Last news in Fakti

4 Юни, 2019 19:10 11 955 66

Русия тества нова ракета (ВИДЕО) - Юни 2019

  • про-
  • изпитание-
  • русия-
  • ракета-
  • казахстан

Изпитанието е било успешно

Русия тества нова ракета (ВИДЕО) - Юни 2019 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Министерството на отбраната на Русия показа днес кадри от изпитание на нова противоракета на полигон в Казахстан, предаде агенция "Интерфакс".

На клип е показано изстрелването на ракетата от шахта в казахския полигон „Сари-Шаган“. Изпитанието на нова ракета от руска система за противоракетна отбрана е било успешно, обяви военното ведомство.

По думите на зам.-командира на ПРО частта Владимир Сергиенко новата система след серия от изпитания е потвърдила заложените характеристики и успешно е изпълнила задачата си, поразявайки условната цел със зададената точност.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Удррииииии

    117 12 Отговор
    Целите в Северна Америка вече са на мерник-остава само малкият човек с големите шамари в Кремьл да натисне копчето...

    Коментиран от #5

  • 2 ПРОВИНЦИАЛИСТ

    30 126 Отговор
    Болни руски мозъци,освен оръжия нищо друго нямат в тиквите си прости.

    Коментиран от #3, #12, #21, #29, #49, #56

  • 3 Обикновен човек

    106 12 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    Поне имат мозък за разлика от теб!

    Коментиран от #38

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кокой Привет - токой Ответ !

    33 6 Отговор
    Сърбят ви "седалките "? Ще ви почешат !
  • 8 Петър Волгин

    8 12 Отговор
    Маркс за Путин, Орбан, и Люпен: Консервативният, или буржоазният, социализъм

    Известна част от буржоазията желае да излекува социалните недъзи, за да осигури съществуването на буржоазното общество.

    Тук спадат икономисти, филантропи, хуманисти, дейци за подобряване положението на трудещите се класи, организатори на благотворителността, членове на дружествата за закрила на животните, основатели на въздържателни дружества, всевъзможни реформатори на дребно. Този буржоазен социализъм е разработен дори в цели системи.

    Като пример ще приведем „Философия на нищетата“ от Прудон.

    Буржоата социалисти искат да запазят условията на живот на съвременното общество, но без борбите и опасностите, които неизбежно произтичат от тях. Те искат да запазят съществуващото общество, но без онези елементи, които го революционизират и разлагат. Те искат да има буржоазия без пролетариат. Буржоазията си представя света, в който тя господства, естествено, като най-добрия свят. Буржоазният социализъм разработва тая утешителна представа в повече или по-малко цялостна система. Като призовава пролетариата да осъществи неговата система и да влезе в новия Ерусалим, той всъщност иска само пролетариатът да си остане в сегашното общество, но да се откаже от своята враждебна представа за това общество.

    Друга, по-малко системна, но по-практическа форма на този социализъм се стремеше да отвърне работническата класа от всяко революционно движение, като доказваше, че полезно за нея мо
  • 9 Петър Волгин

    3 21 Отговор
    Социализмът и фашизмът, са инструметите в борбата между външната и вътрешната олигархия. Путин и Орбан, са фашисти. Отначало са агенти на репресивния апарат на партията, червената олигархия. Посля червената олигархия ги назначава за либерали антикомунисти. Така антикомунизмът и либерализмът, превръща червената олигархия в плутокрация. След това Путин и Орбан стават фашисти, назначени за такива, да ограничат демокрацията и консервират постигнатото от олигархията. Либерализмът ги застрашава. Либерализмът се използва за външно източване на държава, или за вътрешно. Фашизмът консервира усвоеното от вътрешната олигархия, или спира либерализмът отхвърлящ външното източване. Лявото се използва от външната или вътрешната олигархии, зада си подливат вода една на друга, изнудване.

    Коментиран от #33

  • 10 Българскихе правителства винаги са били

    25 1 Отговор
    Както на жена с понижена Социална Отговорност и Поведение . Бойко опита да сложи "динена кора" пред Путин с изтърканото - " СТАРШИЙ БРАТ " но получи в Челото между кънките - "CASH AND CARRY ! " Иначе - извинявай, че се видяхме ! ИЗКЕФИХ СЕ !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 СссереМ

    7 36 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    Те и оръжията им такива-сглобени в час по трудово,ами простите вестникари пускат такива измислени статии,та шепата червени тролове с по десет ника да вдигат кликовете,дори и не съм им чел изсмуканите статии.,
  • 13 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    0 6 Отговор
    Гласувайте за нас,ние сме бъдещето.
  • 14 1944

    5 26 Отговор
    да не излезе като оня кюнец дето се хвалеха с него пък то излезе, че не може да лети. безаналогова хиперзвукова свинщина.
  • 15 Ф Ю , Бойко !

    7 2 Отговор
    Теле си ма/на каквато и позиция да заемаш ! Но и другите са същите около тебе , без значение, пол, партийна принадлежност , опит и образование ! ГАНГСТЕРИ И НАРОДНИ ДУШМАНИ СА ДО ЕДИН ! И РУССИЯ МОЖЕ ДА БЛЪСКА В СОФИЯ СПОКОЙНО !
  • 16 А ние

    17 4 Отговор
    Ние ще борим русначетат с ф16 ахаххахахах, но няма да има живи хора да ги подкарат
  • 17 Окръгалечках очоци

    10 1 Отговор
    Она много бързо рипна бе , не можах я скивацам.

    Коментиран от #20

  • 18 onq s konq

    21 17 Отговор
    Русия има ГОДИШЕН ВОЕНЕН БЮДЖЕТ около 65-70 млр.$.АМЕРИКА има ГОДИШЕН ВОЕНЕН БЮДЖЕТ около 750 млр.$.Само с 1 поглед върху числата става ясно,че става дума за 1:10 в американска полза.И от тук ЛОГИЧНИЯТ ВЪПРОС:Повече,или по-малко тестове НА ВСЯКАКВИ ОРЪЖИЯ правят САЩ с тоя си бюджет,а ако е повече-КОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ от Русия?Факт е обаче,че се изнасят ПРИОРИТЕТНО ДАННИ за Руски тестове на оръжия и оръжейни системи ,,докато за Щатите почти не се споменава.Ясно че това се прави с ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛ,но става ДРАЗНЕЩО И ДОСАДНО!

    Коментиран от #32, #34, #39, #41

  • 19 Билбо

    5 14 Отговор
    Тия орки само дрънкат с тенекиите.
  • 20 Българин.

    6 5 Отговор

    До коментар #17 от "Окръгалечках очоци":

    То и наще фояверки дет ги пуцаме бърже рипат😁не мой ги видя бре. А и са точни де 😁 свалят гаргите над къро😁😁😁.
  • 21 факт

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    ати ще плащаш летящи корита от миналия век F16
  • 22 pepe le pew

    2 5 Отговор
    Иииии... туй бързу бе. Бързу кат сигански серсемин.
  • 23 Docenta

    7 17 Отговор
    Поредната картонена ракета на ушанките,готова да се взриви в ду..то на путлер
  • 24 Ъъъъъъъ

    5 13 Отговор
    А бръснарски ножчета руско производство кога?

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сталинчо

    9 13 Отговор
    Да си тестват мозаците ,защото на руснаците това им липсва

    Коментиран от #28, #44

  • 27 1944

    0 5 Отговор
    като натисне копчето ще обеднее с 200 милиарда долара. да не е луд?
  • 28 Грух

    7 0 Отговор

    До коментар #26 от "Сталинчо":

    Хехе

    Те и твоя могат да истестват, пиленце !
  • 29 Грух

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    Що, ти какво измисли, като си толкоз умен !
  • 30 Граф Монте Христо

    18 0 Отговор
    Молете се малоумници да не се налага използването на това оръжие, а не се молете да бъде използвано.Молете се психичнобоните хора, които управляват свръхдържави, да бъдат хоспитализирани в здравни заведения за лечение. Много от вас бъркат ядрена война с ядрен взрив и си го представят, че ще бъде онлайн игра и което е най-лошото, толкова са тъпи, че си мислят, че ще могат да гледат ядрената война по интернет. Няма как да им се обясни на такива хора, че нищо няма да остане от планетата при ядрена война, това е все едно да обясняваш на евреите за Исус Христос и християнската религия, безсмислено е... Това са съвременните евреи, колкото и да им обясняваш, че при ядрена война ще се унищожи животът на планетата само за два часа, и Земята ще се разпокъса на няколко парчета, които постепенно ще бъдат притеглени към Слънцето, няма да ти повярват.Тези невярващи хора са потомците на евреите, разпънали Исус на кръста.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 И аз това се чудя

    19 0 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Това пише американското военно списание Military Watch , авторите поставят под съмнение способността на американските системи да се противопоставят на ракетите на Северна Корея. За пример се дават изпитания на севернокорейската ракета "Хвасон-14", която през 2017 г. прелетя над Япония на височина 770 км и падна в Японско море на 300 км от брега, а американската Aegis не успя да я прихване...........тия гладни корейци с 1 млрд бюджет срещу 700 млрд за САЩ и следва логичният въпрос....... корейците ли са извънземно умни или американците прекалено тъпи!?!.......В заключение Military Watch пише, че ако дори с прихващането на севернокорейски ракети възникват проблеми, то за противодействие на най-новите руски свръхзвукови ракети "Авангард", чиято скорост превишава скоростта на звука 20 пъти, не може да става и дума, а шансовете за прихващане са близо до нула.

    Коментиран от #35, #36

  • 33 Kcaniba

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Петър Волгин":

    Шмьотър Льовгин, оставете тези жедовски инсинуации, и се учете от Минджо Ивев.
    Сполайте
  • 34 666

    15 2 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Конче, недей да се лъжеш от цифрите, САЩ подържа 1.4 мил.армия + 1.2 мил.резерв,средно по 80 Хил годишна заплата,това прави 200 млрд,като прибавиш само подръжката и " туристическите пътувания" на огромният им флот и направо се чудя тези 650 млрд как им стигат,те затова само 20% от самолетите им летят,просто нЕма кинти за тяхната поддръжка
  • 35 onq s konq

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "И аз това се чудя":

    Ти твърдиш,че "Хвасон-14" е прелетяла над Япония,не е била прихваната от американската противоракета Degdis и пада в Японско море.Аз твърдя,че "Хвасон-14" е изстреляна ПО ПОСОКА Източно море,НЕ Е ПРЕЛИТАЛА над Япония и Японците САМО СЕ ОПАСЯВАТ,че ракетата БИ МОГЛА ДА ПАДНЕ в нейната ИКОНОМИЧЕСКА МОРСКА ЗОНА.Нямам намерение да споря нито за ИНФОТО ТИ,НИТО ЗА СПОСОБНОСТИТЕ на това или онова оръжие.Просто обърнах внимание на цифрите относно военните разходи на САЩ и Русия и съответно коя държава прави повече тестове,които пък се отразяват по-малко...и вероятните ПРИЧИНИ за това.
  • 36 onq s konq

    1 5 Отговор

    До коментар #32 от "И аз това се чудя":

    Забелязах че съм пропуснал най-важното:ИЗОБЩО НЕ Е ПРАВЕН ОПИТ от страна на Япония или САЩ/КАКТО ТВЪРДИШ/ С.Корейската ракета ДА Е ПРИХВАЩАНА И НЕУТРАЛИЗИРАНА,защото е летяла ИЗКЛЮЧИТЕЛНО В НЕУТРАЛНО ВЪЗД. ПРОСТРАНСТВО.

    Коментиран от #58

  • 37 Jek

    15 1 Отговор
    Тази ракетка беше доста бърза. Къде бяха онези, които се подиграваха на клипчето, на което Путин ги показваше. Айде, смейте се сега, глупчовци. Вервайте на американските си приятели за евтин газ, евтини самолети, демокрация и ценности. хахахха
  • 38 Шляхтиц

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Обикновен човек":

    Поздравления и почитания!!!!!!!!!!!!
  • 39 Иво

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    От това съотношение става ясно 1 ,че в САЩ крадат много ,без да правят изпитания,пресен пример 373 макс пътнически при това,друг пример без бои невидимите Ф 35 падат сами ,а въоръжението им струва 10 пъти по вече и толкова пъти по некачествено.В превод за тебе явно крадат не 90%,а много повече .Защото при 90% щяха да са близо до качеството но Русите

    Коментиран от #48

  • 40 Хрониките на Евразия

    2 7 Отговор
    Такива изстрелвания, още преди 2000 хиляди години , китайците са правили !
    А днес , без тях , Ушанките няма с какво да се гордеят 😃
    Освен с победата през Втората Световна и полета на Гагарин в Космоса .

    Коментиран от #42

  • 41 Не си прав

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Военния бюджет на една страна не е показател за въвеждането в експлоатация на нови оръжейни системи. Пример.. Ф-22 ..! Милиарди хвърлени на вятъра и спрян от производство..! Интелигентното изразходване на военния бюджет спрямо новите системи въведени на бойни дежурства е фактора над който трябва да обърнеш внимание. И още нещо....в съвременния свят практически опити се правят когато всичко е „избистрено” като въведени системи и възли в даден обект. Не се хабят ресурси а се правят компютърни симулации.А след тях практическите.
  • 42 Тъпото ми то...

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "Хрониките на Евразия":

    Такъв простоват коментар от тролче като теб,дори и не заслужава да се коментира. .! Явно вече издишаш от идей с какво да плюеш,а..?

    Коментиран от #43

  • 43 Хрониките на Евразия

    2 6 Отговор

    До коментар #42 от "Тъпото ми то...":

    Явно имате нужда от ракети 😂
    Ами пишете колективно на Путин , да ви прави по често такива филмчета , иначе съвсем ще ви увехне мушкатото 😂
  • 44 Я па тоя..!

    5 3 Отговор

    До коментар #26 от "Сталинчо":

    Мозъците са единственото нещо в Русия което е с много по-високо качество от колкото в Кравария. От 1945г когато „мозъка” на Хитлер фон Браун за ракетите му „фау-2” започна да им изгражда ракетните системи та до сега все нечий чуж мозък им е помагал да не изостават от останалите. Ама ти явно си толкова компетентен че надали знаеш,и разбираш вобще какво ти наливам в малката главичка..!

    Коментиран от #47

  • 45 Хрониките на Евразия

    3 5 Отговор
    От " Приятели на Тръмп ", се превърнахте в " Свидетели на ракетите на Путин ".
    А вчера още един сателит , изстрелян преди седмица , загубиха , поради грешка в двигателите .
    А миналият месец , при планови стрелби на Северният флот , корабите не са могли да запалят двигателите , поради дългото стоене .
    Но за да не хвърчат пагони , натоварили зенитното оръдие на риболовен кораб и провели стрелбите .
    Така , че главното е да пострелят , а какво ще улучат и те не знаят , както в случая 😂

    Коментиран от #50

  • 46 Сигобара от Пхенян

    3 4 Отговор
    Ей затова руснаците дупи дават да емигрират от Русия за да не ядът косматата ракета на джуджето с каскета
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #39 от "Иво":

    Твърденията ти за масови кражби в Американската военна индустрия изобщо не кореспондира с действителността,но явно си пропуснал статията от 15 май,в която се изнасят факти за ФРАПИРАЩИ КРАЖБИ В "РОСКОСМОС" ЗА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ.Отчетена е и тревогата на Руското Военно управление относно ОТЧАЙВАЩОТО ИЗОСТАВАНЕ от световните ВОЕННИ ТЕНДЕНЦИ В "усвояване на Космоса ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ".Така например Русия изостава безапелационно не само от Америка и НАТО,а дори от някои Източни държави като Китай и Индия.Ето и бройката спътници на Русия-156 ОБЩО ,от които приблизително половината със военно предназначение.За сравнение - Китай-284,а АМЕРИКА-...849 БРОЯ!Да,става дума за точно тая Америка,за която твърдиш че се краде на поразия,пък в Русия - хич:)

    Коментиран от #51, #61

  • 49 !!!

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    Кое му простото?Това не се ли казва милитаризация?
    Ти,балкански банан,си прост.
  • 50 Ха-ха

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Хрониките на Евразия":

    Не се коси!
    Теб,при нужда, ще стигнат .Ще те направят на атоми.
    Няма нужда да имаш и гроб.

    Коментиран от #52

  • 51 Хрониките на Евразия

    5 4 Отговор

    До коментар #48 от "onq s konq":

    Плюс кокошкарските истории .
    Онзи ден съобщиха , че от завода " Енергия " работещ към Роскосмос , са откраднали три чувала електронни платки и швейцарски измервателни прибори ..
    Даже вече не е смешно , като си помислиш между какви идиоти живеем , на които единствената им гордост са руските ракети ..

    Коментиран от #53

  • 52 Сладури

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "Ха-ха":

    А за вас продажниците ибрикчии по една безплатна вълнясала ракета в шоколадовия цех многофункционална да си правете и ескимо

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ха-ха

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Сладури":

    Имаме си защита.Възможно не е 100%,ама ще се справим.
    Ти си му мисли,сладкиш.
    Макар,че мозъци ги нямате,-те ви трябва.Имате си демократични водачи,-те ще отведат на нащъсе.
  • 55 Готин ама не съвсем

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "Долна руска утайка":

    Интересно е, тогава какво ще кажеш за съвременните ЕвроГейци?? Защото по официалните статистики руснаците доста са намалили пиенето и вече са на 8 място по употреба на алкохол. Доста европейски държави ги изпреварват! Та по пътя на твоята логика, какво точно ще напишеш за тях? Те какви са точно?? Като добавим и зависимостта от наркотици и педерастията, то запада ги превъзхожда с много, по твоите мерни единици!
  • 56 Кондор

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ПРОВИНЦИАЛИСТ":

    Болни мозъци имат краварите, защото те постоянно водят войни и харчат най много пари за оръжия, с тези пари можеха да са нахранят много гладуващи деца по света!!
  • 57 СЪДИЯТА

    3 1 Отговор
    САЩ СИ МИСЛИ,ЧЕ ОЩЕ СА В ГОДИНИТЕ НА ПРЕДАТЕЛА ГОРБАЧОВ,КУПЕН ОТ РЕЙГЪН И ПИЯНДУРНИКА ЕЛЦИН,КОЙТО НЕ ЗНАЕШЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА В ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ.
  • 58 И аз това се чудя

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "onq s konq":

    Последно .. летяла е на изток( да разбираме Китай) или не е правен опит да я засекат,нещо сам се оплете....и как могат да засекат нещо след като най добрата американска радарна система не го е засякла .........все едно над България да прелети вражеска ракета и отговора да е... не е правен опит за засичане,не усещаш ли че сам ставаш смешен
  • 59 АСД

    4 1 Отговор
    Руския военен бюджет е 65$ , а на СаЩ 750$.
    Това според грантаджиите доказва колко ппо-силни са САЩ. Обаче ф-22 струва 200м $ , а Су-35 18м $, като почнаха да летят сушките в Сирия, ф-22 ги прибраха. Сходно е с танковете М1А2 ги изпукаха за три дена в Сирия, а т-90 продължават да мачкат. И отново разликата е над 10 ПЪТИ в цената!
    При ракетите случая е още по-фрапантен. Руските ракети са по-бързи, по-малки с по-голям радиус на действие, а да щях да забравя и 10 ПЪТИ по-евтини. Така че бюджетът не е мерило за реална военна мощ, а качеството и бройката на оръжията.

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Алексей Сергеев

    1 1 Отговор
    Русия все тества нови свръх ракети, самолети, танкове... като ги слуша човек ще си помисли, ПЪРВА СВРЪХ ВОЕННА СИЛА Е МОСКВА.
    A какво стана с войната в Афганистан? Загинаха невинни 52 000 млади, руски момчета, толкова се върнаха осакатени и Червената, непобедима армия се върна насрана и победена от полуграмотните афганистанци
  • 63 Бай Хой

    1 0 Отговор
    АЗ пък взех че си помислих че тестват нов хладилник, телевизор пък дори и прахосмукачка. Пък те изумиха света с тест на ракета, ми така е може да сме вечно пияни и гладни, да сме кочина ама ще дрънчим железа докато умрем след като ни управлява пъпчивото джудже.
  • 64 ДОКО

    0 0 Отговор
    НОВО ПОКОЛЕНИЕ РУСКА РАКЕТКА ПАМПЕРС 3 ХМ ПРОНИКВА ПРЕЗ 2 ЕДНОВРЕМЕННО СЛОЖЕНИ ПАМПЕРСА В ДУПЕТАТА НА ПЕДОФИЛИТЕ В БРЮКСЕЛ..
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Цар Вул

    1 0 Отговор
    Слава России!!!!Брависимо Путин!Русофобите да го д.хат!!!!!
    Каквото повикало,такова се обадило и на Зла круша,зъл прът!!!КАЗАХ!!