Last news in Fakti

17 Март, 2020 17:29 1 578 1

Поясниха ограниченията на ЕС

  • ес-
  • ограничения-
  • полет

Няма да спират въздухоплаването и търговията

Поясниха ограниченията на ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

Забраната за пътуване на ЕС няма да важи за стоките. Това обяви говорителят на Европейската комисия Адалбер Янз, цитиран от Дойче Веле.

Идеята беше обявена от председателя на ЕК Урсула фон дер Лайен. Пояснява се, че ограничението няма да се отнася специално за полетите.

„Намираме се в извънредна ситуация. Предприемаме ограничаващи действия. Някои права се ограничават. Но всичко е известен период“, заяви Янз.

Планира се ограничението да е за период от 30 дни. Вече са издадени насоки за европейските държави.

Повечето страни от ЕС вече ограничиха достъпа до своята територия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пресаташето на коронавируса

    2 7 Отговор
    Парад за 9 май на червения площад в Москва ще има на мукавей в понеделник през 2048 година....Дотогава комунистите, атеистите и атакистите ще го гледат на запис от 2019 г😂😂😂 От другия месец руската армия излиза в карантина с тригодишни неплатени болнични! Очаквам все пак българските атеисти, комунисти и атакисти да се покръстят още тия дни 😂😂😂 Приемете православието, то е за вас, а след това поемете и причастието.... Веднага се покръстете или скоро ще умрете, важен избор бързо направете, православието изберете и кръстник под наем светкавично намерете...!!!😂😂😂 Комунизма зарежете, а живота и парите обикнете...!!!😂😂