Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 16:20 2 301 5

Унгария отхвърли европейския доклад

  • унгария-
  • доклад-
  • ес

Страната го смята за нереален

Унгария отхвърли европейския доклад - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария отхвърли доклада за върховенството на закона на ЕС, съобщи France 24.

Страната е една от най-обсъжданите в доклада. Посочват се отношенията между бизнес и парламентарни представители, както и несъстоятелността на правните промени.

Унгарският министър на правосъдието определи доклада като абсурден. Според Юдит Варга той не може да стане основа за европейска дискусия.

Съдържанието се определя като неоснователно, а методологията несъвършена. Смята се, че докладът е финансиран от група, която води кампания срещу Унгария.

Мненията свързани със страната, се базират на група от неправителствени организации, повечето от които финансирани от „Отворено общество“.

Унгарското правителство постоянно критикува групата. Оттам настояват за различна гледна точка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    20 3 Отговор
    Сатанистите са навлезнали в почти във всяка държава и тровят човечеството.
  • 2 k1 profesional

    16 3 Отговор
    Нашите многознайковци да го отхвърлят и те , ако им държи!
    Действията на унгарското правителство показват , колко куха структура е ЕС . Крайно време е преформатирането на съюза , в съюз на нациите , без ЕП, ЕК и единна валута.

    Коментиран от #5

  • 3 да де

    10 2 Отговор
    Нашия мишкар е във възторг от "похвалите" и приема доклада с отворени обятия.
  • 4 ke da

    4 16 Отговор
    Що не си върне направо социализма или най-добре националсоциализма ,да излезне от ЕС и да плесне с ръце пък се прегърне със Русия и Китай - и ще върже и цъфне и икономически и политически! Аман от прости и ограничени популисти, мераклии за тоталитаристи, амо то от народа си е всичко каквото му е качеството такова и управлението!
  • 5 Чичолина

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "k1 profesional":

    Краят му се вижда на ЕС.Така просто не може да се продължава.Жалко,че управниците ни окрадоха парите от ЕС и нищо не направиха за страната.Сравнявам с Гърция и Румъния само.
Новини по държави: