Last news in Fakti

27 Август, 2020 13:38 1 720 9

Заразените с COVID-19 в Русия са близо милион

  • русия-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • пандемия

През последните 24 часа са починали 121 заразени

Заразените с COVID-19 в Русия са близо милион - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през последното денонощие с 4711 и възлиза в момента на 975 576. Това съобщи днес националният оперативен щаб за борба с инфекцията, цитиран от ТАСС.

Активните случаи в Русия са 166 211. Коефициентът на разпространение на коронавируса в страната е намалял на 0,97. Русия е на четвърто място в света по брой заразени с коронавирус след САЩ, Бразилия и Индия. В световен мащаб заразените вече са над 24 милиона.

От вчера в Русия са оздравели 6411 пациенти с коронавируса, с което общият брой на възстановилите се е нараснал на 792 561. През последните 24 часа са починали 121 заразени. Общият брой на смъртните случаи в Русия от началото на пандемията е 16 804. Починали са 1,72 процента от всички регистрирани заразени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шумкар

    6 1 Отговор
    Не е възмжоно, няма коронавирус!
  • 2 Гост

    3 3 Отговор
    Денис Джамбазов е туркофил и българофоб.
  • 3 Бесен Язовец

    1 4 Отговор
    Е кво стана със С путника на путин. Ялова излезе ваксината им:)

    Коментиран от #6

  • 4 мразя руските говеда

    2 3 Отговор
    Малко са ,искаме още !
  • 5 Дълбоко Виждащ

    4 2 Отговор
    Никой не казва,че няма Ковид!Това е биологично оръжие,което се разпространява от всички хора ,а атакува определен генотип!За бг–генотип това не е опасно,а за генотипа на руснаците-Отчасти!Дъщерята на Путин и сложиха ваксина СПУТНИКV и тя има антитела,като 1вия ден е с 38,4градуса 2рия -37,6 а после няма!Ваксината не е Ялова Китайците щом я хвалят!Биооръжието е създадено да атакува-Само АНГЛосаксонски генотип!Не е вирус!Днес в Русия имат 4711-вирусоносители,Оздравели над -6400,а Умрели С Ковид -121 на 150милиона си ги смятайте!Поне това ви научих да правите,ако вече не сте забравили!
  • 6 Европеец

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Никаква ваксина нямат Такива неща могат да направят цивилизованите държави само

    Коментиран от #7

  • 7 Толкова тъп като

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Европеец":

    теб не може да се намери на свят. Хората я произвеждат и започват ваксина на лекарите в отделенията за лечение на болни на апаратна вентилация и на учителите защото са в рискова група. Точно тъпите ти "цивилизовани" държави не могат още да направят нищо,защото се лутат в неизвестното,а руснаците стъпиха на основата на ваксината от ебола,която е от същото семейство. Те единствени имат ваксина срещу ебола. Преди да пишеш нещо се ограмоти. Аман от тъпанари.
  • 8 Чудя се защо с гръмки

    0 0 Отговор
    заглавия пишете колко са заразени в Русия и колко ще станат,а никога не пишете колко са оздравели,защото те са в пъти повече от заразените,аразликата между заразени и оздравели е 100 хиляди,докато в САЩ разликата е над 1 милион,но за тях нищо.
  • 9 СусБе

    0 0 Отговор
    В БГ са повече ама няма пари за тестове а пък и качеството на тестовете отдавна е под съмнение - с далавери народ не може да се опази.