Last news in Fakti

21 Август, 2020 07:16 3 525 28

Специалисти от Москва и "Пирогов" ще консултират състоянието на Навални

  • алексей навални-
  • русия-
  • кремъл

Опозиционерът се почувства зле по време на полет от Томск за руската столица

Специалисти от Москва и "Пирогов" ще консултират състоянието на Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Специалисти от Москва ще пристигнат в болницата за спешна медицинска помощ в град Омск, за да участват в консилиум за състоянието на руския опозиционер и основател на Фонда са борба с корупцията Алексей Навални. Той изпадна в кома и беше поставен на командно дишане.

В разширения консилиум ще се включат анестезиолози-реаниматолози и неврофизиолози от военната болница „Бурденко“ и от Националния медико-хирургичен център „Пирогов“. Това съобщиха от министерството на здравеопазването на Омска област.

Вчера заместникът на главния лекар на болницата в Омск Анатолий Калиниченко заяви, че състоянието на Навални е стабилизирано, но остава тежко. Окончателна диагноза все още не е поставена. Отравянето се разглежда като една от възможните причини за състоянието му. Хора от близкия кръг на Навални бяха категорични, че той е бил отровен заради политическата му дейност.

Опозиционерът се почувства зле по време на полет от Томск за Москва. Самолетът се приземи аварийно на летището в Омск, откъдето Навални беше откаран с линейка в местна болница.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 яко ни лъжат управляващите

    25 9 Отговор
    по последни руски данни тоя се надрусал с психотропни наркотици или е пил неизвестен китайски чай които сега са модерни като всемогъщи и много лечебни, като оня дето прави лекарство от несебър с белина..

    Коментиран от #4, #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Глупости

    11 5 Отговор
    Днес ще отлети за Берлин , където ще бъде лекуван в престижната клиника "Шарите" !

    Коментиран от #20

  • 9 AБВ

    22 1 Отговор
    Подвеждат ни с тоя "Пирогов " .Нарочно са го сложили в заглавието .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Вълк

    12 32 Отговор
    Джуджето не прощава ,страх го е от ситуацията в Белорус ,така действа един страхливец

    Коментиран от #14, #21

  • 12 Рап

    5 16 Отговор
    Специалистите от Москва ще го довършат! Така се получава,като тръгваш срещу Царя!

    Коментиран от #18

  • 13 Сандо

    15 3 Отговор
    Умни хора препоръчваха тайните служби да пазят този човек да не му се случи нещо,защото жив е безвреден,ама кой да чуе?Сега ще слушат дружния вой на целия демократичен свят.

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кристалното Кълбо

    8 0 Отговор
    Ай си кам бе - Каква цензура ми ударихте . Значи парите ви , както и тези на Навални идват от едно и също място.
  • 16 Отровителя

    2 6 Отговор
    Путин е съвременния вариант на Борджите.
  • 17 Анализаторр

    5 2 Отговор
    Поражения на централната и периферната нервна система са обикновено при използване на нервнопаралитична отрова. Човек е жив труп и възстановяването е бавно. Ако го предадат на баба Меркел има повече шансове.

    Коментиран от #25

  • 18 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Рап":

    Много дълго Навални върви срещу царя, повече от десет години. През това време царят го оставя свободно д пътува по няколко пъти в годината до САЩ и в Европа.

    Коментиран от #27

  • 19 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "яко ни лъжат управляващите":

    Съобщиха, че месец е бил на американски депреснти, а вечерта преди излитане е пил самогон със своите съратници. Разбира се това може да са слухове, информацията не е потвърдена с видео материал, който да покаже, че Навални приема силни успикоителни, а после посяга към чашката с алкохол.
  • 20 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Глупости":

    Първо трябва да питат руските власти. Срещу Навални са отворени две дела и той е трябвало тези дни да се появи в съда по тях.
  • 21 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Вълк":

    В какво точно се състои страхливостта на Путин? Че не вкарва специални войски в Минск? Или че дълги години търпи Навални, който многократно нарушава руските закони?
  • 22 Максим

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Сандо":

    Навални е слаб опозиционер. Той предизвиква насмешки сред здрвомислещото население на Русия. Докато опозицията се ръководи от такъв образ, тя не застрашава Кремъл. Има смисъл от там да са заинтересовани той да е жив и здрав и да продължава шоуто.
  • 23 2020

    2 2 Отговор
    Че е предател -предател е .От кого е отровен /мисля ,че взима силни анти депресанти и пие алкохол/,не е доказано.Ако е болен от КОВИД 19 ще умре и ще се приключи с глупавите измислици.Русия обикновено зачерква завинаги предателите.
  • 24 2020

    4 2 Отговор
    Президентът на Русия Владимир Путин не се страхува и не е страхливец/това не ви е страхливия Бойко Методиев Борисов и службогонците В. Симеонов и В. Марешки/.
  • 25 Учуден

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Анализаторр":

    Всъщност има отрови , които спират нервните импулси към мускула на сърцето, за една четвърт от секундата . Дори Клеопатра намери начин да се отрови , като даде на другата змия да я Уапе. Има отрови със забавено действие , както при Борис 1 , има отрови които предизвикват инсулт , инфаркт , и не оставят следи . Има отрови БОВ , при които едно шишенце в язовира , може да изтреби стотици хиляди хора . Това което ги обединява е 101 % процентната им успеваемост , и леталният изход. Как пък в тази Русия не се намери един специалист ,със знания на ниво - Аптекар , който да забърка един илач , който наистина да отрови някого , че сега всичките си оживяват , все едно не са пили отрова ,светилна газ.

    Коментиран от #26

  • 26 Диверсант

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Учуден":

    Много просто, целта е друга. Всичко това къде го пишеш е вярно и съществува и се използва, но тук пропагандата гони други цели

    Коментиран от #28

  • 27 Рап

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Така е,но за пред света! Да видим колко е демократичен.....
  • 28 мисля в бъдеще време

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    И накрая ще го убият, за нуждите на пропагандата. Мъртъв ще им свърши повече работа . Като жив 1.5% обществено одобрение , и намалява . Като го пожертват , като шах-матна фигура , може да успеят да вдигнат , някой друг митинг от 5-10 000 човека , и надълго , и нашироко да заклеймят управлението на Путин , дори ще го нарочат за прекият му екзекутор.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания