Last news in Fakti

9 Юни, 2019 12:30 2 885 23

В Берлин: Санкциите срещу Русия остават

  • анегрет крамп-каренбауер-
  • германия-
  • ангела меркел-
  • русия-
  • крим-
  • санкции

Мерките са отговор на действията на Москва в Крим и Източна Украйна

В Берлин: Санкциите срещу Русия остават - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерът на Християндемократическия съюз (ХДС) Анегрет Крамп-Каренбауер отхвърли призива на премиера на една от провинциите в Германия да бъдат отменени санкциите срещу Русия, съобщава АР.

Крамп-Каренбауер, която наследи на поста в ХДС германския канцлер Ангела Меркел, заяви пред в. "Билд", че санкциите са отговор на действията на Русия в Крим и Източна Украйна.

"Докато поведението на Русия там не се промени, няма да има поле за маневри за промени в икономическото сътрудничество", настоя тя.

Вчера на Международния икономически форум в Санкт Петербург премиерът на провинция Саксония Михаел Кречмер, също представител на ХДС, се срещна с руския президент Владимир Путин.

За по-добри отношения се нуждаем от край на санкциите, заяви Кречмер.

На 1 септември той ще се яви на регионални избори. В Саксония е силна крайнодясната партия "Алтернатива за Германия", която също е против санкциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    21 43 Отговор
    Това противно джудже само като му видя снимката и си върнах обяда.

    Коментиран от #17

  • 2 Guðmundsson

    19 24 Отговор
    Комунистическия отпадък гергоф ще пукне.
    Не само тоя, а цялото му окаяно комунистическо семейство. Гнуcapu.
  • 3 Путин

    31 10 Отговор
    Местя го в другия крачол!
  • 4 Meganoob BG

    32 7 Отговор
    Партията им на Германия е толкова християнска колкото и демократична. А за това че клеветят всеки протест в Германия като нацистки, за това защо няма санкции? Само обратните и ислямистите ли имат право на недоволство в Германия?
  • 5 Guðmundsson

    10 11 Отговор
    Видите ли злобата мутра на гергоф из Пловдив плюте хвърлвйте камъни и остри предмети.
  • 6 поляк

    12 1 Отговор
    така е добре щото като се залибат немци и руси и полша изчезва
  • 7 А де

    14 9 Отговор
    Като са толкова отворени, що не спрат да ползват руски газ? Щи не спрад да изнасят за Русия или да си прават заводи там?
  • 8 vvvvv

    11 1 Отговор
    Лелките си водят Германия към появата но нови лидери, които да са в унисон с мислите на хората.
  • 9 Kcaniba

    22 6 Отговор
    Германия е окупирана територия!!
    Каквото им кажат от фащ - ще изпълняват!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Main Fürher

    6 11 Отговор
    Не знам,ама ако Русия се сбогува с комунизма и бъде патриотична страна,която спре да ни се меси в работите,първи привърженик на Русия ще стана,но за жалост дори САЩ имат по-голям шанс да се преобразят отколкото Русия.Хубава страна,но с лайняни политици,политици пребоядисани както нашите КУРнелия Нинова и Тиквун.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Просто Факти

    6 4 Отговор
    Германия - малката ибрикчийка на Сатанинските Американски щати, изпълняваща шпиц команди до откат. А санкции срещу янките кога? Не и в този живот. Все пак кучето не хапе господаря си.
  • 15 Акъл и ум

    3 0 Отговор
    "Кой каквото си направи, сам, никой друг не може да му го направи". "Волът рие, на гърба му пада". Може да е бавно, може да не е същото качество, но това което си произведеш сам, ще си го ползваш "во веки". И едва когато "санкционерите" окончателно изгубят този пазар (а и зависимостта на тези от пазара), ще искат, но само ако могат, да се ухапят, отзад! Имат газ - продават го, а защо ли вият "на умряло". Опасно е "кръц" кравата, както за това, което купуват, така и за газта. Кръц!
  • 16 сиеменс

    2 0 Отговор
    Санкциите не отпадат както и търговските отношения. Ту туу.
  • 17 Антиджендар

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Хайде бегендар , маверно ли от това е ! По възможно е от помпите на африканският ти приятел да е. Сигурно се испуслаш като ходиш

    Коментиран от #18

  • 18 Руските свине

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Антиджендар":

    Да не би да са очаквали отпадане на санкциите? И нали те укрепват руската икономика? Нека крепне още!
  • 19 Баща ти с дамаджаните

    2 1 Отговор
    По добре от Фащ, от колкото руспия. И дано санкциите да не спират към тези агресори, сеещи садистичен терор в мирни държави, продали си оръжието в цял свят и се правят на добродетели... Само се запитайте, къде има повече милионери след 80-те и от къде всички имат руспитско оръжие... направете си изводи... и след някоя друга година, се запитайте, от къде всички имат ядрено оръжие. Агресорската и алчна за пари държава(със евтин валутен борд) ще онищожат света..... Земляни
  • 20 по имената им ще ги познаеш

    0 0 Отговор
    ЗАЩО ВЪРШЕЩОТО СЕ ОТ ГЕРМАНИЯ ПРИЛИЧА НА ТЪРСЕН НАЦИОНАЛ-ФАШИСТКИ РЕВАНШ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, А? ТЪЙ КАТО ПОВЕДЕНИЕТО ТА ТАЗИ ПРИМАДОНА НЕ СЕ ВРЪЗВА С ПРИЗНАТИТЕ ГОЛАНИ ЗА ИЗРАЕЛСКИ, А ТАМ ЕВРЕИ НЕ СА ПРАВИЛИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТЕЛ АВИВ, КОЕТО Е СТРАННО И В ПРОЯВЯВАНАТА СОЛИДАРНОСТ КЪМ ЕРУСАЛИМ ДА Е СТОЛИЦА НА ДЪРЖАВИЦАТА ИЗРАЕЛ. ВКЛ. И СРАВНЕНО С КОСОВО, КИПЪР, КАТАЛУНИЯ, ТО ОЧЕВАДНО ГЕРМАНИЯ И ТАЗИ "ДЕМОКРАТКА" - ПАРДОН ПАРТОКРАТКА, НЕ СА ОТГОВОРИЛИ ЗАЩО Е С НЯМАТ СЪЩАТА РЕЦИПРОЧНОСТ НА ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ КЪМ ИЗРАЕЛ, АЛБАНИЯ, ТУРЦИЯ, ИСПАНИЯ ... А КЪМ САЩ ЗА ГРЕНЛАНДИЯ, А КЪМ ПИРАТИТЕ ОТ БРИТАНСКИЯ ОСТРОВ ЗА ФОЛКЛЕНИТЕ И Т.Н. ТА КОГАТО ГИ СРАВНИМ НЕЩАТА НА ВСЕКИ НЕПРЕДУБЕДЕН МУ СТАВА ЯСНО, ЧЕ КРИМ И УКРАЙНА СА СИНОНИМ НА НАЦИОНАЛ-ФАШИЗМА - ТА НАЛИ В ОДЕСА ГОРИХА ЖИВИ ХОРА В ПРОФСЪЮЗНИЯ ДОМ С ХИТЛЕРОПОДОБНИТЕ СИЛОВАЦИ ОТ "ДЕСЕН СЕКТОР", А? ТАЗИ МАДОНА ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА Я СНЕМАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА! ТЯ Е ПРОВАЛ И ПРИМЕР ЗА ЛЕКОМИСЛИЕ! НИТО ГЕРМАНИЯ, НИТО Е С СЕ НУЖДАЯТ ОТ ТАКИВА. ИМАШЕ ЕДИН ВИЦ, КАК СЕ СЪБРАЛИ НА КОНГРЕС И ВОДЕЩИЯТ ВЗЕЛ ДА НАХЪСВА ЗАЛАТА, КАТО ГИ ЗАРЕДИЛ ЕДНИ ТАКИВА, КАК ПАРТИЯТА РОДИЛА ЛЕНИН И ПОСЛЕДВАЛИ БУРИ ОВАЦИИ, СЪЩОТО СТАНАЛО И ЗА БРЕЖНЕВ, НО КОГАТО ПРОИЗНЕСЪЛ ИМЕТО НА ТАТО В ЗАЛАТА НАСТЪПИЛО МЪЛЧАНИЕ. ТОГАВА ПЛАХО СЕ ПРОТЕГНАЛА РЪКА И ВОДЕЩИЯТ ДАЛ ДУМАТА НА ДЕЛЕГАТА, КОЙТО С ПРИТЕСНЕНИЕ ЗАПИТАЛ, А ЗАЩО ПАРТИЯТА НЕ Е НАПРАВИЛА АБОРТ? ПЕРЕФРАЗИРНО ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ТАЗИ ОТ ХДС!
  • 21 времето ще покаже

    0 1 Отговор
    Европа губи без съвместно участие и на Русия. ще бъде твърде късно когато го осъзнае.
  • 22 Дориан

    2 0 Отговор
    Време е федерална република Германия да прекрати агресията си в други страни. Сърбия, Ирак, Афганистан. В момента в Сирия в разрез с международното право се намират немски части. Изводът е, че ФРГ води повече военни кампании от третия райх!
  • 23 ssaev

    0 0 Отговор
    Когато американците сипеха бомби над мирни обекти в Сърбия къде бяхте, европейски жреци на Справедливостта? Май е време да започнвете внос на енергозиточници само от САЩ, та да ви излезе скъпчико и без това скъпото приятелство. Със санкции или без, Русия е незаобиколим фактор за Европа и света. Колкото и на някои да не им харесва.
Новини по държави: