Last news in Fakti

16 Април, 2020 14:50 4 307 29

Защо Гейтс не покрие вноските към СЗО

  • сащ-
  • бил гейтс-
  • сзо

Тед Круз отговори на магната

Защо Гейтс не покрие вноските към СЗО - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският сенатор Тед Круз отправи критики към Бил Гейтс, съобщи FOX News.

Сенаторът остана недоволен от позицията на Гейтс спрямо президент Доналд Тръмп. Изказване на магната отправи критики към президента.

Гейтс е критичен към решението за спирането на финансирането на Световната здравна организация. Според него в момента САЩ имат нужда от групата.

Круз припомни на магната, че има състояние от над $ 100 млрд., докато американските вноски са $ 400 млн. на година.

Според сенаторът, Гейтс спокойно може сам да покрива вноските. Милиардерът работи активно със своята фондация.

Той често си сътрудничи с организацията. Много международни лидери също останаха недоволни от американското решение.

Очаква се то да бъде преразгледано.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психиятъра

    80 15 Отговор
    Бил Гейтс е не само кардец но е и ненормален!

    Коментиран от #3

  • 2 Юсуффф

    80 4 Отговор
    Болен мозък и голямо зло за човечеството е този.
  • 3 Behemoth

    13 26 Отговор

    До коментар #1 от "Психиятъра":

    Ба ти не можеш да напишеш психиатър пък диагнози поставяш....
  • 4 I'm not a robot

    64 5 Отговор
    СЗО си е на пряко подчинение на коварния и тъмен елит и така са направили схемата, че всички държави да плащат вноски и се натрупва ресурс от милиарди които не работят в полза нациите ,а на определен кръг.Добре са го измислили чифутите.

    Коментиран от #9, #16, #19

  • 5 Zizi Z

    45 2 Отговор
    Вижте само Гейтс как нарича СЗО- Групата.

    Коментиран от #7

  • 6 Zizi Z

    46 2 Отговор
    СЗО бандата е разпоредила никакви аутопсии и на всички смъртни актове да се пише ,че е от вируса.Убеден съм че тук по форумите нито един не може да потвърди,че има заразен или починал от вируса близък или роднина. Разиграват пълен цирк Буш. Тотална измама .
  • 7 goni

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "Zizi Z":

    Е! Така е. Какво да се прави?! Няколко хиляди управляват Светът ни. Незнам. Не виждам изход.
  • 8 herzs

    26 4 Отговор
    : Цялата ситуация е абсолютна измама, говорят се само глупости, възползват се от ситуацията за поредната схема на ГЕРБ И ТЕХНИТЕ КАЛИНКИ

    Коментиран от #25

  • 9 До I'm not a robot

    6 14 Отговор

    До коментар #4 от "I'm not a robot":

    ...Добре са го измислили чифутите... Какви чефути бе подлога ? Етиопица начело на СЗО е бифш маоист ! Просто пак БГ поговорката "Докато умните се наумуват ...." Китайци бано но сигурно овладяват всичко по пътя си...
  • 10 Именно

    1 27 Отговор
    Тръмп и Круз стават жалки!
    До там ли им изпадна правителството и държавата, че да искат частно лице (колкото и да е богат) да им покрива вноските?
    Ако Гейтс е толкова лош (както пишат всички тук) да кажем че е кат наш Пеевски - тази ситуация е като да кажат на Пеевски "Ти хубу дари /обратно/ половин милион лв. Ама трябва да дадеш още 200 милиона"
    Той Пеевски че има да връща още много милиони няма спор (освен в съда де), но не виждам някой в нашата мила кочинка (тоест Родина) да смее да му поиска нещо.
  • 11 Корона глад

    35 0 Отговор
    Нагал тип не стига че създаде covid19 Ами и критики отправя
  • 12 Друг

    11 0 Отговор
    Той е вълк в овча кожа. Съсипаха народа. Какво ги боли за няколко молиона умрели важното е хаспела да върви.
  • 13 Рошко

    27 0 Отговор
    Той плаща за редуциране на населението, не за спасяването му
  • 14 Eleonora

    18 3 Отговор
    СЗО(с год.бюджет от ~4.4млрд.$) докато не се отърси от сега действащата си схемата на финансиране 80:20(80% частни дарители: 20% вноски от 194 страни- членки)ще си остане проводник на интереси в ръцете на маститите си дарители, един от които е фондацията на B&М Gates, която дарява годишно 629 млн.$(това е повече от 14% от общия бюджет на СЗО). Та, ако Гейтс покрива и вноската на САЩ, няма ли това да му отвори още по- широко вратата да прокарва още по- лесно и бързо "спасителните" си планове....?

    Коментиран от #24

  • 15 Хехе

    11 3 Отговор
    Бил Гейтс си е направо кух.Опитяа се да намали населението в Европа където и без това практически няма раждаемост докато Китай е Милярд и половина.А ми Виетнам лаос Камбоджа и тн. азиатски кочини.Този клоун да им намали населението на тях където раждат като на конвеир.Знаете ли че я Катай пенсионери няма.щ докато в Европа пенсиите преобладават за какво намаляване на населението говори този шут.
  • 16 Факт

    4 13 Отговор

    До коментар #4 от "I'm not a robot":

    Не обиждай Евреите те нямат общо със СЗО нито Гейтс е евреин.

    Коментиран от #28

  • 17 Анонимен

    1 4 Отговор
    Населението на дръпнатите маймуни трябва да се намали Китай са милярд и половина тия чуват ли се бой и затроване на жълтата пасмина веднъж завинаги.

    Коментиран от #18

  • 18 Бачо Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Анонимен":

    Кат гледам колко хиляди години ги има, не се заричай...
  • 19 без коментар

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "I'm not a robot":

    Прав си според мен. Една фейсбук група в Белгия е открила "първият, който някой от групата познава болен или заразен от коронавирус" на 37 ден от обявеният първи случай в страната. Първоначално групата е била 23 човека и за 1 месец е стигнала над 320 000(ами ако всеки познава по 50-100 човека..). Отделно при опитите им да разговарят с лекари на темата заразени или болни от коронавирус, те им отказвали защото им било забранено да дават всякаква информация. Определено нещо не е наред..
  • 20 Пищова с питона

    11 0 Отговор
    Абе чичо Дончо що не го закара тоя гурел на почивка в Гуантанамо Бей?
  • 21 ха ха ха

    15 0 Отговор
    Бащата на гейтс Уилям Х. Гейтс II е бил див последовател на Маргарет Хигинс Сангър, която е създала първата клиника в света за контрол на раждаемостта, той е смятал, че африканците не бива да се размножават, затова е и способствал за тяхната стерилизация... от там и психичните отклонения на слабоватия му син, който не е създал нищо, получил е майкрософт и милиардите от баща си, но изпълнява реалната му цел, да убива хора чрез ваксини!

    Затова само кучетата имат право да излизат!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Eleonora":

    Естествено, че няма! Всяка страна, която напусне СЗО не е длъжна да спазва разпоредбите и! СЗО има право по негова преценка да налага всеобща карантина, което и реално се случи- всички държави членки почти едновременно го направиха по негова заръка или по-скоро по заръка на основния му спонсор и учредител.
  • 25 Eistee

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "herzs":

    Значи, ако правилно те разбирам, СЗО играе цирк и се прави, че има вирус по поръчение на евреите, които се подчиняват на калинките, а те са назначени от ГЕРБ, а ГЕРБ се ръководи от Борисов. Ева си мамата! Сега като ми отваряш очите, май наистина има нещо такова. И колкото по-рядко си пия лекарствата срещу параноя, толкова по-прав ми се струваш.
  • 26 Храна за размисъл

    9 1 Отговор
    Има YouTube клип на който Бил Гейтс говори така спокойно за ваксините пред аудиторията на TED,за ваксините и как успешно ложе да се редуцира населението от 10 до 15%,че чак се чудя как този човек не е арестуван.
    Така става като истинската власт са парите и заради тях се случва всичкото това нещастие от години,защото докато не се намери лек за алчността няма да се намери лек и за болестите ни.
    Всеки сам е нужно да се промени и поеме отговорност за действията си и живота си.
    Вече се появиха и коментари относно факта,пе се предлагат определени суми пари за да се напише,че човек е починал от ковид.
    До къде я докарахме?
  • 27 киро

    3 0 Отговор
    При условието ,че баща му е работил във ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ (там САЩ си печата колкото долари си иска) на САЩ можете да си представите как се става милиардер !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Една жена каза

    0 0 Отговор
    Защото ЦРУ-то само решава за какво да си харчи парите !