Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 17:29 2 498 8

Щатите, които ще решат американските избори

  • сащ-
  • избори-
  • президент

Доналд Тръмп и Джо Байдън търсят подкрепа

Щатите, които ще решат американските избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Изборите в САЩ вероятно ще бъдат решени от колебаещите щати, съобщи FOX News.

Американският президент Доналд Тръмп обяви серия от събития във финалните дни преди вота. Кандидатът на демократите Джо Байдън предпочита да се съсредоточи върху родния си щат Пенсилвания.

Очаква се той да спечели Кънектикът, Ню Джърси, Илинойс, Род Айлънд и Вашингтон. Към него клонят и Ню Хемпшир, Колорадо, Ню Мексико и Вирджиния. Президентът Тръмп изглежда много стабилен в Аляска, Канзас, Луизиана, Мисисипи, Юта и Арканзас.

Вероятно има преднина в Мисури, Индиана и Монтана. Решаващи вероятно ще бъдат щатите Уисконсин, Мичиган, Минесота, Айова, Северна Каролина, Аризона, Невада, Флорида, Джорджия, Тексас, Охайо и Пенсилвания.

Небраска и Мейн също са важни. Там обаче има разделение на изборни райони, което ще рече, че кандидатите ще си разпределят гласовете.

Байдън трябва да спечели окръзи на демократите като Уисконсин, Мичиган, Пенсилвания и Минесота, които вероятно ще му донесат победа.

Доналд Тръмп изненадващо спечели някои от тях на миналите избори, което му спечели изборите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    15 4 Отговор
    Не е важно кой гласува, а Кой брои! Каквото и да стане краварите ще се трепат. Мулти култи шаренийка, втора гражданска война. Като оставим, че само Гражданската война е единствената, която реално е имало за краварите.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 др Гей Билтс

    6 0 Отговор
    Барбекю по Тексаски е когато гласоподавател на демократите се озове в 2 гуми от трактор, а върху него се лее керосин.
  • 3 Факт!

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Основната задача на всеки Мъж е да НЕ допуска чужди раси религии и етноси да влизат в държавата да е навъртат около жените и жените да раждат само Чисти генетични линии.Границите трябва да се пазят с изстрели в телата на нарушителите.Всичко друго мулти култи и тн е Пагубно за всяка Популация.

    Коментиран от #6

  • 4 Цунгцванг

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Не е точно така, ако Бай Дончо загуби ще се бият повече, а маските ще са задължителни повсемстно. Така че за нас Ганьовците и за републиканците на Цвък е най-добре първо Дончо да спечели, да го опраскат на инагурацията и да си назначат мултиетническо правителство и българин за Министър Председател - Баце е много подходящ.
  • 5 Breaking Bad

    9 0 Отговор
    Давай Дони!
  • 6 ТаУмВзе

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Факт!":

    Чичовците с мустак са били прави. Всеки по своему.
  • 7 Трудовакъ

    7 2 Отговор
    Владимир Жириновски каза, че Тръмп ще спечели изборите. Досега каквото е предрекъл в политически аспект Жириновски, винаги е ставало! Интересно, как вървят залаганията за резултата от американската изборджийска самодейност?
  • 8 Рико

    2 3 Отговор
    Американците да не се правят на специални, а да преминат към европейската форма на избори. Президент е високо овластен,изборите трябва да да преки. Това е най-демократичната форма.