Last news in Fakti

11 Юли, 2019 12:00 1 209 10

Салвини: Не съм получавал руски пари

  • италия-
  • матео салвини-
  • русия

Вътрешният министър на Италия отрече медийни публикации

Салвини: Не съм получавал руски пари - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Вицепремиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини отрече да получавал финансиране от руски представители, съобщи ANSA.

През вчерашния ден излезе запис от среща между представители на партията на Салвини „Лига“ и руски официални лица. Руснаците са предлагали финансиране на партията.

То е трябвало да стане чрез пари от руски петрол. Разговорът е бил проведен преди началото на кампанията за европейските избори.

„Никога не съм получавал рубли, евро, долари или водка от Русия. Ще подам иск срещу всички, които твърдят обратното“, заяви Салвини.

Неговата партия спечели европейските избори в Италия. Салвини демонстрира добри отношения с руския президент Владимир Путин.

Той настоява за свалянето на европейските санкции срещу руското правителство. Някои европейски представители вече са заявявали, че неговата партия се ползва от руска подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    7 4 Отговор
    Роска, кога ще ни осведомиш за поредния провал на ракетата с рушкия телескоп? Както е тръгнало скоро май няма да отлепи...

    Коментиран от #7

  • 2 Само питам

    10 8 Отговор
    Някой да е очаквал да си признае? Те и нашите рубладжии ще отрикат ако ги попитат.
  • 3 Бесен Язовец

    9 8 Отговор
    Много ясно, ся рублераста ще отрича до последно, още по вече, че едва ли ще може да помогне с нещо на руснаците, относно отмяната на санкциите, с други думи хвърли ги той на върбата, обещал им е това онова и те разбира се, са му напълнили гушата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анти милиционер

    8 2 Отговор
    Само от Тел Авив и Фашингтон може да получава подкупи. Хахах
  • 6 Анти милиционер

    7 2 Отговор
    Куриозно, но само Милиционерите могат да спасят дивия еврокатун от ислямизацията на Сорос и Ротшилдите. Седерасти, яжте фекален материал.
  • 7 Бай Шиле

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Още един свестен политик в Европа е този Салвини! До него се нареждат Орбан и Себастиан Курц - Канцлара на Австрия! А тиквите само ги почукват по главата, за да разберат дали са узряли!
  • 8 Кон

    1 1 Отговор
    Кажи си ,те ще те разберат.
  • 9 селянин

    1 0 Отговор
    Руски не си-само съветски.
  • 10 Троянчо

    3 0 Отговор
    Странно, руснаците дават пари на крайните партии желаещи запазването на Европа като цивилизована държава и желаещи повече независимост , а готините американци прокарват либерализма чрез зависимост на Европа от тях и едни готини НПО-та пропагандиращи джендарството. А кажете , кой мисли "доброто" на Европа. Създават се едни изкуствени конфликти и се държи Европа в страх от Русия за да купуват оръжието на САЩ. Настройват арабите един срещу друг и така държат петрола под контрол , представете си да почнат сами да си договарят цените и да си продават на когото искат- не е гот с тази свобода. Русия сама със себе си няма как да се оправи /толкова пянстващ и неграмотен народ/, а камо ли да тръгне да превзема света. Всичко се прави от лакомията за пари на САЩ и ако се върне златното покритие долара няма да става дори да си запалите печката. Ако попитате Федералния резерв колко доларови банкноти има в обръщение ще ви изтрелят една сума дето... и те не са в състояние да Ви кажат- т.е. хартийни без стойност с изкуствена стойност.
Новини по държави: