Last news in Fakti

16 Юни, 2020 11:19 1 505 6

САЩ с покана за Сърбия и Косово

  • сащ-
  • косово-
  • сърбия

Доналд Тръмп посреща преговори

САЩ с покана за Сърбия и Косово - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ отправи покана към представители на Сърбия и Косово за среща в Белия дом, съобщи FOX News.
Предложението е към сръбския президент Александър Вучичи и косовския премиер Авдула Хоти.
Новото косовско правителство обяви, че е отворено за преговори.

Американският президент Доналд Тръмп вече се ангажира с намирането на компромис. Двете страни преговарят за взаимно признаване на статут.

Поканата беше потвърдена от американския представител в преговорите Ричард Гренел. Държавният глава на САЩ ще търси значим международен успех.

Това става точно преди президентските избори. За двете страни е важно да постигнат споразумение.

При такова те ще могат да преговарят за членство в ЕС. Представители на Сърбия обявиха, че са готови да преговарят с добра воля.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    9 1 Отговор
    Молете се Тръмп да продължи да управлява че всички беди на планетата имат един причинитель а именно Демократическата партия в Сащ.Това е партия на имигранти мафиоти със съмнително минало хомо дегенерати увредени боклуци които се опитват да прокарат интересите си.

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Габровец

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Абсолютно съм съгласен. Смешните, купени, манипулативни медии се опитват да му изградят образ на невменяем, но всъщност той върши работа (спрямо американските интереси разбира се).
  • 3 Предстоящ Ужасен COVID 2020

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Уффф.....!!! Нещо, след безпомощността срещу неограниченото масово разпространение на коронавируса в САЩ и случващите се антиправителствени революционни метежи и бунтове на недоволство срещу Тръмп и правителството на Америка, вече не съм оптимист в доброто бъдеще на САЩ..! Като махнем настрана ненаучните предсказания на феномена Ванга и други, за ПОСЛЕДНИЯТ Президент и големите промени които предстоят скоро да се случат с разцеплението на САЩ, исторически доказан факт е, че която империя ни е завладявала или е била в съюз с България,... винаги се е разпаднала и загивала.....!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Госあ

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Предстоящ Ужасен COVID 2020":

    Тръмп не е удобен на много хора.За съжаление живеем в многокултурно общество а то е такова защото десетилетия го разводняваха с имигранти което продължава и не е случайно.Идеята е да яма отпор.Ако има единна еднородна маса много лесно може да сформира шпицкоманди и да елиминира боклуците.Америка е благодат за дегенератите водата ги пази и от там трупат капитали и се окриват.
  • 5 Габровец

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Предстоящ Ужасен COVID 2020":

    Ако се замислиш по внимателно, ще видиш, че всъщност всяка империя се е разпадала. Без значение кого е завладяла и кого не. А в щатите цари дълбоко разделение, което задължително ще даде плодове, освен ако не бъдат предприети мерки да бъде преодоляно. Но това за сега не ср очертава да се случи.
  • 6 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Републиканците са същите ционистки подлоги.