Last news in Fakti

15 Септември, 2020 16:38 3 108 43

Москва: Западните ни партньори преминаха всички граници в случая с Навални

  • сергей лавров-
  • новичок-
  • алексей навални-
  • русия

Сергей Лавров напомни, че руските правоохранителни органи са извършили предварителна проверка по казуса, но не са намерили основания за започване на наказателно производство

Москва: Западните ни партньори преминаха всички граници в случая с Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Нашите западни партньори преминаха всички граници на разумното по случая „Навални“, заяви в телевизионно интервю руският министър на външните работи Сергей Лавров.

Според него инцидентът с опозиционера ще бъда използван като повод за нови санкции срещу Русия.

„Ако не беше Навални, щяха да измислят нещо друго като повод за въвеждане на допълнителни санкции“, посочи Сергей Лавров в интервю телевизия RTVI, която се излъчва на руски и английски език в десетки страни по света. Той за пореден път попита защо германските власти все още не са отговорили на изпратеното от руската генерална прокуратура на 27 август запитване в рамките на двустранния механизъм за правна помощ.

Лавров напомни, че руските правоохранителни органи са извършили предварителна проверка по случая „Навални“, но не са намерили основания за започване на наказателно производство.

„Ние нямаме право да се съмняваме в тяхната правота и професионализъм, а те се осмеляват да се съмняват в професионализма на нашите лекари и следователи“, каза руският министър на външните работи и обвини западните държави във високомерно отношение към Русия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    51 9 Отговор
    Раздразниха руската мечка.ха ха ха

    Коментиран от #9, #17, #29

  • 2 ха ха ха

    6 32 Отговор
    Не им обръщайте внимание, оакани са до уши и сега се чудят как да се почистят - оставете ги и сами ще се заринат ;)
  • 3 Путин ка пут

    11 56 Отговор
    Аха, като го спасиха и за пореден път направиха руските "специални" служби за смях.

    Коментиран от #10

  • 4 Зайко Байко многознайко

    27 7 Отговор
    Товарищ Лошадкин, это враги а не партнеры! Трахайте их по дольше и крепче, чтоб привикли уважать!
  • 5 Зайко Байко многознайко

    17 0 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 6 миш

    40 9 Отговор
    Не знам,защо РФ се обяснява на всеки?Къф, е тоя Навални?

    Коментиран от #8

  • 7 Северозапад

    35 4 Отговор
    Според FT Europe Русия продава на САЩ всеки ден до 330000 барела нефт. Американският LNG, който се продава в Европа, всъщност е...руски, от терминала в Ямал.
    Ами затворете кранчето на пиндосите и ще млъкнат!
  • 8 Путин ка пут

    7 38 Отговор

    До коментар #6 от "миш":

    Щото всеки бие руснаците, където ги хване.

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Зайко Байко многознайко

    47 3 Отговор

    До коментар #3 от "Путин ка пут":

    Бре момче , свери си часовника ако искаха да го убият, нямаше какво да ги спре, но неуките соросоидчера повтарят едно и също, " новичок" та " новичок" и ти включително! Ти имаш ли представа що е "новичок"?
  • 11 обективен

    7 39 Отговор
    Кремъл премина всички граници в "очистването" на опозиционните водачи и дисиденти!
  • 12 Хаха

    10 19 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца
  • 13 миш

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Путин ка пут":

    Особено ти..Виждал ли си ги от близо,срещу тебе некой път,а обичаш ли чай?

    Коментиран от #15

  • 14 АНОНИМЕН

    28 2 Отговор
    За една хипергликемична криза на диабетик толкова заигравки, а че и коментари! Ако беше новичок, защо ли на Скрипал котката умря от глад?!
  • 15 Путин ка пут

    5 23 Отговор

    До коментар #13 от "миш":

    "някой" не некой. Чая го предпочитам с ром. Руските агенти, дето отровиха Скрипал, всички ги видяхме, и документите им и родните им места.

    Коментиран от #23, #34

  • 16 Бомж

    7 26 Отговор
    Голям транш е пристигнал тия дни от джуджи.Всички проруски тролове са мобилизирани да цапат и оповръщат форумите в България.Не разбрахте ли че този начин на пропаганда вече не върви.Бъдете по креативни.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 лоши хора

    6 27 Отговор
    Ауууу ,какви лоши западняци !!! Ще пречат на Путин да трови и убива всеки когото си поиска и когато си поиска ???!!! Нахалници !!!
  • 19 Румен

    5 23 Отговор
    От както са на власт комунистите все е така в Русия. Убиват и тровят. Ленин, Троцки,Сталин,Георги Димитров,Берия,Трайчо Костов,цар Борис,Никола Петков,и още много знайни и незнайни хора. Сега пак неса те. Еми сигорно Навални и другите отровени и облъчени в Европа са го свършили Африканците. Да, ама не. Злобни са Руските. Щом неси с тях си враг.

    Коментиран от #28

  • 20 Obscure

    24 2 Отговор
    Какво сте се задърляли бе, келеши? Руснаци, пиндостанци, еврогейци... Всичката тази измет си глед личния интерес. А ние, вместо да си гледаме нашия, се чудим на кого да се надупим!
  • 21 АНОНИМЕН

    24 2 Отговор
    Ако Навални е жив, той не е в болницата Шарите от няколко дни! Ако руснаците са го искали мъртъв, той щеше да е мъртъв! Това което се пуска на медиите от съображения за сигурност е със забавяне и го знаят всички, които трябва да знаят включително руснаците! Човека от няколко дни е някъде другаде на "сигурно" място! Светът е малък и няма как която и да е тайна служба да удържи тайната до безкрай!
  • 22 Борис Годунòв

    29 3 Отговор
    С Русия шега не бива, че после има плач, не смях. Историята го е доказала толкова много пъти. Въпреки че Навални минава за шут, а "опозиционната" му дейност за комедия, но и тя предизвиква повече съжаление отколкото забавление.

    Коментиран от #27

  • 23 миш

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Путин ка пут":

    И,кво?

    Коментиран от #25

  • 24 Иванов

    2 25 Отговор
    Няма какво да се съмняваме в руснаците , ние знаем ,че лъжат. Те винаги са спестявали истината - Помня как 1986 , Чернобил - цяла северна Европа биеше камбаната ,че има огромно изтичане на радиация , а руснаците казаха ,че не от тях. Чак накрая, като нямаше как, признаха. Болшевизма е мръсна работа.

    Коментиран от #26

  • 25 Путин ка пут

    3 16 Отговор

    До коментар #23 от "миш":

    Ами толкова за тайните на руските тайни служби и техните възможности.
  • 26 миш

    16 0 Отговор

    До коментар #24 от "Иванов":

    Защо,казваш руснаците ,а не украйнците?

    Коментиран от #30

  • 27 Иванов

    4 25 Отговор

    До коментар #22 от "Борис Годунòв":

    Колко елементарен трябва да си , че да изпитваш задоволство от евентуален конфликт на Русия с цяла Европа? Щото от цяла Европа, само сърбите се водят по акъла на руснаците. Ще им се да е като едно време- големия съветски брат да дава всичко и да ги защитава. Ама големия съветски брат вече е ултра капиталист, нищо че още действа по болшевишки и сталинистки. Всички знаем,че СССР победи Германия. И кво? Германия след войната, само за 30 години стана 2 -та икономика в света, а руснаците 40 години след войната, все още произвеждаха часовници и фотоапарати с демонтираните от Германия машини през 1945. Жалко е.

    Коментиран от #35, #36

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жоро

    2 21 Отговор

    До коментар #1 от "Дельо Хайдутин":

    Руската мечка беше преди 30г. Сега е гладна панда която играе по музиката на запада.
  • 30 Иванов

    3 15 Отговор

    До коментар #26 от "миш":

    Еее колега, шегуваш ли се? По онова време ,Украйна беше република на СССР - всяко едно решение , да не говорим за важните , се съгласуваше с Москва. Трагедията Чернобил се прикриваше от Кремъл , а не от украинците.

    Коментиран от #31, #32

  • 31 Иванов понеже

    14 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иванов":

    не резбираш да ти обЯсним:
    Да победиш някого в една война трябва да знаеш да се биеш и да си готов да се жертваш. Руснаците и двете неща ги знаят или поне ги научиха много добре по времето на Втората Световна Война. Афганистанците също го знаят. И виетнамците.
    Да имаш добра икономика трябва да имаш добри условия за развитието и, като това да е на пазарен принцип (което Русия нямаше доскоро а Германия имаше отдавна) и да си умен и работен, което германците го имат.
    Различни качества за различни цели.
    А за да си ги обясняваш нещата трябва да имаш специално оборудване между двете ушни миди, което ти май нямаш.
  • 32 миш

    22 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иванов":

    Не бе,аз просто питам,понеже сега е модно всичко да е украйнско,та даже и Крим,значи тогава всичко е на руснаците,а сега не е ,че така ви изнася.Та ,кога е имало Украйна на картата,на света?

    Коментиран от #37

  • 33 Госあ

    1 18 Отговор
    Тия сатрапи наистина се взеха много на сериозно. Явно и на целокупния руски народ акъла му е колкото на българския. Който може се спасява извън граница.
  • 34 да питам

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Путин ка пут":

    ромът къпан ли трябва да е или не? как точно го предпочиташ?
  • 35 иванов

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "Иванов":

    Съименнико , руските машини победиха немските, руските машини победиха и всички западни при световната интервенция в Русия през 1917 И пак ще е така.
  • 36 Борис Годунòв

    13 1 Отговор

    До коментар #27 от "Иванов":

    Кое точно е жалко, приятел? Германия може да има ултра силна икономика, невероятен технически прогрес и всичко, но Германия е скопена завинаги и винаги у немеца ще има чувство за вина за световните войни и някаква абсурдна пасивност граничеща с мазохизъм. Виж колко мигранти приеха, спомни си как някои от тях изнасилваха германки в Кьолн на нова година и как властите на смееха да го оповестят. В Русия такова нещо няма как да се случи. Колко спечелени войни има ОБЕДИНЕНА Германия след обединението си през 1870? Май 0, а? И междудругото Русия можеше да направи така, че Прусия, а оттам и Германия изобщо да не съществува още през 1762, в края на Седемгодишната война. Тогава единствено внезапната смърт на императрица Елисавета осъществява "Чудото на Бранденбургския двор', но късметът те спасява само веднъж, иначе и Хитлер имаше силна икономика и технологии, ама, нали...
  • 37 веселяк

    7 1 Отговор

    До коментар #32 от "миш":

    Е как, откога е Украйна! Значи Сашко Великиот, когато бродил из персийските земи му станало много топло. То нали Буцефал нямал климатроник и други еркъндишъни, и поради тази причина се качил на север. Там в покрайнините на Киев набарал една бяла славянка и и навъдил малки хохълчета, които по-късно станали украинци! И те така те произлязла Украйна.

    Коментиран от #38

  • 38 веселяк

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "веселяк":

    Май не било славянка а славянин, но иначе всичко друго си е така!
  • 39 Госあ

    2 6 Отговор
    Абе ти знаеш ли, че Корольов,Сикорски, Гамов, Антонов, Добжански и т.н. всъщност са украинци ? А? Лично една красива украинка ми го е казвала, която не понасяше сатрапите, въпреки че баща и е руснак. Каза ми, разбира се че има много умни руснаци, но те не са в Русия 😉

    Коментиран от #41

  • 40 ДО ЛАВРОВ

    1 4 Отговор
    КАТО СИ НАВЕДЕН ПРЕМИНАВАТ ГРАНИЦИТЕ ПРОЙБВАЙ ДА СЕ ИЗПРАВИШ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ Е?ИМАТЕ АГЕНТИ АКО ЧЕТАТ НЕКА ТИ ДОКАДВАТ !ИНАЧЕ СТЕ ЕДНИ ПОДЛЕЗУРКОВЦИ С ОРЪЖИЯ С КОИТО ДАЖЕ И МИШКИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СПАШИТЕ ИЛИ ДЕЙСТВАШ КАТО ХРУСЧОВ ИЛИ ТЕ ИЗТРИВАТ ОТ КАРТАТА!ПАРТНЬОР САНКЦИИ НЕ НАЛАГА!ИЗТЪКАХТЕ СЕ С НАЗВАНИЕТО ПАРТНЬОРИ!
  • 41 Рико

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "Госあ":

    Значи имало талантливи руснаци, с тази дребна подробност,че ... не са руснаци! Страната на Пушкин. Щом талантите са украинци,логично е да дойде времето когато украинците ще доминират това на което "Росссииии" му викат. Пожелавам го на нашите украински приятели/ Ако разбира се , изобщо им се занимава с онези/
  • 42 Рико

    0 1 Отговор
    Те тровят, обаче .... други "преминали всички граници"?! Не се ли разбира вече от всички,че великата не е нормална държава. РФ да се фрагментира на съставните си части по етноси, нации, езици, държави.В интерес на целия нормален свят ще бъде голяма държава с политически център Москва да не съществува.
  • 43 Кико

    0 0 Отговор
    Ние си ги тровим, вие си говорете!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания