Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 18:29 2 386 26

Тръмп да приеме изборите

  • сащ-
  • избори-
  • лидери

Група световни лидери с призив към президента

Тръмп да приеме изборите - 1
Снимка: БГНЕс/EPA

Група от видни световни ръководители призова американския държавен глава Доналд Тръмп да приеме изборите в САЩ, съобщи FOX News.

Групата очаква президентът да покаже уважение към американската демокрация. Тръмп оспорва вота в няколко щата.

Групата е известна като Старейшините. Припомня се, че видни фигури на републиканците са признали вота.

Очаква се Тръмп да действа отговорно. В групата членуват хора като предходният секретар на ООН Бан Ки Мун, някогашният норвежки премиер Гро Харлем Брундтланд и изпълнявалата поста президент на Ирландия Мери Робинсън.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    15 2 Отговор
    Очаква се Байдън да действа отговорно ,да гушне букета 😁.Тръмп с втори мандат !!

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Призив

    21 6 Отговор
    за приемане на измамата? Подобен призив и към България заради Македония! И това е международна общност? Вятър и мъгла.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 среднощен

    13 2 Отговор
    "Старейшините" радеят за демокрацията - ти да видиш...? Има два варианта: или той ще приеме, или те ще приемат..? "Старейшините" защо не кажат нещо за отношенията между "пандемията и демокрацията", че нещо май "изтърваха" работата...? Лицемерие...!
  • 7 az # MAGA

    15 1 Отговор
    "Група от видни световни ръководители" : "В групата членуват хора като предходният секретар на ООН Бан Ки Мун, някогашният норвежки премиер Гро Харлем Брундтланд и изпълнявалата поста президент на Ирландия Мери Робинсън." ХАХАХАХАХА, че кои бяха тия????? 
  • 8 БПФ

    10 2 Отговор
    "В групaтa члeнувaт хoрa кaтo прeдхoдният ceкрeтaр нa OOН Бaн Ки Мун, някoгaшният нoрвeжки прeмиeр Грo Хaрлeм Брундтлaнд и изпълнявaлaтa пocтa прeзидeнт нa Ирлaндия Мeри Рoбинcън."

    Хахахах - наистина ли някакви тотални анонимници мислят, че могат да заповядват на Големият Дон? Няма такъв смях просто !!!

    А Доналд няма да отстъпи Белия дом на някакъв узурпатор с деменция - измамите на така наречените "демократи" лъснаха, скоро ще бъдат изобличени и не само Тръмп ще остане президент, но и превратаджиите ще бъдат наказани подобаващо.
  • 9 1234

    0 4 Отговор
    Трудно се пуска власт стиснат ли я я стискат до гроба
  • 10 az # MAGA

    14 2 Отговор
    2.7 милиона гласа за Тръмп са били изтрити!

    Коментиран от #18

  • 11 БПФ

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Все тая":

    С тая "регионална сила" се съобразява целият свят, включително САЩ. Това са дрънканици на обонгото, който реши да действа срещу регионалната сила. Резултатите ги помним - след санкциите Русия стана износител на много продукти, които преди внасяше, а "Доналд Кук" напусна крайбрежието на п-в Крим с порядъчно одpискана палуба !!!
    Тая регионална сила може със своят могъщ ядрен чук да заличи САЩ от географските карти и това е факт, без значение дали ни харесва или не ни харесва.
  • 12 Има си

    6 0 Отговор
    цела телевизия - НАСА ченъл. Можеш да си я гледаш онлайн. Препоръчвам я горещо на всеки бодър соросняк, на неговите супервайзърчета и на модераторчето. След един-два дена гледане ще спрете със себеунизителните си коментари за ракето строенето и наука, показващи абсолютна неграмотност по темата. А за да не газите в дълбокото по-добре избягвайте темата за ядрената сигурност и непосредствено свързаното с нея ракето и апарато строенне, кой колко може по нея и защо държава с БВП мерено в доларов еквивалент, който е в пъти по-малък от на Атлантическият пакт съвкупното БВП ги прави бърливи. Успех с евроцентотроленето!
  • 13 Obersturmbannführer

    4 0 Отговор
    Че от къде на къде някакви никому неизвестни комици, пардон, политици ще съветват легалният и все още на власт Президент на УСА, да преглътне, че ще го съборят чрез една явна, очеизвадна, плоска, тъпа и зле-изпълнена измама, която му спретнаха Евреите!? Алоооо, фикуса!!! Тва само тук в кочинкатa минава, щото сме рядко прoсто плeме! На такова прoсто плeме така му се пада!
  • 14 Жорж

    8 1 Отговор
    Г- н Тръмп да не се предава. Измамата е очевидна.
  • 15 Стоянов

    6 3 Отговор
    Вие добре ли сте? Как да приеме нечестни и манипулирани резултати?!

    Тръмп, не слушай такива! Бори се докрай чрез законови средства и истината ще възтържествува! Ние сме с теб и те подкрепяме!
  • 16 az #MAGA

    8 1 Отговор
    Още малко подробност за мащаба на изборната измама, организирана и осъществена от Демократическата партия в САЩ: системата за броене на гласовете DOMINION е изтрила 2,7 милиона гласа за Тръмп в САЩ. След анализа на данните става ясно, че: 221 000 гласа в Пенсилвания за Тръмп са прибавени към резултата на Байдън. 941 000 гласа за Тръмп са изтрити. Щатите, в които се използва системата за гласуване DOMINION, са прибавили 435 000 от Тръмп към резултата на Байдън!
  • 17 Що така

    2 1 Отговор
    Много бързат брях брях нещо напрегнати ми изглеждат.
  • 18 скептик

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "az # MAGA":

    Ти ли ги изтри или видя кой?

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ЗайоБайо

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; *********
    Факти, коментара на тоя е в конфликт с правилата. Изтривайте такива текстове, защото те не показват различно мнение, а много лоша култура и възпитание ( вероятно душевно заболяване )

    Коментиран от #25

  • 23 Българин

    2 0 Отговор
    Сега ще се види най голямата демокрация. Фалшиви бюлетини. Честни избори.
  • 24 Пощенският

    0 0 Отговор
    служител Ричард Хопкинс ОПРОВЕРГА публикацията на "Вашингтон поуст", според която той се е отрекъл от твърденията си, е имало злоупотреби с бюлетини на изборите в Пенсилвания. Той отново потвърди думите си и заяви, че не се отрича от тях и се надява "Вашингтон поуст" да се отрече от публикацията си.
    с
  • 25 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "ЗайоБайо":

    моя коментар е точен към хора опитващи се да създават неверни твърдения ползваики много и различни никове.ти заиче си един от тях.така наречените кошаревци.сега потдържате тръмп и лъжите му ,преди бяхте в полза на други подобни екземпляри.тва че се самообиждате пишеики тези щуротии не е мои проблем ,а ваш .
  • 26 питащ

    2 0 Отговор
    Очакваме и политици от други велики сили в света да се изкажат и Тръмп да им коленичи - например от Косово, Тонга, Кувалу, Фиджи и Таити, Бурунди, и от Нубия - Васко Нубиеца и брат му. хахаха