тъкмо си бях пуснала да гледам комедия, но тук такива екземпляри се навъдиха и е по-забавно. Как ще ни превърне Русия във Украйна? С,, Абра - кадабра". И за какво и е още една такава държава? Цкркът в истинската и е достатъчен.Руснаците изпадали в умиление от Москва и Октомврийската революция? Не мога да повярвам, че някой може да пише подобни простотии! По сърфирайте в Интернет и ако срещнете в руското пространство някой да милее за споменатата революция, ще Ви черпя една напитка!
  • 69 Тигър

    26 5 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    САЩ е на индианците, хайде сега юруш в на майка ти задника
  • 70 Тодор

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Ми ходи да го анексирал тогава бре! 🤣
  • 71 Румяна Костова

    33 7 Отговор

    До коментар #66 от "Путинофилифоб":

    Хм, някъде си, в нов свят на бинарни ниво, всички ще бъдем съдени. На мен Вашето изложение ми намирисва на сектантско. И защото ще бъдем съдени, по-добре Русия да се откаже от териториите си! Ами какво ще препоръчат проповедниците от Вашата секта да стори Америка със своите територии, които заграби от индианците и ги вкара в резервати. Там са и до днес, без никакви права.

    Коментиран от #74, #87

  • 72 КОНСТАНТИНОВ

    22 4 Отговор
    САТАНАТО Р МАША НА САЩ НО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОСТАВЯ УЛТИМАТОМИ НА ВЕЛИКА РУСИЯ
  • 73 Бъз

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Приятел,
    Не забряваш ли Волжка България ,а защо не страната на карабулгарите ?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Кирил

    15 8 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Русия скоро ще бъде член на един НОВ ЕВРО СЪЮЗ и край на всички проблеми!
  • 77 Румяна Костова

    21 7 Отговор

    До коментар #74 от "Путинофилифоб":

    Образованието ми е техническо, инжинерно. И ние сме учили физика в училище и по-специализирана такава в първата година в института Някак не ми е интересно да се впускам в безумни спорове на колко парчета ще се разлети Крим и в каква посока ще поеме.Опитвам да остана сериозна, но вашите писания ме избиват на смях. Извинете, не искам да Ви обидя.

    Коментиран от #79, #130

  • 78 БОГАТИР

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "Сексопатолог":

    Пациент си ....Не спасяем.....
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Как един плю

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    Как един плюс не събра бре хасанЕ
  • 81 демокрация по натовски

    12 4 Отговор
    КОГАТО НАТО ВЪРНАТ ГОЛАНИТЕ НА СИРИЯ, ТОГАВА И Р Ф ЩЕ ИМ ВЪРНЕ КРИМ!

    Коментиран от #82

  • 82 Химлер

    5 13 Отговор

    До коментар #81 от "демокрация по натовски":

    Ти се моли НАТО да не влезе в твоите ''голани'' че нито Русия нито САЩ ще ви спасят този път от нас
  • 83 Бай Яни

    6 22 Отговор
    Да попитам аз, тези защитаващ Москва, знаете ли колко татари живеят в България, в Ромъния и Анадола🤔, а запиталили сте се защо не живеят на Кримският пулуостров. Колко народ за прокудени от вашите,, братя,, а на тяхно място заселвания престъпници и неугоднни за властта,, Руси,, не ми дреме нито За САЩ, нито за Русия. Защитавам Българските интереси. Кога вашият Путин ще прочете историята и да върне на България заграбините територии покрай Дунав повечето сте си прогонени от земите си Българи, включвам и Гагаузите, Татарите, Арменците. И много други знайни и незнайни народности. Това се казва РУски ГЕНОЦИД.

    Коментиран от #85

  • 84 Borislav Popov

    21 4 Отговор

    До коментар #66 от "Путинофилифоб":

    По твоята логика краварите да връщат земята на индианците и кой от където е дошъл !!!!
  • 85 Borislav Popov

    30 5 Отговор

    До коментар #83 от "Бай Яни":

    А колко българи живеят в Русия ,Украйна ,Молдова ??!! Руснаците ли са виновни ? А за ослепените 80 хиляди Самуилови войни - пак руснаците ли са виновни - а соросня ?!!

    Коментиран от #88

  • 86 ТОЧКАТА

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Симо":

    СИМО
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Бай Яни

    2 9 Отговор

    До коментар #85 от "Borislav Popov":

    Виж сам бре, последно преброяване🤔7 милиона са се самоопределили наследници от Български произход,, от Авганистан до Ромъния, из цяла Русия са тези наследници. Жалко е че повечето млади се отказват от корените си.

    Коментиран от #106

  • 89 Едо

    10 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хасан":

    Бай Яни, БАЙ ГАНИ! Сега Алековия Бай Ганьо ми се вижда по-симпатичен от тебе! Все пак, е бил европейски търговец! А ти се караш с всички, то ЕСТ и търговец не става от теб! И КАТО ЗАЩИЩАВАШ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, КАКВО ПРАВИШ, ТА ДА ГО ВИДИМ ВСИЧКИ?!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Петро Порошенко

    18 5 Отговор
    Тези безкрайни атаки срещу Русия няма ли да доведат в крайна сметка до още една дата за маршируване по Червения площад в знак на поредната победа ?! Странно, не се ли научиха народите да не спирате и да не атакуват рашъните. Та последните са си чиста проба викинги, първо бият, после говорят.
  • 92 Евтим Евтимович

    23 1 Отговор
    Както казва един наш виден историк-съвременник , Русия е последната и най-голяма Българска държава. Долу ръцете от България. !!!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Kcaniba

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Май бълхарските подлоги се подлагат на "братушките" си и в окупирания от рАЗИЯ Крим? Що ли не се учудвам. Тъй де, га ша види иначе "сенаторство" тоя?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 PYCпидор

    5 3 Отговор

    До коментар #61 от "М.Жуков":

    Слава, слава на рАЗИЯ, и рублите в евро!
  • 98 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    21 5 Отговор
    Когато говедарите върнат Северна Америка на индианците, тогава и Русия ще върне Крим на Украйна. Точка. На който ме му изнася да се изнася.
  • 99 654

    20 3 Отговор
    Защо САЩ не пшредложи втори референдум в Крим и Домбас под международен контрол резултаите от който са окончателни какато и в Абхазия, Осетия,Сръбските анклави в Косово,Приднестровието и още Каталуния Шотландия и пр.А кажи ми бе тарикат.
  • 100 раптър

    39 7 Отговор

    До коментар #12 от "СПОКОЙНО БЕ":

    Цифльославе, 45г в руската сфера на влияние ние не допуснахме руска база на Българска територия.Сега имаме 4 , все на тези дето ти плащат да драскаш по форумите. имахме 250 бойни самолета , имахме ракети СС23. Всички на Балканите се съобразяваха с нас!
    По време на гадния соц, в България се построиха къщи / сграден фонд/ , за три поколения напред! Сега , с последните изменения в ЗУТ ,обнародвани февруари , с отпадането на стопанския начин на строителство на 5 категория сгради , средностатистическия българин се прощава вовеки да може да построи собствена КЪЩА! Имате право да пиете кенчета бира по лавките , и да се правите на аристократи Докато Шайката ни оглозгва до кокал!!! И това

    Коментиран от #129

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Не чак толкова прост

    33 4 Отговор
    Краварите се потят по хълма, защото вече губещите фронтове им идват в повече. Обявиха война на половината свят.....отново и то само за да грабят и използват чужди ресурси. Все повече държави усещат, че скоро хамериканците ще бъдат губещите. Никой вече не вярва на глупостите им. Те упростачиха половината свят и разрушиха моралните му устои. Сеят войни, бедност и мизерия в името на собственото си заличаване. Това е тумор опакован в американски целофан. Мъча се да оправдая арогантната им наглост, но не мога.
    Не разбирам защо трябва да унищожиш цял свят, за да постигнеш нещо гнусно и опасно дори за теб. В тази държава има нещо много зло, нещо не от този свят, нещо не човешко.
  • 103 Байчо

    22 3 Отговор

    До коментар #19 от "Антрополог":

    Само ненормален може да говори за свобода в Щатите. Просто Русия и Китай искат бавното и контролирано западане на Щатите.
  • 104 сори майна

    41 3 Отговор
    Помним ли всички, кое доведе от анексирането на Крим? Майдана!! Щатският преврат в Киев! Каква беше целта? Разбира се на щатите им дреме за демокрацията в Украйна.. целта беше Уйрайна в НАТО, което значи Крим на НАТО, което значи Черно море на НАТО! Защото който владее Крим владее Черно море! Това беше цялата игра, обаче забравиха в цялото уравнение величината наречена Путин! Кофти грешка!
  • 105 Боце

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не много умно комунде,даже хич":

    Тъп, по-тъп, най-тъп.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Гост

    5 17 Отговор

    До коментар #13 от "Borislav Popov":

    Ами Русия не притежаваше нищо в ядреният си арсенал 5г след втората световна война, за разлика от САЩ но американците не предприеха политическо и икономическо унищожение на СССР, като се има впредвид че през войната в много случаи са помогнали и безвъзмездно материално и всякак СССР да се измъкне не унищожен от войната.

    Коментиран от #114

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Да да

    2 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    пРосия ще загуби ВСВ - Вторта Студена Война. Единствения начин да спечели е да унищожи планетата. Честита им победа.
  • 110 Да да

    1 10 Отговор

    До коментар #108 от "Цар Вул":

    Викаш пРосия е пълна с умни хора и затова взимат 300 лв. заплати. Гениално! Докато тъпите американци едва избутват с 3000 долара Колко и те лигентно!

    Коментиран от #117, #120

  • 111 Ако беше прав в споделената глупост

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Антрополог":

    СССР никога нямаше да се разпадне. Всички искащи независимост щяха да са окупирани и държани под контрол. Не мога да разбера откъде черпите такава омраза към другите народи?! Избирай правилните политици, които да защитават народа си и държавните интереси, уважавай останалите народи и живей спокойно и в мир с всички и най-вече със себе си. Толкова ли е трудно да живееш без омраза?
  • 112 Този текст

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    си го записал и само го копираш във всички свои коментари. Напиши нещо мислейки. Ако Господ е сложил нещо под косата ти, просто го използвай. Не е много трудно! За нормалните хора, де!
  • 113 Един

    4 0 Отговор
    За да искаш нещо трябва да имаш право. Другия начин е да имаш сила. Смешни сте като ви чета. Кое от двете имаме за да искаме?
  • 114 Кога

    16 3 Отговор

    До коментар #107 от "Гост":

    Кога помогнаха? Когато видяха, че руснаците и сами ще стигнат до Берлин. Когато разбраха, че ако не се включат на страната на явните победители, руската сфера на влияние ще обхване огромни територии. Няма друго, освен държавни и политически интереси. И тогава, и сега. Но тези държави, които са способни да си извоюват свери на влияние са силни. Не с ядрено и друго съвременно оръжие, а с политици, които мислят за собствените си държави, а не са събирани по кръстовищата и светофарите като нашите малоумници. Защото, ако се замислите от географското си положение България можеше да извлече огромни ползи и българите да живеят нормално, като западняците. Ама ние само плюем по партийна линия... Партиите са създадени от хора и във всяка от тях има и свестни, и боклуци. Но ние не виждаме свестните, виждаме само боклуците и плюем ли, плюем... То, благоденствието идва като при любовта - просто трябва да гледаме в една посока. И посоката е благото на българския народ!

    Коментиран от #126

  • 115 Вуйчо

    13 1 Отговор
    Моля някой по грамотен да изброи войните водени от САЩ и СССР/РУСИЯ от ВСВ до сега, както и бруталните намеси във вътрешните работи на други държави - превратии и санкции!

    Коментиран от #116

  • 116 Бачо Киро

    15 1 Отговор

    До коментар #115 от "Вуйчо":

    Не се хаби, САЩ водят с десетки пъти повече конфликти, не войни, защото за да обявиш война се искат топки и да застанеш зад убежденията си. При тях е винаги извъртане, лъжене и извиване на ръце на тъпите васали, да се включат и те. Не, че руснаците са цвете, но са много далече от простотиите, които сътвори САЩ дори само последните 25 години...
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛ ЗАЩО : /ЗАБЕЛЕЖЕТЕ/ СЕВРНИЯ -СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪЮЗ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЮЖНИТЕ МОРЕТА И ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ !!! ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТИХИЯ ОКЕАН И ДЪРЖАВИТЕ МУ !!! РАЗБИРАМ ГРЕШИШ ЗА ТОВА КОЕ Е СЕВЕРЕН ИЛИ ЮЖЕН АТЛАНТИК ...АМА ИСЛАНДИЯ С КРИМ СИ Е АГРЕСИВЕН АУТИЗЪМ!
  • 120 Ники

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "Да да":

    Да да ама не ти някога бил ли си в Русия или в Америка що то аз съм бил няма нищо вярно в това което си написал.

    Коментиран от #125

  • 121 Бай Яни

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    То той има апетит и към България бре. Раздаде куфарчетата с милионите и послушни те,, братушки,, искупиха що можаха по черноморието, сега там има повече Руснаци от колкото Българи, после какво следва, АНЕКС😁,. ПОСЛЕ НЕ СЕ МЕСЕТЕ🤔😁. То по тази логика трябва да испратих войската в Македония, без туй там българите са много повече. Ако ме изберете за пример 🤔🤗ще анексира даже и цяла Добруджа, и Бесарабската област, то и там са все Българи. А вас ще ви зачисля към запаса и ще охранявате новите граници. България има, няма за 5 години ще е направя най боеспособна, вдигам ви двойно данъците и всичко ще отива за въоръжаване, синовете ви няма да мързелуват, 3 години ще карат казарма.. Нека някои тогава да ни се опъне.

    Коментиран от #124

  • 122 жжжжг

    11 3 Отговор
    НАТО е отдавна излишно. Няма го отдавна и Варшавският договор. НАТО започна да стига границите на Русия и какво може да очакват - хлеб и сол ли.
  • 123 йьйь

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Meganoob BG":

    защо не сме?
    Каква е тази измислена държава Македония?
  • 124 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "Бай Яни":

    Да сравниш автономен Крим с купени апартаменти е направо крещяща бездарност...
  • 125 Бачо Киро

    2 3 Отговор

    До коментар #120 от "Ники":

    Не му обяснявай, да да е нещо като сирийският център в Лондон... Дава акъл от мазето...
  • 126 Гост

    3 9 Отговор

    До коментар #114 от "Кога":

    Личи си в коя зона на света живееш, където са манипулирани десетилетия хората с фалшива информация и държани далеч от истината, само това е достатъчно че СССР щял да спечели войната сам е показателно за невежеството по тия земи.
  • 127 Крали Марко

    8 2 Отговор
    Крим е част от Велика България на Хан Кубрат.
    А Русия е най голямата Българска Държава.
    СЛАВА ВЕЛИКАЯ АРМИИ РАССИЯ !!!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 старото

    1 4 Отговор

    До коментар #100 от "раптър":

    раптър,ти на Марс ,ли живееш,бре??? Защо не погледнеш как на всяка улица в държавата никнат като гъби НОВИ КЪЩИ! Това сигурно става от прословутото ОБЕДНЯВАНЕ на българите-хахаха.
  • 130 старото

    3 2 Отговор

    До коментар #77 от "Румяна Костова":

    Румянке,ти инжИнер ,ли си или инженер?
  • 131 Бай Георги

    12 0 Отговор
    Американския народ е скромен и кадърен и благодарение на него САЩ са постигнали много и в технологично и в икономическо развитие. Въпреки това обществото им страда от много недъзи.Лично аз го харесвам,но смятам че са управлявани от изключително нагли,отвратителни и самозабравили се първенюта. Въобразявайки си че някой от тях като са милионери и милиардери всичко им е позволено. Няма точки по света където да не убиват безнаказано,да не свалят правителства и да не правят преврати!!! Тяхните интереси се простират навсякаде,което не е нищо друго,а отвратителен непоносим терор!
    Затова започват страни като Иран да развиват ядрена промишленост и си мисля че сле време ще има възмездие за тях! За разлика от тях Русия винаги е искала взаимоизгодни търговски отношения,което е правилния подход. Всички искат да живеят нормално и доре.

    Коментиран от #133

  • 132 Бай Георги

    13 2 Отговор
    Относно Крим ми писна да слушам и чета тези арогантни,безочливи,гьонски,безмозъчни, лишени от капка разум обиди към Русия! Обиди към всеки средно интелегентен човек! Ако погледнем в историята Крим винаги е бил част от Русия. Към 90 % ако не греша гласуваха независимост и решиха да се присъединят към Русия,защото говорят Руски език и се определят за Руснаци а не за Американци,Натовци,Украинци!
    Явно че наглите генерали от НАТО и САЩ са малоумни и са забравили какво стана през втората световна война.А днес Русия само с няколко ракети може да изстрие държави от Европа и цяла Америка,та затова е по-добре да внимават със заплахите!!!
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Велин

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бесен Язовец":

    Що не!?!? Ама пък гърците ако изявят претенции отпреди хан Аспарух ще трябва да се преселим в Крим. Не, благодаря!!!
  • 135 Ти от кои си

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Синхуя":

    Че ще провеждаш референдум и знаеш ли как се провежда
  • 136 Димо

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "ПРЕПОРЪКА":

    А питай сега след като се биха с Китайците за остров Дамански сега чия собственост е. -. Няма да повярваш че вече принадлежи на Китай.

    Коментиран от #140

  • 137 читател

    9 0 Отговор
    Четох,четох и разбрах колко заблудени хора има.Русия си остава мечта за запада.Гответе се пак ще бъдем заедно с Русия,но трябва да ни уврат главите но когато ни унищожат съвсем.
  • 138 АКМ

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Психиатър":

    Такива са за трахеотомия , ама със щик и лоботомия с ,,Макаров".
  • 139 Клошар

    14 0 Отговор

    До коментар #26 от "Димитър":

    Ами,че у нас от как ни напуснаха "руските танкове под блока" настана Де-мокрацията! Педали,простотия и чалга,Хелзински комитет за циганията. "Америка и дреме за България" ! Все приьоми за унищожението ни! Е,на 24.05 в Москва пяха на Български "ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ"! Във Вашингтон да ни споменаха?
  • 140 Ую мую

    3 0 Отговор

    До коментар #136 от "Димо":

    Не като се биха а като ги разбиха, да с преговори може да се успее там където не може с оръжие!
    Китай и Русия са заедно!
  • 141 реалист

    7 0 Отговор
    Как руснаците ще напуснат собствената си територия? Стига глупости. За инфо - 92 % от населението са руснаци. Историята не може да бъде загърбена. Я четете преди да пишете научна фантастика. А тримата платени лакеи, които бълват коментари във всички сайтове няма да променят миналото, настоящето, нито бъдещето. Те и своето жалко съществуване няма променят.
  • 142 Хитър Потър

    4 2 Отговор
    До самоукия Антрополог : Много злоба има в теб човече, всичко това което си написал, се отнася за Американците ... 💯 процента ... Не харесвам диктатори като Путин, също и тяхната система ... От която и ние не можем да се оттървем ... Но това не означава, че руснаците са глупави или някаква трета класа хора ... Напротив ... съотношението между техните дебили и американските дебили /защото всяка държава има дебили ... / е твърдо в полза на американските ... /имам преки наблюдения ... / Не искам да ставнявам нашите българските ... Обаче след 63 годишно наблюдение ... Мисля, че нарастването е значително ... ✨😂🥃
  • 143 оцелял българин

    2 0 Отговор
    Вместо всеки ден да ни занимавате с кравари и краварки тук,напишете нещичко да се посмеем за Сашо Нереза,за преподен Пестиркин,за СУЛЮимам Паси- Безродника или пък за ДрагалЪФския гърбат Ай дук!
  • 144 Шибил

    2 0 Отговор
    20 век, злото беше фашизмът! 21 век либерализма, пробутван от без родните янки. Най големите разбойници искат да грабят целият свят!