Last news in Fakti

20 Юни, 2019 07:57 3 126 25

САЩ със санкции за руска група

  • русия-
  • санкции-
  • сащ

Руското финансово общество е обвинено за връзки със Северна Корея

САЩ със санкции за руска група - 1
Снимка: Shutterstock

Министерството на финансите на САЩ обяви, че включва в списък със санкционирани компании групата Руско финансово общество, съобщи РИА Новости.

САЩ обвиняват организацията, че е помагала на режима в Северна Корея. Компанията е съдействала за заобикалянето на американското ембарго над финансовата им система.

„Действията на Руското финансово общество са помогнали на Северна Корея да заобиколи санкциите на САЩ и ООН. Така са получили достъп до световната финансова система с цел да подпомогнат ядрената програма на режима в страната“, се казва в обръщение на американското финансово министерство.

Смята се, че Севернокорейската банка за външна търговия е имала сметки в Руското финансово общество. Банката също е в списъка на санкционирани организации.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПУТИН

    22 0 Отговор
    Ей, тоя Путин голям връзкар бил хаха :D
  • 2 Путин

    16 1 Отговор
    Местя.ХЯХЯХЯ!!!

    Коментиран от #14

  • 3 СссереМ

    10 24 Отговор
    А така,мачкай до последно.

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Kcaniba

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Иачкайте кестените до последно!!
    После ще пиете от изворо!!
  • 5 ****

    21 6 Отговор
    Тези от обора,яко ги тресе параноята.Всеки човек или организация има право да вземе решение,дали да помага или не на когото си поиска,и не е длъжен да се съобразява със санкциите на друг,а още по малко със страна чужда и враждебно настроена.А както са тръгнали от обора с рогата напред,скоро ще се наиграят.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ачо

    18 5 Отговор
    Не остана нещо несанкционирано от америте, брей! Добре, че вече никой не ги взима насериозно смешковците.

    Коментиран от #22

  • 8 Цанко

    20 2 Отговор
    Сега наред са чистачките в Московското метро. Видели са двама от СКорея да се возят в метрото миналия месец.
  • 9 Алексей Сергеев

    11 13 Отговор
    300 грама храна е дневната норма на човек в Северна Корея.
    БРАВО, истински комунизъм

    Коментиран от #20, #21, #25

  • 10 Дзверо

    15 13 Отговор
    А бе, тия червени боклуци още ли шават. Бой докато мълдат. Само заради страданията донесени на света от чичко Ленин и идиотите след него, ватенките заслужават да умират бавно от глад

    Коментиран от #12

  • 11 Новината

    9 6 Отговор
    Иран нощес е свалил американски безпилотник-от ония невидимите...А да видиме дали америте ще посмеят да им отвьрнат?...???? Или само ще се пеняват и ще мьлчьт като п....
  • 12 Румяна Костова

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Дзверо":

    От времето на чичко Ви Ленин светът доста се промени, но може да се стигне наистина до там, че американците да наложат санкции на Русия за онова, което е вършил или дори мислил този революционер на революционерите. Не са малко онези, които не знаят, че него са финансирали тогавашените варианти на днешните НПО-та.
  • 13 outlander

    9 6 Отговор
    За ушанките само санкции до припадък.
  • 14 ХяХяХя

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Путин":

    След още малко време и няма да има къде да си сложиш, хя хя хя!
  • 15 Гост

    5 4 Отговор
    Ай ся на цял Китай наложените санкции, щото президента е там на посещение и да видим края на цирка наречен САЩ
  • 16 СССРБарета

    3 7 Отговор
    краварски санкции федерацията не важат! дори Прасчо вече им се смее!

    Коментиран от #19

  • 17 оня

    4 2 Отговор
    "Смята се, че " Пак под телето вол. Всичко е предположение. Няма доказателства. Както винаги краварите си търсят причина за конфликти.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Чвор

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "СССРБарета":

    Ква барета си бе, смешко!
  • 20 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алексей Сергеев":

    Няма други с извън нормени килограми освен кимчито.
  • 21 NikNay

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Алексей Сергеев":

    Ти кога за последно си бил там , че си толкова запознат със положението в Северна Корея? Сигурен съм, че не можеш да я намериш на картата ама плямпаш наизуст пропагандни клишета.
  • 22 Бях русофил но се отвратих от тях

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Ачо":

    като им чета коментарите тук и станах русофоб. Не е лошо да сравнявате новините с официалните медии в България и другите страни!! Там се казват съвсем различни неща!! Руснаците ще го отнесат и заради иранците, и заради сирийците. Още нищо не са видели руснаците. Тепърва им предстоят проблемите, това досега не са санкции, а козметични забрани за някои лица да посещават Запада. Предстои пълно икономическо ембарго за Русия до началото на зимата. Да се готвят за страшния СЪД и да са подготвени както беше обсадата на Ленинград и Москва /силните руснаци да ядат на чорба слабите и немощни руснаци, подсладени с 150 грама захар на ден/.Само че сега обсадата няма да е само от германските фашисти и антиеврейските националисти, а от цялата планета Земя. Питам се Путин случайно ли настрои цялата планета срещу руснаците, поради чутовната си глупост, или това никак не е случайно и им връща за нещо???

    Коментиран от #23

  • 23 NikNay

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бях русофил но се отвратих от тях":

    То вярна била поговорката, че простотията не ходи по гората и ти си потвърждение за това. Сигурен съм, че се отвращаваш от себеси сутрин като се видиш в огледалото и се мразиш заради мизерия си душевен мир.
  • 24 Симпатяги

    0 0 Отговор
    Толкова им стигат силите :-)
  • 25 Айде бе

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Алексей Сергеев":

    Верно ли бе
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания