Last news in Fakti

17 Юни, 2020 14:01 9 773 87

Тълпа от желаещи от цял свят за „парада на самоубийците“ в Москва

  • ден на победата-
  • русия-
  • парад на самоубийците-
  • военен парад-
  • коронавирус-
  • войници-
  • владимир путин-
  • хърватия

Президентът на Хърватия има още време да помисли дали да отиде в Москва или не

Тълпа от желаещи от цял свят за „парада на самоубийците“ в Москва - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ставаме свидетели на странно явление сред желаещите да присъстват на парада на Победата в Москва на 24 юни чуждестранни гости, пише авторът Олександр Коваленко за Duhovnyfront.com.ua, предаде Doxologiainfonews.com.

Например, Руското Посолство в хърватската столица Загреб заяви, че имало информация, че президентът на страната Зоран Миланович уж планирал да присъства на парада на Победата в Москва на 24 юни. Разбира се, на Руското Посолство може да се вярва толкова, колкото и на президента на Русия, който седи в бункера си в Ново-Огарьово вече трети месец, и разказва, че епидемията от коронавирус в Русия била намаляла. От друга страна, ако Зоран Миланович се появи на това събитие, той ще постави страната си в изключително неудобно положение.

В края на краищата президентът на Хърватия е преди всичко глава на държава-членка на НАТО, така че как мислите, че ще изглежда на Червения площад в столицата на страна-агресор? Напомняме, че става въпрос за страна-агресор, окупирала част от Украйна. Освен това руските специални служби организират терористични атаки по цял свят, разпалват конфликти, а войниците и наемниците убиват цивилни, използват химическо оръжие и т.н. Това е страна, която съвсем скоро Вашингтон може да обяви за спонсор на тероризма. В същото време ако президентът на Хърватия пристигне в Москва, ще трябва да застане на една и съща трибуна не само с Владимир Путин, но и с президента на Сърбия, от чиято територия руското ГРУ през 2016 г. се опита да устрои преврат в друга страна-членка на НАТО, Черна гора, с помощта на наемници, които преди това са воювали в проруски незаконни въоръжени формирования в Донбас. Понастоящем руските специални служби, както и РПЦ и СПЦ, провеждат мащабна операция за дестабилизиране на Черна гора на религиозна основа.

Честно казано главата ми не може да побере такъв сюрреализъм. Но дали той ще се побере в главата на Зоран Миланович? Или поне ще го обезпокои епидемиологичният катарзис, който се разгръща в Русия и който превръща парада на Победата в истински парад на самоубийството, заради заплахата както за участниците, така и за потенциалните зрители. Но честно казано цялата история с гостите на парада е достатъчно сюрреалистична и без Зоран Миланович. Например, според уверенията на руския външен министър Сергей Лавров, лидерите на Армения и Азербайджан също били изразили желание да посетят парада, въпреки действията на Москва, която постоянно разпалва конфликта за Нагорни Карабах. Освен тях щели да присъстват и лидерите на Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, които са заплашени от агресията на Русия не по-малко от Украйна. Щял да бъде и президентът на Молдова, част от която все още е окупирана от руски марионетки, но какво можем да искаме от него – той също е марионетка на Кремъл. Освен него и така наречените президенти на Южна Осетия и Абхазия, които не са признати на международно ниво и всъщност са метастази на «руския свят». И всички те ще се покажат с цялата си красота до… лидера на Хърватия, нали? И да, още щели да дойдат лидерите на Сърбия и Палестина.

Честно казано аз съм разочарован, че за парада на Победата в Москва няма да дойдат любимецът на Кремъл – военният престъпник Халифа Хафтар и кървавият диктатор Башар ал Асад. Липсват и лидерите на спонсорираните от Русия терористични групи Талибан и Хизбула. И севернокорейският деспот Ким Чен Ун щеше да изглежда добре, но той, слава Богу, има проблеми със здравето, затова, слава Богу! Затова президентът на Хърватия има още време да помисли дали да отиде в Москва или не. Освен ако, разбира се, това не е поредният опит на руските дипломати да представят желаното за истина. Например, както с посещението на президента на Франция, което беше обявено наскоро от заместник-министъра на външните работи Александър Грушко и което днес бе опровергано от пресслужбата на Елисейския дворец.

Превод: Соня Димитрова


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    118 15 Отговор
    Тъкмо щях да казвам, че е войче веле...

    Коментиран от #3, #40

  • 2 Олегчо

    149 36 Отговор
    Това е безсмъртния полк бе!Руската Армия освободи цяла Европа от Фашизма
  • 3 criminal

    73 9 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    Явно не само те са такива лизачи.........

    Коментиран от #4

  • 4 куку руку ку

    158 18 Отговор

    До коментар #3 от "criminal":

    Авторът и сайтът са от Украйна... повече няма какво да се говори.
  • 5 Олегчо

    134 31 Отговор
    Руската Армия спаси Европа от Фашизма!

    Коментиран от #46

  • 6 Сесесере

    15 43 Отговор
    Хахахаха!
  • 7 Сандо

    93 13 Отговор
    Въпрос на обективна журналистическа етика и привързаност към истината е да не се препечатват материали от украински източници за Русия.Явно обаче,че препечатващите изобщо не проверяват обективността на статията.Ако не е така,то просто не искам да правя предположения на какво се дължи присъствието и в сайта,който иначе ми е симпатичен.
  • 8 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    76 20 Отговор
    И всйо будет Хубавйо ! Кучетата си лаят а Русия си върви !

    Коментиран от #87

  • 9 Бай Манчо

    120 20 Отговор
    По голяма простотия не бях чел - тук открито се заплашва държавна глава , Русия разпалвала конфликти и организирала преврати - само болен джендърски мозък може да напише подобна идиотия .
  • 10 Антимилиционер

    24 66 Отговор
    Парад на милиционерите. Хайде на короната

    Коментиран от #13

  • 11 В.В.

    76 14 Отговор
    Олександър е Александър,на украински....По детски някак,смешна статия...Зъбете са още на Русия,,,вярвайте на Вашингтон ,пък ще видите кон боб яде ли???УВАЖЕНИЕ И ДИАЛОГ...Е ТЕХНИКАТА НА В 21 век..
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Опаааа

    39 9 Отговор

    До коментар #10 от "Антимилиционер":

    Абе кога са те изпуснали-доста време те нямаше--а сега се появи пак? Да звънем ли на 03 ?
  • 14 rusnak

    46 7 Отговор
    ХАХАХАХАХА! Добре се посмях, мерс за пасквила:)
  • 15 В.В.

    50 9 Отговор
    Олександър е Александър,на украински....По детски някак,смешна статия...Прост пополски имитатор...Хафтар,Асад ,Путин,бил организирал тероризъм...Тъп,по тъп,, Олександър...Хехе..
  • 16 голем смех

    58 10 Отговор
    злобата е признак на слабост, а тази статия ако я изстискаш, освен злоба друго няма да пусне. Не предполагах че фашистите в украйна са чак толкова слаби та ги изяжда собствената им злоба.
  • 17 Петко Славейков

    67 16 Отговор
    Посвещава се на руския народ



    Руский цар е на земята

    най-велик, над всички пръв,

    русците са наши братя,

    наша плът и наша кръв.



    Кат Русия няма втора

    тъй могъща на света;

    тя е нашата подпора,

    тя е нашта висота!



    Руска сила, руска воля,

    руска кръв и руский пот

    ще избавят от неволя

    наший падналий народ.



    Бог поддържа крепка мишца

    и ръка спасителна;

    той е вложил ней в десница

    сабя отмъстителна.



    Нам Русия е надежда,

    руский цар е наший спас -

    никой друг не ни поглежда,

    не помисля зарад нас.



    Немци, френци, англичани

    наши са враждебници,

    дружни с нашите тирани,

    с нашите изедници.



    Спекуланти са омразни -

    интерес им покажи,

    че да виж дела проказни

    и чифутски в тях лъжи.



    Род и вяра е идея

    за Русия най-света;

    нейний подвиг е за нея -

    благородна й целта.



    Със Русия днес съгласни

    да застанем брат до брат

    и да станем сопричастни

    в този неин подвиг свят.



    Долу всички спекуланти,

    да сломи се техний рог;

    да смирят ся интриганти,

    да живее руский бог!
  • 18 Обикновен човек

    32 9 Отговор
    Степан Бандера в съвременен вариант !!!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПЕНКО

    13 5 Отговор
    АБЕ "ШРИФТ " -Т.ПА....И АКО СЕ НАРИЧАШЕ -НЕ О ЛЕКСАНДЪР А АЛЕКСАНДЪР ПАК "ИДИ -ДОЙДИ" , АМА ТАКА СИ Е ЯВНО- ТА ЯВНО ГУАНОТО ВИ !!!!!!!!!
  • 21 нашия

    43 12 Отговор
    не разбирам целта на тия от сайта-защо пускат такива откровени про фашистки статии-те са писани по знайни и незнайни местни медиики за мастна употреба-толкова ниско слизат-с каква цел
  • 22 tjj

    44 10 Отговор
    В момента, в който видях, че автора е украинец и спрях да чета.
  • 23 ГруЮ

    30 6 Отговор
    Нищо ново под слънцето. Технологията на обработване на съзнанието не е от днес.

    Цитат: ”Ето къде е тайната, която изглежда неизяснима и чието тълкувание се съдържа в една единствена формула. Англия е съумявала винаги да сменя своите противници и съюзници, както и арените на своите нападения и да представя войните си според мъдро пресметнатите възможности на момента, като борба за религия или за култура, за свобода или прогрес, за малките народи или срещу големите „световни потисници”, винаги, обаче, като борба за свободата или за идеалите на света. В края на краищата, обаче, даже самият подчинен народ е бивал надвиван от пропагандната сила на тия лозунги. Предишните неприятели биваха обръщани чрез нови съюзи в приятели и впрегнати пред британската колесница, забравяха, че Англия е техният стар враг, който е успял да ги примами, за да тръгнат заедно с него против тия, наедно, с които те в същност би трябвало да се помъчат да оковат общия потисник”.
    “Войните на Англия” Фердинанд Грал, 1941
  • 24 Пфууу

    15 17 Отговор
    Не разбрах, потника ще ходи ли?
  • 25 3943

    34 10 Отговор
    Абе дрисло коя си ти че да се подиграваш с 25 милиона загинали с децата на Петербург загинали от глад дъвчеши пръст на милионите жени изнасилени горени живи и какво ли още не. Как може такива мръсници да се раждат по света. Гнусна жена
  • 26 Българин

    41 9 Отговор
    Това е абсолютно манипулирана и тендециозна статия.Руските служби организирали това-онова, а американските служби са девственици и не пипат нищо по света. Не вие ли срам да лъжете, вижте арабските държави, вижте бившите юголавски републики коите се избиваха помежду си с подкрепата на САЩ, айде стига вече демагогия , наслушахме се достатъчно.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Алооооо осъзнайте се

    39 9 Отговор
    Защо ни пробутват подобни статии? Ние България ли сме или Украйна?
    Какво ни интересува какво пишат в Украйна?
    Явно целта е намирането и превода на помия срещу Русия.
  • 29 БРАВО

    7 8 Отговор
    АВТОРЕ НЕ Е ОРИГИНАЛЕН!
  • 30 Франция значи свобода

    10 18 Отговор
    Монголите квичат.Каква победа бе смешници та вие една морска битка нямате спечелена.Къде ви е Мидуейя на вас.

    Коментиран от #65

  • 31 Stéphanie 🎲

    15 33 Отговор
    А стига ве😂,чакат на тълпи хората сън не ги лови за парада.Русия-ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО си показа ненужното никому желязо,от пияница,по-голяма пияница,добре че е водката та да им дава смелост.

    Коментиран от #64

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 В.В.

    24 11 Отговор
    Радев трябва да приветства победата над Нацистите. В Москва.....Това е задължително..За да повдигне духа на България...
  • 34 az #Победа75

    28 14 Отговор
    Да си в Москва за Парада на Победата, било то на 09.05/24.06 е знак на уважение, почит, прозорливост и не на последно място престиж. В бъдещият свят, разделен на макрорегиони, Москва ще бъде центъра, около който ще се сформира един от тях. Цялата Източна Европа ще бъде включена в този макрорегион и колкото по-топли отношения установиш с Москва сега, толкова по-големи преференции ще има за теб в бъдеще... Така стоят нещата!

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 чи май фаче

    25 7 Отговор
    Даже редактора който е качил тая статия от украинската преса го е досрамяло да си сложи името.
  • 37 Stéphanie 🎲

    14 28 Отговор

    До коментар #34 от "az #Победа75":

    Русия (ако успее да не се разпадне на парченца) ще се гордее все още с победата си над Германия.Самите руснаци живеят в калта и мръсотията - и се опитват да завлекат в калта в блатото си тези, които не живеят като тях, и то само заради завист.

    Коментиран от #45, #49

  • 38 тик так

    30 10 Отговор
    Кой написа този пасквил?100% неграмотен и платен пед-раст от през океана.Марш да цуниш чичко шорош под полата.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 хахаха

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    Хахаха ха "„парада на самоубийците“ в Москва" не не е Дойче зеле, а съвсем натурален укроп в самоизолация. Ха ха не може вече да копа Черно море и е изкукуригал :)))))
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Наблюдател

    19 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Doxologiainfonews.com.Влезте първо в този сайт и всеки сам ще може да прецени, дали изобщо си заслужава да чете тази статия.За мен лично това е една от най- големите помии които съм чел.
  • 44 9356

    11 21 Отговор
    Руснаците и тяхното победобесие! :) Бият в гърдите, че са победители, а днес не могат да стъпят на малкия пръст на победените. Това им докарва все по-засилващ се комплекс за малоценност, а опитите им да го прикрият водят до все по-смешни изцепки, като тази в статията, безсмъртни полкове, фалшиви ветерани и т.н.

    Коментиран от #48

  • 45 от оня с трабанта

    26 9 Отговор

    До коментар #37 от "Stéphanie 🎲":

    И аз от 30 години чакам Русия да се разпадне на седем държави , ама тя не ще и не ще . Ела да чакаме двамата. Сега май ще дочакаме краварника да се разпадне на 50 държави.
  • 46 Бончо

    11 14 Отговор

    До коментар #5 от "Олегчо":

    Спаси Европа от фашизма и наложи комунизма. От трън та на глог.
  • 47 az #Победа75

    8 6 Отговор

    До коментар #35 от "Stéphanie 🎲":

    Такава съдба за РФ беше отредена в сценария на глобалистите и те упорито го осъществяваха. В момента, обаче другата част от американския елит взе връх вътре в САЩ и по всяка вероятност ще успее да удържи позициите си чрез втори мандат на Тръмп. Именно в техните планове влиза раздела на света на макрорегиони/нови сфери на отговорност, в Които Москва ще се превърне в център на такъв регион. За Берлин такова бъдеще не се предвижда, напротив Германия като крепост на глобализма в рамките на ЕС подлежи на отслабване и подчинение. В Руската зона ще бъде включена една силно развита индустриална държава - Япония или Германия. Но доколкото Япония ще е необходима на САЩ в борбата срещу КНР, то в тази роля ще влезе Германия или част от нея.

    Коментиран от #58

  • 48 историята помни

    17 8 Отговор

    До коментар #44 от "9356":

    В какво отношение не могат да стъпят на пръста на победените ?
    Може на пръста им да не могат да стъпят ама на врата им при всяко положение. И пак да забият знамето в Берлин или Париж.
  • 49 az #Победа75

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Stéphanie 🎲":

    Виж коментарът ми под номер 47
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Мимч

    15 7 Отговор
    Май ,че марионетката си ти ,на американците,щом правиш такъв коментар .Смях в залата,ама ти найстинали превръщаш парада на свободата за вид на агресор. РУСИЯ.Да не би тя да нападна първа Германия,какви глупости говориш,тя е победителка и си празнува победата.Много президенти,които почитат свобдата ще отидат естествено на парада.Нашия също трябва да присъства. Другото е лай лай..
  • 53 украинец

    17 4 Отговор
    Соня ,Соня ,защо си си правила труда да превеждаш такива глупости ? Такава ли беше поръчката?
  • 54 Майстор Манол

    18 8 Отговор
    Има допусната голяма грешка в статията. Пише за страна-агресор. Следва да се разбира, че в действителност агресори са страните от НАТО - най-вече САЩ и мълчаливите им и безгласни послушковци, вкарани насила в този военен съюз.
  • 55 стига глупости

    15 7 Отговор

    До коментар #51 от "Е...то си е така..":

    Кой е цивилизования свят бе мушмул. Тоя който за цялата си история има само 16 години без война ?
    Джими Картър: американците са най-войнствената нация в историята на света.
    Америка е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.
  • 56 Г Димитров

    15 7 Отговор
    Тук не е важно кой ще присъства,парада е уважение към паметта на загиналите и извоювалите невероятната победа над хитлеристка Германия,явно това пренебрегва автора на статията,разбираеми причини.
  • 57 гост

    10 18 Отговор
    Споко бе нашия Зелен чорап ще е на първи ред - на него не му дреме че сме натовска държава и цял свят ще му се подиграва после - важното е да прави каквото му каже Решетката иначе после ще му дърпат ушите в Кремъл ...
  • 58 ГруЮ

    14 6 Отговор

    До коментар #47 от "az #Победа75":

    Един съюз на Германия и Русия би бил най-зловещ кошмар за англосаксонците. Ще се борят докрай да не допуснат такава симбиоза на високи технологии, ресурси и боен дух.

    Коментиран от #60

  • 59 Кой68

    12 7 Отговор
    Статия чрез която се прави опит за насаждане на "атлантически"ценности.NATO и USA да не би да са "ангели".Русия е агресор в Крим.Добре,а какво да кажем за "нежните"революции в Либия,Египет,Ирак,Афганистан и опитите в Сирия?Това е само сега.......
  • 60 az #Победа75

    9 2 Отговор

    До коментар #58 от "ГруЮ":

    Не зная дали Германия ще остане в днешния си вид. Усилено се работи по създаване на ново обединение, в рамките на бившата Австро-Унгария, където да влезе и Бавария. Ако този проект бъде реализиран то Германия няма да бъде в днешния си вид. Лондон работи по ликвидирането на днешния ЕС и обединяването на Северна Европа, Испания, Португалия и Франция в отделен съюз с център Лондон/Париж. В тази връзка разпадането на Германия на няколко части абсолютно ги устройва. Тръмп няма интерес от обединена Германия, която конкурира САЩ. Официален Лондон и Вашингтон в момента нямат интерес от обединена Германия.
  • 61 България

    11 3 Отговор
    Това май е написано от някои които чува гласове в главата.Най голямата глупост която съм чел през годината а аз съм издател на книги какви ли не глупости се случва да чета но това е номер едно
    Автора да се прегледа при психиатър аз ще му платя прегледа
  • 62 Политолог

    5 16 Отговор
    Като погледнах картата на Русия , май няма страна съседка, с която Империята на злото да е в добри отношения. На Япония са и окупирали едни никому ненужни острови, Литва, Латвия и Естония ненавиждат Русия, която преди години ги е анексирала. Полша мрази Русия, защото с другаря Адолф окупираха и си разделиха независима Полша. Молдова и грузия имат отнети територии, Китай също има претенции за отнета територия.. Кой остана? Сирия, Куба и Венецуела обичат Русия и Путин

    Коментиран от #63

  • 63 гост 49

    11 3 Отговор

    До коментар #62 от "Политолог":

    Да не говорим че Русия си връща отнетите от Полша земи през ПСВ !Нищо не е делила с Германия през ВСВ . Полша владее тия земи едни 20 години. Защо сега Полша не върне на Германия земите и ?
    Грузия сама пожелава да влезе в състава на Русия 1801 година пред угрозата да я смачкат турците.
  • 64 Иван Грозни

    11 3 Отговор

    До коментар #31 от "Stéphanie 🎲":

    Ти внимавай да не се объркате нещо, да не настъпите мотиката - вие или подлогите ви - Усрайна или Полша или джендър-Натовците че да видиш тогава "ненужното желязо" какво може наистина, а не само на учения или на парад!

    Коментиран от #66

  • 65 Нанай !

    12 3 Отговор

    До коментар #30 от "Франция значи свобода":

    Велика,друг път! Франсетата свалиха гащите без бой през втората световна , сътрудничеха на германците,събираха евреите и ги предаваха на нацистите. Бива ги само за" бла бла бла". Велики и надути егоисти.
  • 66 Kolega 🤠

    4 9 Отговор

    До коментар #64 от "Иван Грозни":

    кой победи нацизма в ЕВропа? Разбира се САЩ и Аглия. ТЕХНИТЕ ЗНАМЕНА СЕ РАЗВЯХА НАД РАЙХСТАГА НА 3 МАЙ 1945 г.ТОЧНО заради това Фейсбук на 9 май 2020 г. цензурира снимката със съветското знаме ... после се извини с "техническа грешка"

    Коментиран от #67

  • 67 Иван Иванич

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Kolega 🤠":

    Е, много ясно, разбира се... И ти им вярваш, нали?:)
    Само забравиха и извънземните от Алфа Кентавър да споменат като освободители от нацизма!:)
  • 68 Иван

    4 1 Отговор
    Таэи гнус е снесена директно от Синагогата.Смърди и вуни на синагога.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 6225

    9 2 Отговор
    На мама... А не си ли разочарован по дълбочко от отсъствието на много по големи престъпници - като тези които създадоха крилата на Алкаида от които цитираш от празната си тиква врели некипели.. и доста от приятелчетата ти например нато - дето бомбиха , само един пример през 1999 г Югославия с ураново обогатени боеприпаси и ракети - най вече детски домове училища и заводи с тежка индустрия за химикали.. не е така ли а мое ли да си таковате такованката - регистрираните случаи по международните справки след няколко месеца на рак нарастват 200 пъти , не процента майна !!! Иска ви се да правите пропаганда ама то не се прави така .. вашата излезе Рекло да пръцне па се окакало....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Иван

    5 1 Отговор
    До еврейския украински синагогов гну.сен отпа.дък-единствения кр.ъволог,участвал на парад в Москва,е Бенямин Натаняху.
  • 73 Вилхелм

    8 2 Отговор
    Крайно време е русофобията да започне да се разглежда като сериозно психологическо разстройство на личността, което създава перманентен дискомфорт и еуфорични емоции на силна омраза до пълно неразличаване на действителността! В Украйна имат пълната свобода да се подложат на масова, споделена-национална психоза, щом толкова ги напъва мехура... но какво, аджеба, ни занимават ТУК, в България, с техните подмокрени фобии?! Откъде се е зародил този всеобщ мазохизъм за самоунижение насред болшинството ни български журналисти, които изначало са забравили основните принципи на журналистиката и защо въобще в цивилизованите общества толкова държат на смисъла на независимост и обективност в медиите?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Тъй помниш солдат ?

    1 2 Отговор
    Как до Берлина е/али мъй , ихная Мать ? Видно им понравилось и нодо повторит ето ОПЯТЬ ! Они сами просяться !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Изтривате , вашата м.ма !

    2 0 Отговор
    Кръв ще пикаете, кога палачинката и лодката се обърне !
  • 81 Не ще се скриеш !

    2 0 Отговор
    Подлога !
  • 82 Зайчета пухкави !

    1 0 Отговор
    Душички мили , мамини ! Как ще се огъваш !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 6778

    2 1 Отговор
    КАТО ТИ ГО ЗАБИЯТ АМА ТАКА ЖИВИЧЪК, ЩЕ ТИ СЕ ПРИВИДЯТ СМЪРТНИЦИ... ТЪПОТО ЗОВЕ !!!!!! АМЕРИКАНЧЕТАТА ДИКТУВАТ ПОРЕДНИЯ СМЪРФ КЕТЪРИНГ НА ИДИОТИТЕ ОКОЛО РУСИЯ... НАПРАВЕТЕ ЕДИН ПАРАД БРЕ АМЕРИКАНЧЕТА, АМА БЕЗ ТАКИВА С ПОЛИЧКИ И ЖЕЗЪЛЧЕТА, А .. А И ТУК ВЕЧЕ НА ПРАЗНИЦИ КАТО ДЕНЯТ НА ЗАГИНАЛИТЕ НА 2 ЮНИ ДЕФИЛИРАТ В УЖАСЯВАЩ МАСКАРАД КРЪШНИ И УЖАСЯВАЩО ТЪПО УСМИХНАТИ БГ МАЖОРЕТКИ ... БОЖЕ, ЗАТРИЙ НИ АКО НЕ СЕ ПРОБУДИМ, БОЖЕ !!!!
  • 85 Сева

    5 1 Отговор
    Вечна Слава на Русия и непобедимата Червена Армия.Червената армия с цената на милиони жертви спаси Европа от унищожение и робство,и трябва да бъдем много благодарни за това ,а не да се пишат такива глупости.
  • 86 Хахол

    1 1 Отговор
    Тъй като съм от Украйна и се казвам - Олексадър, много си падам да пиша простотии!
  • 87 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    ,,И все будет хорошо", бе руснако
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания