Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 12:49 2 322 12

Северна Корея изстреля ракети - Ноември 2019

  • северна корея-
  • ракети-
  • япония-
  • изстреля

Ракетите са били изстреляни към Японско море

Северна Корея изстреля ракети - Ноември 2019 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Северна Корея е изстреляла две ракети от неустановен тип, съобщи южнокорейският Комитет на началник-щабовете, предаде ТАСС.

Ракетите са били изстреляни към Японско море от североизточната севернокорейска провинция Северен Хамгьон. Съобщението не съдържа други подробности.

Това е вече тринайсетото изстрелване на ракети от страна на Северна Корея тази година. Южна Корея внимателно следи изстрелването на ракетите и е в бойна готовност.

Според източник от японското министерство на отбраната изстреляните ракети не са представлявали заплаха за Япония. Японската брегова охрана не е регистрирала падане на ракети или отломки от тях в изключителната икономическа зона на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ким

    9 6 Отговор
    Дончо следващите ще ти ги пратя в белия дом за коледа.

    С обич, Прасчо!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    4 11 Отговор
    Така, като го гледам Кимчака, продължава да трупа мас...баят пръжки ще изкарат от него, че и за свински сапун ще остане.
  • 4 Гост

    5 11 Отговор
    Японците едно време малко са ва били комунистически жълти прасета, но и сега не е късно да наваксат.
  • 5 Диамантения хой

    6 8 Отговор
    Ким си прави фойерверки за Нова година, симпатяга, приятел е на Тръмп и му е разрешено, а Путин и Ердоган не смеят да пръднат даже в посока НАТО с конфетите със странно наименование ц400, защото, а пръднаха, а се насраха.Ние сме отличници в НАТО и ще станем скоро с оценка 7 като купим и ракети пейтриът, истинските противоракетни системи, доказали се в няколко войни и два разрушителя, даже ще получим като бонус и 15 ядрени бомби от новите на САЩ за новичките ни самолети, но с право на използване чрез Щатски Генерал в българските бази на САЩ. Искам всички русофили, кoмуниcти, aтaкиcти, атеисти, руcкo-бългaрcки мaнгaля,турcкo-бългaрcки мaнгaля, бeceпиcти и дeпecиcти да изпеете дружно новия си химн - ''В НАТО, в НАТО сме:):) В ЕС, в ЕС сме, първа радост е за нас да бъдем в НАТО и в ЕС!!:):) Първа радост е за нас, че родината ни България е в НАТО и в ЕС и ще работим деннощно за благоденствието на НАТО и на ЕС, а също и на стратегическият ни съюзник САЩ и братята американци пазещи ни от руският враг!!:):) Да пребъде НАТО, САЩ и ЕС и да докажем на света, че там ще бъдем вечно!!!:):) Да покажем на руският враг, че в НАТО и ЕС сме по собствена воля и никога не ще да предадем НАТО, САЩ и ЕС":):)До утре да сте го научили нaизуcт, че ще ви млатя с диамантения:):)

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Хахаха

    9 1 Отговор
    ТАКА СЕ ГРАДИ ПРИЯТЕЛСТВО СЪС САЩ !!! ХАХАХАХАХАХА
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Политолог

    1 4 Отговор
    Ненормални, плашат гаргите с ракети, кюфтето Ким се прави на велик.. а дневната дажба храна на работещ северно кореец е 300 гр. Южна Корея цъфти в десетката на развитите икономики... а Северна гладуват, но изстрелват ракети и ненормалника се радва като дете

    Коментиран от #10

  • 10 Хамсал

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    Сякаш ти си причината за просперитета на ЮКорея!
  • 11 слаботоков

    2 0 Отговор
    Ами стрелят ракети щото имат! Ние нашите ги нарязахме и сега надуваме гайдите!
  • 12 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    ЖИВОТ ЖИВОТ ТЕЗИ ИЗСТРЕЛВАТ РАКЕТИ, А В ПЕРНИК НЯМА ВОДА
Новини по държави: