Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 14:18 1 674 6

Дутерте се потроши с мотора

  • филипини-
  • родриго дутерте-
  • мотор

Филипинският президент е с охлузвания след падане от любимия мотоциклет

Дутерте се потроши с мотора - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Филипинският президент Родриго Дутерте е паднал от своя мотор, който бил паркиран на територията на президентския дворец. В резултат той получил охлузвания и драскотини, но тези дребни наранявания няма да попречат на графика му, съобщи днес говорителят му Салвадор Пинело, цитиран от АР.

"Наистина е вярно, че президентът е обикалял с мотора си", но е паднал, след като вече го е бил паркирал, каза Пинело. Дутерте се пресегнал към обувката си, в резултат на което паднал и получил "леки охлузвания и драскотини по лакътя и коляното", уточни неговият говорител.

Той добави, че днес президентът си почива, а за възстановяването му няма да са нужни някакви "сериозни медицински манипулации".

Бриг. генерал Хосе Нембра, който отговаря за охраната на президента, заяви пред репортери, без да навлиза в подробности, че при злополуката Дутерте не е падал от мотора.

Дутерте се потроши с мотора

Седемдесет и четири годишният президент е страстен любител на големите мотоциклети като Harley Davidson и преди е споменавал, че веднъж катастрофирал по време на дълъг преход с мотор и все още усещал болка от получените тогава наранявания.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дутерте

    7 0 Отговор
    Аз обвинявам американците и евреите.
  • 2 Borislav Popov

    12 2 Отговор
    За лъжливото заглавие, давам оценка 1 ! Ако бяхте написали, в заглавието, че само се е охлузил и с драскотини, пак щях да вляза и да прочета новината.
  • 3 Бай хой

    2 2 Отговор
    И кое му е голямото на гарли давидсон? Може би дефектите.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Borislav Popov

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    А бе, не е голям, ала Дурте не си е купил гооолямо ИЖ-е, в си взел малък Харлей.
  • 6 Монгола

    0 3 Отговор
    Тоз потрошил мотора, пък аз колко рязани пишки съм потрошил, бедна ви е фантазията.