Last news in Fakti

23 Август, 2020 12:56 2 827 18

Друг взел изпита на Тръмп

  • сащ-
  • изпит-
  • доналд тръмп

Сестрата на президента с разкрития за него

Друг взел изпита на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Голямата сестра на американския президент Доналд Тръмп отправи недоволство към него, съобщи Вашингтон Пост.

Медии публикуваха записи с нейните думи. Предоставени са от племенницата на президента Мери Тръмп.

Тя издаде книга, която е изключително критична към неговия мандат. Разговори са проведени с федералния съдия Мериан Тръмп Бари.

Според нея президентът няма принципи. Тя се изказва критично към неговите съобщения в социалните мрежи.

Съдията смята, че те често са подвеждащи. Припомнят се някои противоречиви изяви на президента.

Бари твърди, че на изпита, с който Тръмп е влязал в Пенсилванския университет, всъщност се е явил мъж на име Джо Шапиро. Преди той е отричал подобни твърдения.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неееее

    26 1 Отговор
    Явил се е Б. М. Борисов. Той си е умствен капацитет.
  • 2 Бачо Киро

    23 1 Отговор
    Туй нищо не е. ББ така я кара от 4ти клас до докторантурата...
  • 3 Браво

    12 5 Отговор
    Нищо чудно в това. Той не си подава данъчната декларация от както е на поста. Уволни всички които кажат Гък. Сега и пощите унищожи тотално, с единчка цел. Все хубави неща прави.....
  • 4 Ддддддд

    13 1 Отговор
    Тоя май и Винету не е прочел--тоя път Тиквоча не е на първо място ....ти да видиш
  • 5 Чебурашек

    10 0 Отговор
    Е че тогава с какво е по-добър Пенсилванският университет сравнен с УНСС.Същите практики.Ай давайте си парите да учите в Америка.
  • 6 Иван

    9 1 Отговор
    Еврейска връэка..... поредната.
  • 7 Иван

    11 3 Отговор
    Май ще се окаже че боклука Тръмп освен с евреи,с други не е другарувал.
  • 8 Иван

    10 0 Отговор
    Шапиро е 100 % еврейско име.
  • 9 Доказано

    9 0 Отговор
    Боко кандидатствал в Симеоново. Понеже бил харизматичен един от квесторите му помогнал и Боко влязъл. После издал квестора и човекът бил изгонен. Нека Боко го опровергае!
  • 10 Диверсант

    5 1 Отговор
    Либерастите в атака по всички фронтове.. Ах как ще се изкефя ако ги издържи пак. Единствения президент по времето на който не беше извършена агресия срещу друга страна

    Коментиран от #15

  • 11 Karosel

    6 1 Отговор
    Аз знам, че Тръмп повече е задявал разкрепостените си колежки (или по нашему фусти) отколкото да набляга над учебниците! Баща му е плащал университетските мищурии! Младия Тръмп е бил буден младеж будел е голите си колежки в леглото до него!!
  • 12 А ще кажат ли

    8 2 Отговор
    по какъв начин Бойко Борисов е " доказал", че владее чужд език пред комисия, което е необходимо условие за покриване на т. нар . " докторски минимум", без който няма как да ти присъдят степента " доктор"? И кои и са били членовете на тази комисия?

    Коментиран от #13

  • 13 Karosel

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "А ще кажат ли":

    Какво да кажат, Боце ва бие като мече в дерече на всички избори до сега! Без нечия външна намеса, а и темата е за Тръмп- "" ама само как биеха негрите"!

    Коментиран от #14

  • 14 ха ха ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Karosel":

    Ти това на едноклетъчен гербер ли го разказваш?
  • 15 Я пак

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Диверсант":

    Я пак си помисли за агресията....-а 112 Томаховки в Сирия какво са???? А убийствата от безпилотници какво са???? Разберете едно-няма значение кой е президент на САЩ--националната им доктрина е да убиват....

    Коментиран от #16

  • 16 Хммм

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Я пак":

    Томаховките в Сирия...Това си беше показване на безпомощност.Дори така го охарактеризираха и американските медии,които се държат изцяло от опонентите на Тръмп. Почувстваха се като посмесища,защото ....от всичките 50 и колко томаховки ,само три бяха ударили целта-някакво изоставено гробище на стари самолети...останалите бяха отклонени,а някои се обрънаха към мястото на изстрелването им.
    За Тръмп,мисля ,че не сте прав. Той е антиглобалист.А неолиберализма нанесе огромни щети на света .Точно неолибералната система въведена в САЩ от Рейган унищожи средната им класа и докара САЩ до фалит. През 90-те години на миналия век навлезе и в ЕВропа ,като унищожи и Европейските държави . След навлизането му в Еворапа Западната демокрация бързо се трансформира от икономически съюз в политическа конгломерация с глобалистки характер,целяща ликвидирането на европейските национални държави.САЩ намери начин да реагира на тази разруха ,като избра Трмъп -антиглобалист,поддържан от християн-консервативните кръгове в САЩ.Затова глобалистите в САЩ се опитват да го свалят от власт.Затова е и хулен от ЕС,защото ЕС все още се управялва от световната мафия (глобалистите)
    Дано Тръмп спечели втори мандат ,иначе националните държави умират,и ние с тях.
  • 17 Не религиозен

    3 0 Отговор
    Президентът Тръмп е посветен християнин и няма как да не понесе последиците от това и да избегне думите на Исус Христос:
    "И ще бъдете предадени и даже от родители и братя, от роднини и приятели; и ще умъртвят някои от вас.
    И ще бъдете мразени от всички поради Моето име.
    Но и косъм от главата ви няма да загине." (Лука 21:16-18)
  • 18 цербер

    0 0 Отговор
    Разговори са проведени с федералнАТА съдиЙКА Мериан Тръмп Бари. на изпита, с който Тръмп е влязЪл в Пенсилванския университет