Last news in Fakti

17 Август, 2020 13:45 2 325 4

Президентът на САЩ разглежда помилване на Сноудън

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • едуард сноудън

Разглеждат се различни предложения

Президентът на САЩ разглежда помилване на Сноудън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент разглежда вариант за възможното помилване на Едуард Сноудън, съобщи FOX News.

Решението е свързано с възможното завръщане на Сноудън в САЩ. Мнението му е, че може да се завърне, само при гарантирано справедливо дело.

Бившият сътрудник на разузнаването съдейства за разкриването на голямо количество класифицирана информация за действията на агенциите. Към момента той се намира в Русия.

Администрацията разглежда варианти за неговото връщане. Президентът Доналд Тръмп смята, че има две гледни точки по случая.

Според едната, към него трябва да има различно отношение, а според другата, трябва да бъде съден като отговорен за разкриването на държавна информация. Държавният глава ще разгледа всички варианти, за да обяви своето мнение.

Много висши фигури в САЩ настояват Сноудън да бъде оневинен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 капан

    10 0 Отговор
    Това е американски демократичен капан. Дотук нещо обидно има ли? Защо точно американски? - Първо защото е в американската държава САЩ. Второ защото този филм е много стар и въртян многократно. За последно някой си Еп(б)щайн взел, че се самоубил по най-демократичен начин, точно когато щял да изпее на американското правосъдие имената на сатанистите мултимилиардери, които му посещавали специализирания остров за извращения и забавления с малолетни деца...
    А вие, български демократчета, защо триете? Не ви ли е жал за собствените ви деца?
  • 4 QЗАРА

    7 0 Отговор
    А КАКВА Е СЪДБАТА НА АСАНЖ, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО!!!????