Last news in Fakti

13 Август, 2019 12:12 1 983 5

Тръмп благодари на Борис Джонсън

  • борис джонсън-
  • доналд тръмп-
  • великобритания

Двамата проведоха телефонен разговор

Тръмп благодари на Борис Джонсън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп проведе телефонен разговор с британския премиер Борис Джонсън, съобщи The Telegraph.

Двамата са провели разговори за двустранната политика, сътрудничеството и търговията. Тръмп е благодарил за надеждното партньорство на Великобритания.

Това е третият разговор между двамата за последния месец. Той се проведе точно след посещението в Лондон на съветника по национална сигурност на американския президент – Джон Болтън.

Очаква се на срещата да бъдат договорени възможности за търговско споразумение между двете страни. То може да подсигури икономически Великобритания при излизане от ЕС без споразумение.

Джонсън вече заяви, че страната му ще излезе от Съюза на 31-ви октомври. Той се опитва да предоговори споразумението с ЕС, но оттам не са готови на нови преговори.

Тръмп вече обяви своята подкрепа за британската администрация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    3 15 Отговор
    СЛАВА НА САЩ

    Коментиран от #2, #4

  • 2 EL chochone

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    СЛАВА НА РОССИИ! ;)

    Коментиран от #3

  • 3 EL chochone

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "EL chochone":

    След групово изнасилване от ушанки станах отявлен русуфилистик и имам към два-тринадесет аборта от руснаци,и мечтая за поне още толкова от путин....СЛАВА НА РУСКИЯТ ХУЙ.!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Gost

    2 1 Отговор
    Rusi djendari proveli tel razgovor
Новини по държави: