Last news in Fakti

2 Ноември, 2019 12:02 1 353 2

Тръмп търси място за споразумение с Китай

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • китай

Айова е основен вариант

Тръмп търси място за споразумение с Китай - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп обмисля щата Айова като дестинация на завършването на търговския договор с Китай, съобщи Fox News.

Американски екип преговаря с китайски представители за споразумението. Очаква се всички подробности по него скоро да бъдат изяснени.

Сделката трябва да бъде подписана от лидерите на двете страни. Това трябваше да стане по време на срещата на върха в Чили. Срещата обаче беше отменена, заради протестите в страната.

Китай и САЩ вече търсят нова дестинация. Китайският вицепремиер Лю Хъ вече е провел разговори с американския министър на финансите.

Американският президент Доналд Тръмп и китайският държавен глава Си Дзинпин вече са дали съгласие за среща. Договорът се обсъжда вече няколко месеца и се очаква скоро да е напълно готов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 0 Отговор
    И този налъм ще цъфне някога
  • 2 Масонски удар под кръста

    3 0 Отговор
    Кремъл...???