Last news in Fakti

14 Ноември, 2019 21:15 1 947 3

Жираф падна върху джип с туристи

  • юар-
  • жираф-
  • туристи

Жирафът е загинал в инцидента

Жираф падна върху джип с туристи - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Възрастен мъж от Швейцария е в болница, след като жираф падна върху джипа, с който туристи обикаляли национален парк в ЮАР, пише списание Пийпъл.

Швейцарецът не бил в джипа, а в наета каравана със съпругата си. Огромното животно паднало върху превозното средство, в което имало 13 туристи и предизвикало катастрофа, в която участвала и караваната на ранения мъж.

Той бил откаран в болница с хеликоптер и състоянието му е тежко. Жирафът е загинал в инцидента. Двама туристи от джипа са получили помощ за леки наранявания, предаде Dariknews.bg. Гостите на Национален парк "Кругер" могат да участват в организирано сафари или да обикалят със собствен автомобил, каквото предпочело швейцарското семейство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    7 3 Отговор
    Жирафът ще е бил екоактивист, фен на Грета Тунберг. Катерил е някое дърво да и нарисува лицето с екологичен спрей.

    Коментиран от #2

  • 2 ✓✓✓✓

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ал та фанах Атаопънах":

    :¢ ÷÷÷÷
  • 3 Забелязъл.

    5 0 Отговор
    Швейцареца си е прекарал чудесно сега ще има да се хвали чак на оня свят как е прекарал в Африка сафарито 😂😉😂😉