Last news in Fakti

31 Декември, 2020 13:22 1 749 6

Републиканците отново спряха важно гласуване

  • сащ-
  • сенат-
  • републиканци

Спорове за промени в Сената

Републиканците отново спряха важно гласуване - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл отново блокира гласуването за повишени плащания на американските граждани, съобщи FOX News.

Демократите настояват за повишаване на подкрепата. Макконъл предлага на куп да бъдат разгледани три въпроса.

Той смята, че заедно с повишаването на средствата, трябва да бъдат разгледани и въпроси за реформи, свързани с дигиталните компании. Републиканците настояват да се сформира комисия за разглеждане на нарушенията по време на изборите.

Демократите отказват да преговарят за тези предложения. Американският държавен глава Доналд Тръмп настоява да бъдат обсъдени и трите въпроса.

Републиканците все още не са убедени в повишаването на средствата. Демократите смятат, че така ще бъдат подкрепени гражданите, които ще повишат потреблението.

Предстоят още разговори.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съвсем

    7 2 Отговор
    забозихме западняците, Русия тръгнали да превземат

    Коментиран от #2

  • 2 стоян георгиев

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "съвсем":

    другар тва е нормалния и правилен начин да стават нещата добре.нарича се демокрация.когато един ти пуска и спира тока ,нещата деградират.русия е тоно доказателство за това!

    Коментиран от #3

  • 3 другарка

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    е шефката ти, ти си и подчинен. Аз живея в САЩ и ти казвам, че сме забозили сериозно, бизнес кредитите гонкат 30% всичко е на държавна цица и е комунизъм та дрънка.

    Коментиран от #4

  • 4 стоян георгиев

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "другарка":

    аз съм в българия и ти казвам,че сащ са една от страните с наи-либерален подход в икономиката и обществото .та няма нужда да лъжеш и ако не ти харесва сбираи багажа и се махаи!

    Коментиран от #5, #6

  • 5 абе Стойчо

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    къв си ти, че ще ми казваш къде да ходя бе? Четиридесет хиляди лева никога няма да видиш в живота си, акъл тръгнал да дава. Ти затова си в България, защото мозъчето ти е пълно с клишета като либерален подход. Мани, че си в България, но със сигурност си бюджетарче, иначе щеще да схванеш какво са 30% бизнес кредитиране. Давай там с езика по диференциала на шефката, може и да те пратят командировка тук. Ако ти върже пиши, ще те светна у кой магазин са евтините найкове да се пускаш марков из офиса. Либерал :)
  • 6 Гошо

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Ти си от тия дето ,като влязат в Кауфланд, после разправят че са били в Германия