Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 20:05 6 674 29

Байдън с ясен отговор

  • сащ-
  • вот-
  • джо байдън

Отговори на щаба на Тръмп

Байдън с ясен отговор - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Щабът на кандидатът на демократите за държавен глава Джо Байдън публикува отговор на твърдение на щаба на Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Представители на президента заявиха, че изборите все още не са приключили. Към момента той не смята да се признава за победен.

Говорителят на щаба на демократите Андрю Бейтс коментира изказването. Той заяви, че американските граждани имат думата за победителя във вота.

Според него правителството може да изведе несъгласните от Белия дом. Представители на Байдън обявиха, че той има преднина в основни щати.

Представители на Тръмп смятат, че той ще спечели важни региони. Очаква се преброяването на вота.

Някои щати продължават броенето на гласове.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 РЪМПЕЗИ

    33 21 Отговор
    МРАЗЯ ХОРАТА КОИТО НЕ ПРИЗНАВАТ ПОРАЖЕНИЕТО...ЕМИ ГУБИШ, ПРИМИРИ СЕ...И ТОЙ КАТО БАРЦЕЛОНСКИ НЕ ИСКА ДА ВЯРВА...ВЯРВАЙ...

    Коментиран от #13

  • 3 Врачка

    23 9 Отговор
    Бай Дън ми напомня за Император Палпатин от “Star Wars”.Същото топло и човешко излъчване има в погледа си.
  • 4 Тони Стругаро от механното

    33 3 Отговор
    Има стара приказка: ако изборите променяха нещо, то те щяха да са забранени.
  • 5 долу лудия

    21 15 Отговор
    Долу тръмп откакто сипризна след 22 000 лъжи ,че е в Сирия за да убие Асад за да му вземе петрола и другите ресурси ми падна в очите това сатаниснко чучело , а мислех че е различен

    Коментиран от #11, #16

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Шиле

    6 2 Отговор
    Пич с тази "Нигерия покрита със сняг" и "лукашенско" вече омръзна на всички.Още повече,че го пействаш навсякъде,без да има връзка с темата.На брой постове ли ти плащат или си на щат?

    Коментиран от #10

  • 8 Мхм....

    18 8 Отговор
    няма ли кой да зстреля това мръсно кпеле Байгън и Камила
  • 9 ха ха ха

    7 2 Отговор
    Този и ясен, сигурни ли сте, че е говорил на вас? :DDD
  • 10 КГБ

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Шиле":

    Този е от" Републиканци за асансьор".Виси по цял ден в Нета и изпълнява.
  • 11 целта на войната в сирия, бе

    8 9 Отговор

    До коментар #5 от "долу лудия":

    достигане на катарският газ до европа, който путин на всяка цена не трябваше да допуска.
    От сирийци знам, че точно в тази война, не америка, а русия е проблема. Русия поддържа защитава асад от народа , който го ненавижда, като в замяна той е обещал да не пуска газа да достигне европа. Това находище е може би едно от най-големите в света. Стигне ли в европа руският газ става не продаваем. На турция също и е страшно нужен. А сега русия е монополист и изнудва цяла европа с газа.
    Точно тук, сирийците казват, американците просто защитаваха народа от асад. Затова и се оттеглиха, защото можеше да прерастне във война между америка и русия. Видяха, че путин е готов на всичко, само и само да не допусне транзит за турция европа и украйна.
    И го подпукаха със санкции.

    Коментиран от #14

  • 12 Стас

    26 3 Отговор
    Не, че съм фен на тръмпи, ама не мога да разбера как човек в деменция има ясна позиция.

    Коментиран от #22

  • 13 .......!

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЪМПЕЗИ":

    Жалко че няма достатъчно муниции за да се прочисти Светът от унтерменшите като теб

    Коментиран от #15

  • 14 Ели Оригинал

    6 6 Отговор

    До коментар #11 от "целта на войната в сирия, бе":

    Не разбрах, какъв е интересът на БГ?
    Според вашата теза, по-добре да купуваме газ и нефт минал през няколко държави поне 3-4 и тереториални води-затова беше кофлинкт Турция-Гърция.
    Украйна да се научи да си плаща, и да не краде.
    Сирия не е готова за демокрация, много кланове и интереси, които предават държавата, по едно време в Сирия действаха над 20 групировки, често оглавявани от бивши правителствени военни със 70$ месечна заплата, от което се възползва Ердоган и окупира северната част на Сирия, после се намеси Русия.
    Турция искаше да окупира и Египет, и Либия, при първата не се получи, при втората частично лавира подкупвайки кланове и терористи с пари от Катар и др.

    В този район има само една държава, и тя е Египет.
    Всичко друго е каша, разделени етноси и кланове,групировки, плюс борба между авторитарни управници.
    За Сирия забравихте Иран, който е реалният победител.
    Обикновеният народ страда.

    Коментиран от #17, #26

  • 15 Сух

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от ".......!":

    Има, но не са в правилните ръце..
  • 16 Оффф

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "долу лудия":

    Е той поне го е признал, щото предния преди него не го признаваше.......а по негово време започнаха проблемите в Сирия, той вкара краварите там, тогава създадоха, финансираха и подпомагаха ИДИЛ, а след като се намеси Русия нещата постепенно си дойдоха на мястото нали! Май не си гледал видеото със сенатор Маккейн когато питаше шефа на ИДИЛ дали имат нужда от още оръжие и пари.
  • 17 Не. Изглежда че нямате представа от икон

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ели Оригинал":

    При монопол, няма контрол на цена и качество. Нямаш избор.
    При конкуренция, има естествена регулация на цената и поддържане на добро качество. Американците нямат нито добра цена за европа, заради транспорта, и не могат да бъдат коректив и конкурент на Русия. А тя не допуска друг газ по тръбите. Нито през северен поток, нито през Турски(Балкански), нито през Украйна. В северно море газът се изчерпа, а както казах Американският е нерентабилен. Проблемът е,че остава единствено Руският, докато не се премине на друг вид енергия.
    Което означава, на български език възможност за изнудване от страна на Русия към коя да е страна ползвател. Въпросът не е в цената. Въпросът е, че по този начин изнудват големите Европейски политики да водят политика диктувана от Кремъл. Което и наблюдаваме. Но нямат избор, до намирането на друг крупен доставчик или замяна на мощностите с такива използващи друг вид гориво.
    Европейският съюз ненапразно и с цената на не малко загуби увеличава процентът на възобновяема енергия всяка година, с цел намаляване на зависимостта от чужди източници и освобождаване на от чуждестранно влияние. А катарският газ е и по евтин, но цената в случая съвсем не е важна. Има и други доставчици на пазара в региона, но те са меко казано със скромни ресурси. Въпросът със зависимостта от газа, може да се види най-явно в проблема с Гърция и Турция. Дори с риск за международен конфликт Турция търси на пълни обороти газ, защото е толкова зависима индустрията и

    Коментиран от #24

  • 18 Мда

    3 2 Отговор
    Цяла Турция е като тъжни вдовици, защото чичо Дони си отива.

    Коментиран от #19, #20, #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 No Exit

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Стас":

    Фейк нюз в действие: заглавието казва Байдън, първото изречение вече говори за щабът на Байдън. Тъжно е. Ще гледаме този дремлив старец как го показват отвреме навреме, а те ще си управляват. Да пукнат с въртелите си дано!

    Коментиран от #28

  • 23 войната в сирия се проточи

    10 0 Отговор
    с години и се видя че не ще успеят да си набавят катарски газ. Затова започнаха поголовно сондиране, дори в спорни територии, за да отрежат руското влияние и лобизъм. Но инвестициите са огромни и ще отнеме минимум 5 години за изграждане на съоръженията. До това време трябва много тънко да лавират между Русия, да не отреже газа и да съсипе слабата им икономика, да не дразни много Гърция, и да успее са парира атаките на Вашингтон, че изпълнява проруска външна политика.
  • 24 Ели Оригинал

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "Не. Изглежда че нямате представа от икон":

    За каква икономика говорим, Турция няма ресурси, затова се опита да пробие в Либия и Сирия.
    Катар и др. доставчици от БИ ще регулират цените, и определят пазарите от десетилетия - кризите световни.
    САЩ дават преходен евтин СПГ, след него безобразни цени, Чехия ги изгони..
    Турция купува от Азербайджан, по-големи количества газ и само 23%-руски, като по този начин ощети Русия, която финансира тръбата срещу чушки и домати, които може да закупи от съседи.
    Арабският свят е несигурен доставчик и има МОНОПОЛ, затова миналата година Русия и Лигата не постигнаха споразумение, цените на нафта паднаха драстично 20$ барел.
    Норвегия има запаси-за момента.

    Пак ви казвам няма конкуренция, защото разстоянието и митата, инвестициите определят цената, колкото повече участници, толкова по-неизгодно.
    Китай и Япония също без нефт и газ, влагат огромен капитал за алтернативни източници. Британия разработи мини реактори.
    Затова Европа спря китайските панели.

    Друг изход нямате, никой не ви изнудва, по-благо ли е да купувате руска газ през Турция. За Катар цената ще се оскъпи от посредниците. А можехме да имаме директен внос от Русия.
    Който иска да строи,никой не е забранил, само че др. не искат да строят в БГ. Трябва да имаме хранилища и купуваме газ-лятото, ниски цени на меж. пазари.
  • 25 ха ха

    3 3 Отговор
    Какво ясно може да роди тази каунска, дементирала глава??
    не се излагайте..
  • 26 България няма никакъв интерес

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ели Оригинал":

    потреблението на природен газ в българия е пренебрежително малко. Плащаме за тръби, които ще се изплащат нерентабилно дълго и отчитайки инфлацията и нуждата от поддръжка, може би никога. Няма да има разклонения за включване на други доставчици, а същевременно цената на газа за нас е най-високата в Европа. Отрязвайки Украйна, увеличават влиянието си в региона и имат възможност за прокрадване на лобистки интереси в полтиката на силните нуждаещи се от газЕвропейски политики. Тоест ако Германия, Франция, Италия, нямат от кого друг да купуват, ще правят каквото Русия каже.
    Тоест тя не е в еЕвопейският съюз но ще диктува неговата външна политика, което ще развали търговските отношения с другите континенти, на които се крепи европейската икономика. А ние като най-бедната членка на Европейският съюз имаме неистова нужда от европейските субсидии и икономическа помощ, нямаме никакъв финансов интерес от слаба Европейска икономика. Това, че над 60 процента от европейските субсидии се крадат(не без помощта на зле прикрити руски фирми) е друг въпрос. Половината от тези пари се насочват на исток. Което е нормално за страните с голямо руско влияние.
  • 27 както и да е

    8 1 Отговор
    По VOX тъкмо съобщиха че Байдън е прескочил с малко 270.
    Официално е спечелил. Ако се стигне до съд ще се разтегне във времето, но така или иначе, ще бъде интересно
  • 28 Любен

    9 8 Отговор

    До коментар #22 от "No Exit":

    Дремлив старец беше и Рейгън. Но с две три събуждания събори СеСеСеРето.
    Зад него бди Камала Харис, която е като орлица. Печена та дрънка.
    Криминалната революция на Путин беше потушена чрез избори и то по нарочно унизителен начин. Тръмп ще бъде изнесен в усмирителна риза от Белия дом, ако много рита. Въпросът е след това унижение как ще бъде изведен от Кремъл православния султан...!?

    Коментиран от #29

  • 29 No Exit

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Любен":

    Рейгън беше по-млад, и републиканец. Демократите ще отворят границата, ще узаконят милионите нелегални, и ще променят демографския облик на Америка, за да си осигурят електорат. Това са Демони в човешки образ.