Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 23:02 2 612 5

Компании подкрепили Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • компании-
  • ерик тръмп

Въпроси около компанията на президента

Синът на американския президент отрече твърдения за подкрепа на частни фирми към семейната компания, съобщи РИА Новости.

Вниманието е насочено към компанията на Доналд Тръмп. Твърди се, че компании, получили добри държавни договори, са подкрепили дейността на държавния глава.

Припомня се, че президентът е използвал лични средства за своята предизборна кампания. Ерик Тръмп заяви, че неговият баща е станал президент, за да подкрепи всички американци.

Той заяви, че хотелската група на фамилията има голям брой клиенти. Потвърди и че държавният глава не смята да разкрие данъчните си декларации.

Медии твърдят, че голяма група от частни компании са подпомагали хотелите в период на финансови трудности. Твърди се, че тези компании са очаквали договори от федералното правителство.

Компаниите от президента се управляват от неговите деца, след като той пое поста.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Перо

    4 4 Отговор
    Дано пуснатия коронавирус не е предназначен да промени машинното гласуване с книжни бюлетини и гласуване по пощата. Ще стане наложената система на БГ мутрата и Тръмп ще загуби изборите!
  • 3 Абе Илийка

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Кажи Тръмп":

    Нали Радев ги организира изборите, защо не ги насочи тези дУши или душИ към БСП? Как реши, че ги има? .. предай нататък Илийка
  • 4 Байдънчо

    5 0 Отговор
    След като Байдън спечели, ще го обявят за негоден здравословно и онази Индо-афро-американка Харис ще поведе парада. А тя е по голяма стръвница и от Килърито. И тогава почват войните. Военни положения в цял свят, като между другото военните ще разпространяват и ваксината за К 19. Ще стане грозно. Ма то и Тръмп да спечели пак подобен сценарии. Той си го каза за военните.
  • 5 зара

    3 0 Отговор
    жизненоважно е за цял свят ТРЪМП да спечели