Last news in Fakti

15 Септември, 2019 20:21 2 161 3

ЕС удря авиокомпаниите с нов данък?

  • eu-
  • ес-
  • авиокомпании-
  • данък

Борба с климатичните промени

ЕС удря авиокомпаниите с нов данък? - 1

Френският министър на финансите Бруно Льо Мер заяви в петък, че Европейският съюз обмисля въвеждане на данък върху авиокомпаниите в ЕС като част от плановете за намаляване на въглеродните емисии и за борба с климатичните промени, предаде „Ройтерс“.

Той каза, че екологичните разходи на авиационния сектор трябва да бъдат по-добре адресирани в правилата на Европейския съюз.

Бруно Льо Мер също така посочи, че на срещата на финансовите министри от еврозоната е обсъдил с партньорите от еврозоната и с представители на Европейската централна банка планове за разработване на "публична виртуална валута" и за намаляване на таксите, налагани от банките при международни разплащания, уточнява БНР.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 NikNay

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "червено тролче":

    Глад, а? Спам навсякъде и до дупка. . . . След малко ще се покажеш и с "Бай хой"......
  • 3 Бай Хой

    5 1 Отговор
    Дано само не дойде някой действен прокурор за нас, че като знаем произхода на нашите милиони, незнам как ще се поберем всички софийския...
Новини по държави: