Last news in Fakti

7 Декември, 2020 13:05 2 271 24

Съдебните битки на Тръмп без успех

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Утре това става ясно

Съдебните битки на Тръмп без успех - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Опитът за съдебна борба на американския президент Доналд Тръмп се оказа неуспех, съобщи Монд.

Очаква се това да стане ясно утре. Американските закони прекратяват вариантите за оспорване след осми декември.

Изборът на членове на Избирателната колегия става финален. Те ще изберат новия президент след една седмица.

Тръмп настоява, че е имало проблеми при преброяването на вота. Той търси оспорване на дистанционното гласуване.

Повечето щати, в които имаше оспорване, отхвърлиха исковете. Държавният глава планира да издигне нова кандидатура за следващите избори.

През последните дни той проведе няколко митинга със свои привърженици.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доньо

    14 9 Отговор
    Статуквото нема ти даде да сравниш подписите

    Коментиран от #3, #17

  • 2 Байо

    4 8 Отговор
    Оранжевия, я у лево ,че си застанал напреко на движението към портите на Мелания!
  • 3 Дадоха му

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Доньо":

    Ама е некадърник, та никаква не я свърши!

    Коментиран от #4

  • 4 Дедо

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дадоха му":

    Дадоха му да брои на ръка без да сравни подписите в базата данни?

    Коментиран от #8, #19

  • 5 Феновете

    13 11 Отговор
    Привържениците на Дончо да пият по една студена белина и да се кротнат малко
  • 6 Мъдрият

    21 10 Отговор
    Още малко търпение, и ще видим какви са реалните факти, а не такива поднесени ни от про бай-гънски медии.

    Успех г-н Тръмп в борбата с лошите! Опс, изсвинете - с "демократите!"

    Коментиран от #9

  • 7 pepy

    26 3 Отговор
    "През последните дни той проведе няколко митинга..."

    С митинги нещата така не стават... Показаха му единствения законнен начин - промяна на Конституцията... кеф ти 6 годишни мандата, кеф ти безсрочен... толкова е просто...

    Коментиран от #10

  • 8 Байо

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо":

    За све друго доказателства трябват Байо!Само с хубавите очи на Меланито ,не става!То ,става ама трябва поне за една нощ да я преотстъпи за ползване!!!Ай в първом доказателства, после Меланията! Щот то не е всьо като у назе и къщите в БарЦлоната!Там има си ред...и закон!!!
  • 9 Байо

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Мъдрият":

    Е те заради такъв нездрав оптимизъм си на това дередже!??Абе, как е главния ти прокурор!??Шава ли още,или управляващите му ... ...айката????
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сливи за смет

    4 12 Отговор
    Да бе обявил извънредно военно положение като Линкълн преди гражданската война. Тогава ще може да направи пълна ревизия на гласуването.

    Коментиран от #12

  • 12 Байо

    10 2 Отговор

    До коментар #11 от "Сливи за смет":

    Извънредно военно положение не се обявява току - така!Абе от къде ви намират такива с коефициент на интелигентност като на празна кофичка от кисело мляко!???
  • 13 Последни Дни

    2 5 Отговор
    Разбира се че опитът за съдебна борба на американския президент Доналд Тръмп се оказва неуспешен и безрезултатен , защото Юпитер и Сатурн вече започват да се обединяват в зодиакалния знак на Водолей, А това в Епохата на Водолея е съпроводено с големи обществени катаклизми извън волята на хората и с промени на съществуващото досега статукво, с болезненото разрушаване на старите модели и навици на консервативни норми и предразсъдъци чийто представител е Тръмп и създаването на условия за нови и свободно либерални обществени закони И слънчевото затъмнение, което ще се случи на 14 декември тази година ще съвпадне с Решението на Върховния съд на САЩ за изборите и допълнително ще нагорещи и нажежи още повече страстите, като периодът 08-23 декември ще бъде най-опасният за активирането на съпротивителните стари и тъмни сили на ЗЛОТО на Диктатурата по света и за консервативните републиканци в САЩ с безуспешен замисъл за унищожаването на традициите на Американската демокрация и Свобода и с последици, които ще се усещат през цялата 2021 година...!!!
  • 14 Добър ден

    10 2 Отговор
    Вчера имаше отбор юнаци, много знаещи и информирани, защитаващи бай ви Дончо! Че печели изборите, че ... Е, какво станна? Май CNN има по-точна информация от босфор ТВ и Канала. А тя тяхната конституция не е като нашите закони. Не се променя по хатъра на една 🎃, защото е писана и обмисляна от умни хора, без намеса на лпбисти и без участие на кадри от рабфак. 😀😀. Да си гледаме и да си оправяме нашата си кочина - от това има необходимост територията - то държава отдавна няма.
  • 15 Защо бе?

    3 4 Отговор

    До коментар #10 от "Байо":

    Колко промени станаха факт в нашата конституция? Защо гледаме тук и там и ме виждаме идиотщините у нас? С една 🎃🎃 начело на територията, привикала в мафията "светила - слънчогледи" от рода на Гърнето, Бичето, Тръбата, антрополози, Ал Йо какво да се очаква? А тартора сам си признава , че и едната книга не е прочел до края. Но пък е генералисимус от коя страна се държи маркуча и как се хранят кучета с държавни пари. Гадост.
  • 16 pepy

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Байо":

    "Просто е като за теб!..."

    Случайно да си с оперирано чувство за хумор???
  • 17 Не е до статукво

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Доньо":

    В тази страна има конституция и закони, и нямат шанс лобисти и момемтните ситуации. С една дума има върховенство на закона. Нищо сложно.
  • 18 стоян георгиев

    8 3 Отговор
    къде са никовете на мага,кирилов ,петров и т.н. дето ми обясняваха как тръмп щял да спечели по съдебен път?къде сте бе другари?нови опорки ли чакате?и нови никове предполагам!хахахахаха!
  • 19 Психиатър

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо":

    Глупави съмишленици подариха на разорения лъжец Тръмп двеста милиона за дела

    Коментиран от #24

  • 20 туйонуй

    6 3 Отговор
    Самата идея, че клоунът може да спечели в съда понеже той е назначил съдиите е дълбоко залегнала в съзнанието на една неграмотна и вредна маса от населението. Както казах преди - в Русия избори се фалшифицират по навик, в България понякога, а в САЩ няма как. Спете спокойно деца.
  • 21 БРЦК

    2 4 Отговор
    Защо продължават медиите да лъжат . Нищо не е приключило . Те първо предстои . Сорос и сие ще бъдат изкормени . Мумията няма да встъпи и няма да се завърне. Войната отвори вратата.

    Коментиран от #23

  • 22 БРЦК

    3 3 Отговор
    Българи не само сте слепи но и опърничево злобни а това е равносилно на глупост . Сега за отмъщение на истината слагайте минуси . Вие от щаба на факти може да го премахнете . Но не сте способни да промените българина и историята защото лицемерието е вашето лице
  • 23 Слез на земята

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "БРЦК":

    И си изтрий пяната от устата. Какво общо имат българите с изборите в щатите? И дали някой от тамошните президенти се е загрижил за мизерната ти заплата, високите цени и данъци? Хайде по-спокойно - напъните не са здравословни!
  • 24 Нищо за него

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Психиатър":

    Предварителната информация за Тръмп е, че дължи неплатени данъци около 300 милиона $. Като президент отлагаше, но сега крайната дата е 20 януари '21.Така че имали - дали.