Last news in Fakti

30 Юли, 2019 20:39 1 397 23

Руски съд отказа да освободи Навални

  • алексей навални-
  • присъда-
  • русия

Отхвърлиха молбата за предсрочно освобождаване

Руски съд отказа да освободи Навални - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руски съд отхвърли молбата на опозиционера Алексей Навални за предсрочно освобождаване, съобщи РИА Новости.

Навални беше осъден на 30 дни затвор. Той беше задържан след спонтанен протест на опозиционери.

Преди няколко дни той се разболя и трябваше да бъде откаран в болница. Молбата е за освобождаване по здравословни причини.

Навални твърди, че е бил отровен, въпреки че според лекарите става въпрос за алергия. Франция вече призова за неговото освобождаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ротшилд умря

    19 8 Отговор
    Израел фалира, Навални умря.
  • 2 Borislav Popov

    9 20 Отговор
    Ми разбира се, че няма да го освободят, джобните съдийчета на цар Путин -Великолепни !

    Коментиран от #11

  • 3 Путин е бе евреи

    3 4 Отговор
    Това прави
  • 4 Тъжен соросоид

    13 4 Отговор
    Ела чичо Соросе
  • 5 радостен путиноид

    2 12 Отговор
    Ти си мой идол чичко Путине !
  • 6 onq s konq

    16 6 Отговор
    В панделата му е мястото на тоя соросоид дано не го пуснат никога.
  • 7 Сталин

    17 5 Отговор
    Този индивид отдавната трябваше да е хванл някой лагер в Сибир, не знам Владимир Владимириевич Путин защо още го бави. Рецидивист непоправим и шпионин ренегат е Навални!
  • 8 Шаолина

    15 5 Отговор
    Каква промяна иска този предател Алексей Навални идка РФ да се продадена западния алчен капитализъм ли? Владимир Путин е точния президент за РФ в този момент!
  • 9 Грух

    6 1 Отговор
    Пуцайте го и да приключваме !
    Стига драма !
  • 10 Грух

    4 1 Отговор
    Да го пуцат и да приключваме !
    Стига драма !
  • 11 Грух

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Бориславе, кой си ти ?
    Кажи.
  • 12 Грух

    6 2 Отговор
    Слава на Русия !

    Да живее Путин !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Алиса

    3 0 Отговор
    Още ли е жив? Нали беше тежко отровен от Кремъл?
  • 17 Румяна Костова

    3 4 Отговор
    Блогер, който никъде не работи и няма собствен бизнес ще бъде 30 дни в затвора. Кой издържа семейството му и плаща за адвокати? Феновете ученици с пожертвования от парите за закуска или някое сериозно НПО?

    Коментиран от #20

  • 18 Руснак русофилофоб

    10 4 Отговор
    Навални за разлика от Путин е чист руснак и ако влезе хипотетично в Кремъл за 1 час ще се окаже единствения чист руснак там, заедно с още двама трима и Мария Захарова. Русия е под татро-монголско владичество в последните десетина години и бих казал робство в последните 2-3 години. Руснаците си искат живота сега. Искат да живеят богато и щастливо сега, а не да бъдат роби на свръхвъоръжаване с всевъзможни супер модерни, технологични оръжия, самолети, кораби и ракети в името на светлото ВОЕННО бъдеще на внуците си. Защо мразя българските русофили?? Защото повечето от тях също са татаромонголски потомци, които мразят русите, бяли, европеидни и със сини очи, руснаци. Също и защото не мразят САЩ поради това, че повечето там са потомци на човекоподобните маймуни, а защото американците не изповядват кремълският комунизъм. Ако потомците на човекоподбните маймуни от САЩ изповядваха кремълският комунизъм, щяха да бъдат първи побратими на русофилите от България, така както русофилите станаха побратими с турците, които са ги клали 500 години. Българинът е неблагодарен човек за освобождението си от турско робство, а днешният русофил българин, е потомък на тези които са ги клали заедно с турците, през робството.

    Коментиран от #19

  • 19 Румяна Костова

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Руснак русофилофоб":

    Всички идкат да живеят богато и щастливо. А гаранцията, която дава Навални, че ще превърне живота на руснаците в рай е само ДНК-то му с чисто руско потекло според Вас? Или обещанията, че ако той завземе властта, няма да има корупция? Нормалните хора с жизнен опит не вярват на обещания, а гледат делата на кандидатите. Кой е човекът и какво е допринесъл до сега за благополучието на хората? Какви са управленчендките му способности, има ли въобще опит в това направление? Защото да изведе на улиците в Москва 3000 верни и скучаещи фенове и не е някакво голямо постижение и доказателство, че го бива в управлението.
  • 20 Руснак русофилофоб

    11 2 Отговор

    До коментар #17 от "Румяна Костова":

    Поради каква причина мразиш чистите руснаци богатири??Все едно да попиташ с типично комунистическия си начин на мислене, потомците на руските князе и благородници, как така имат пари без да работят?? Ако не беше чист руснак, подкрепян от по-голямата част от руския народ, а беше монголоид, татароприличащ, като твоя Путин, който също никога не е работил през живота си и е дете на свръхбедни родители, а е мултимилиардер сега с доказани сметки в швейцарски банки, друга песен щеше да запееш за някоя и друга рубла по банков път??

    Коментиран от #21

  • 21 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Руснак русофилофоб":

    За разлика от Вас аз нямам достъп до ДНК на руския народ, за да зная кой е чист руснак к и кой не. Навални подкрепян от по-голяма част от руския народ? 3000, подкрепили го на последния протест достатъчна добра цифра ли са за Вас? Навални потомък на руски графове? Че той отдавна би се разорил, дори и да е имал някоя диадема, пръстен и гривна, наследство от баба си. Човекът от години не работи
  • 22 Руснак русофилофоб

    6 1 Отговор
    Българите сте цигански народ, а България е една от циганските държави на тази планета. Мразите руснаците, защото са руси, бяли, европеидни и със светли очи и се продавате за рубли на тези от Кремъл, които са като вас подобни но не чак толкова. Но те няма да са вечно там и руският народ ще си върне свободата скоро, а вашите пари, ще секнат от раз.
  • 23 Лудия Ор

    0 0 Отговор
    Ще разгледаме местните медии там да видим точно кво е станало, че вече всичко което прочета от медия го проверявам от 2 или 3 източника, но не български, щото тука инфото вече си пристига филтрирана в насоката, в която пораждат много съмнения!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания