Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 23:50 3 145 1

Извънреден контрол за трафика в Гърция

  • гърция-
  • трафик-
  • контрол

Страната въвежда допълнителен контрол заради празниците в нея

Извънреден контрол за трафика в Гърция - 1
Снимка: Shutterstock

Пътна полиция в Гърция предупреждава за въведени извънредни мерки по контрол на трафика във връзка с предстоящите празници в страната, съобщи БНР.

Отново е въведен силен контрол над трафика, за да се облекчат пътуванията от днес до понеделник включително. На места въведоха почасови ограничения или забрана за движение на камиони.

Затруднено е навлизането на автомобили в центъра на Солун в навечерието на празника на „Свети Димитър Солунски“.

Тържествата започват от днес. Утре в деня на празника няма да работят повечето търговски обекти. В неделя е ученическата манифестация във връзка с националния празник. В понеделник се отбелязва „Денят ОХИ“ с военен парад в Солун.

Във връзка с празниците полицията предупреждава да се избягва паркиране в центъра на градовете. Шофьорите се приканват да карат със съобразена скорост.

Контролните екипи налагат глоби за всички нарушения.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    7 2 Отговор
    1-ви май сигурно е ден на траур, че гърците никоя идея не ги наскърбява повече от труда.
Новини по държави: