Last news in Fakti

29 Септември, 2019 14:30 6 724 7

Драма в небето над Ню Йорк

  • кипър-
  • никос анастасиадис

Самолетът на президента на Кипър се върна на летище "Джон Кенеди" заради пукнатина на предното стъкло

Драма в небето над Ню Йорк - 1

Самолетът, с който президентът на Кипър Никос Анастасиадис излетя от САЩ за Лондон, се върна тази нощ в Ню Йорк заради пукнатина на предното стъкло на самолета, съобщава Кипърската информационна агенция.

В съобщението се казва, че самолетът излетял от летище "Джон Кенеди" и три часа летял над Атлантическия океан, когато пилотът открил проблема и взел решение да се върне от съображения за сигурност.

На борда са били и първата дама на Кипър Андри Анастасиадис, министърът на външните работи Никос Христодулис, говорителят на правителството Продромос Продрому и други членове на кипърската делегация. Самолетът се приземил на летище "Джон Кенеди" и е планирано по-късно да отлети отново.

Анастасиадис през последната седмица бе в Ню Йорк, където участва в работата на 74-тата сесия на Общото събрание на ООН.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    13 4 Отговор
    Това е то, това е драма, останалото е измама !
    Н.Й.Вапцаров

    Коментиран от #2

  • 2 Бай хой

    6 11 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Отдавна подозирах че си комунде. И сега лъсна истината. Четеш само от автори комунисти и се информираш само от руски медии.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Петър

    2 3 Отговор
    Драма? Драма ( дали) щеше да бъде , ако самолета паднеше на мястото на кулите, а там да имаше 100 000 притежатели на бг паспорт, но с друг произход. В случая е технически проблем!
  • 5 ГрУЮ

    10 1 Отговор
    Кое е драмата, че не вдянах?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.