Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 20:25 4 880 2

ЕС спечели дело пред САЩ

  • ес-
  • дело-
  • сащ

Вече има право за ограничения

ЕС спечели дело пред САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

ЕС спечели дело за правото на налагане на мита за американски внос, съобщи Дойче Веле.

Основна тема на делото беше подкрепата за авиокомпании. Световната търговска организация реши, че американските субсидии за Боинг не отговарят на закона.

Това означава, че европейските представители могат да наложат санкции върху американски самолети. Очаква се да се изчакат резултатите от изборите в САЩ преди да се предприемат действия.

ЕС ще опита да намери споразумение с преговори. Идеята е да се намери споразумение, което е добро и за двете страни.

Търси се вариант за диалог. Американските представители разглеждат решението.

Очакват се нови преговори.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ку ку

    1 1 Отговор
    С рижият не се преговаря, изкукала работа, срам е за тази държава.
  • 2 VVV

    0 0 Отговор
    Боинг е фалирала компания. Проблема е че не е само тя. между половин и един трилиард е сумата на акциите на фалирали компании които предлагат акции за да вземат помощи и дори да печатат облигации както е при боинг. Според мен Русия трябва да премине към златен стандарт на рублата ,за да не могат американците да печатат пари за нелоялна конкуренция .