Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 19:59 1 786 15

Тръмп: Излезте и гласувайте

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Американският президент с призив към важни щати

Тръмп: Излезте и гласувайте - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп призова гласоподавателите в колебаещите се щати да дадат своя вот в изборния ден, съобщи FOX News.

Президентът припомни, че днес затварят секциите за предварително гласуване в някои щати. Той призова гражданите да гласуват на време.

Тръмп отново наблегна на икономическата си програма. Държавният глава обеща, че докато е на поста Мичиган, Небраска, Минесота и Охайо отново ще стъпят на своите крака.

Те са от колебаещите се щати. Резултатите от изборите там може да са решаващи за победителя.

Утре започва официалният изборен ден.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сеир

    10 19 Отговор
    Тръмп тиквата ще загуби поне с 10% и после ще гледаме сеир гражданска война :)))))

    Коментиран от #6

  • 2 Lolitku

    12 14 Отговор
    чиче Дони нямаш шанс баце
  • 3 Дони

    11 14 Отговор
    е същия като Боко самовлюбен самохвалко ХАХА :D
  • 4 икономист

    6 9 Отговор
    Мога да кажа, че икономическата му програма е прошнорована! Никакви икономически мерки за реален икономически растеж няма. Всичко е резултат от мита, санкции и продажба на оръжия. Няма реална аргументация за добра икономическа програма. Дори Русия която е суровинно ориентирана е по-добре структурана. Чрез санкции се опитва да защити американските компании, но по този начин ги лишава от конкурентоспособност на международният пазар в дългосрочен план. Фирмите участващи в СП2 също ще бъдат санкционирани, за да осигури пазар на американските. Защо не се конкурира с Русия на равни начала! Тръмп е разрушителен и пълен неадекватник.

    Коментиран от #7

  • 5 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 5 Отговор
    Перушан лъже и раздава пари предизборно като нашата Тиква...
  • 6 икономист

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "сеир":

    Тръмп тиквата ще загуби поне с 10% и после ще гледаме сеир гражданска война :))))Имаш ли представа до какво ще донесе една гражданска война в САЩ? До колапс на световната икономика и корона кризата би изглеждала като розов сън!
  • 7 Верно ли

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "икономист":

    Само, че за последните 50 години икономиката на САЩ за първи път бележи скок с 35%.. А БЕЗРАБОТИЦАТА е РЕКОРДНО НИСКА ( до пандемията). Подробностите ? Все от някъде се започва...

    Коментиран от #9

  • 8 ultra

    1 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тръмп: Излезте и гласувайте
    Това и ще направят доста американци, ноооо ........... не ЗА ТЕБ!
  • 9 икономист

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "Верно ли":

    И вие явно сте от мечтателите! Юзер защитаващ руската икономика опомена, че същата за три години е достигнала растеж 37% на БВП . Вие за четири години 36%. Практически това е недостижимо. Вземете прочетете малко финансова и монетарна литература и ще се убедите в думите ми.
  • 10 Ахахах

    2 4 Отговор
    Къде да гласувам за Тъпия тръмп?! Смс ли да пускам?! Джурналя, откачихте съвсееем!
  • 11 икономист

    0 0 Отговор
    Сингапур която досега е достигнала най - висок ръстеж на БВП в три последователни години е достигнала по 11-12% на година и това е в най - силният и период. Обикновено за добър икономически растеж се счита растеж от порядъка на 5-6%годишно.
  • 12 Zentramant

    11 0 Отговор
    Истински и искрено се моля Тръмп да спечели отново изборите. В противен случай не ми се мисли какво ще се случи със света под диктатурата на сатанистите на Джон Бидон. Войните, които ще разпалят са най-малкото. Тръмп е един от малкото президенти на сащ, които не започна война никъде. Освен всичко това яростно се бори със световния елит в лицето на илюминати и други сатанисти, включително и с мафията от СЗО. За Сорос няма да говоря, изчадието направо си каза, че тръмп е вреден и президентството му приключва през 2020. Дано Бог помогне на Тръмп!
  • 13 Памперса

    0 1 Отговор
    Преди малко гледах CNN показваха там някакви резултати Байдън 51% Тръмп 41% не знам за кой щат точно

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Не ти

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Памперса":

    трябва да знаеш, щом гледаш СNN...
  • 15 Не ти

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Памперса":

    трябва да знаеш, щом гледаш СNN...