Last news in Fakti

23 Януари, 2021 07:20 3 130 39

Евгений Чупов: Всички твърдения на Путин са предимно фалшиви (ВИДЕО)

  • евгений чупов-
  • алексей навални-
  • владимир путин-
  • протест-
  • софия

''Нямам основание да не се доверявам на Навални, защото всички негови разследвания са документално потвърдени'', каза руският опозиционер

Евгений Чупов: Всички твърдения на Путин са предимно фалшиви (ВИДЕО) - 1
Евгений Чупов, кадър: ''Делници''

''Няма нищо удивително в последното разследване на Навални. Просто сега предизвика по-голям интерес със спада на нивото на живот в Русия. Това предизвиква допълнително протестна активност''. Това заяви Евгений Чупов - руски опозиционер, който в началото на годината получи политическо убежище у нас. Той бе гост в предаването ''Делници'', излъчващо се по телевизия Евроком.

''Нямам основание да не се доверявам на Навални, защото всички негови разследвания са документално потвърдени'', обясни Чупов. Според руския опозиционер не може да се каже, че това е фалшиво видео. ''От екипа на Навални са събрани достатъчно доказателства и е вложена много работа'', коментира той.

''Вие правилно казахте, че съм руски опозиционер, аз се сблъсках с Центъра за борба с екстремизма и това наложи да поискам убежище в Република България, заяви още Чупов.

''Отдавна не възприемам сериозно изказванията на Путин, Медведев, Мишустин, защото всичките им твърдения са предимно фалшиви. Отдавна роднините на тези висши държавни лица живеят в САЩ и други държави. Твърденията им за патриотизма са лъжа'', добави руският опозиционер.

Чупов разказа, че е бил задържан няколко пъти от полицията в края на май 2019 година. Държан е над 12 часа в полицейското управление, нямал е право на адвокат или да се свърже с роднините му и е бил подложен на полицейско насилие. ''Към мен постъпваха заплахи от страна на полицаите, че ще ми бъдат подхвърляни наркотици, което ще доведе до много по-тежко преследване'', допълни към разказа си Евгений Чупов.

Днес от 14 ч. ще се проведе протест пред руското посолство в София, като надсловът му е: ''Свобода за Навални!''

Организатор на протеста е именно Евгений Чупов.

Целия разговор можете да изгледате във видеото след 1:49:19:


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    54 8 Отговор
    Тоя е предател и страхливец.

    Коментиран от #24

  • 2 да де

    44 6 Отговор
    Тоя см.шник е луд след като е поискал убежище у нас. Май не е чувал за турските военни които тиквата върна на анадолския фюрер и с него ще се случи същото.
  • 3 Май е обратното

    58 5 Отговор
    А пък ние нямаме основание да не вярваме на Путин...-по една проста причина--Невални получава пари от Запада..-това той сам си го признава.И имайки предвид,че либералните полит-идиоти постоянно натрапват русофобия-какво трябва да си мислим за Невални??? Ми че просто е булонка на която и дават захарче да подскача.
  • 4 Борето Попов

    48 7 Отговор
    По-скоро всичките твърдения на Навални и на тоя Чупов са фалшиви и са плод на болните им мозъци! Затвор за предателите, слава на Путин!

    Коментиран от #16

  • 5 Кадафи

    9 37 Отговор
    Жужик го чака всенародно възмездие
  • 6 Факт

    41 3 Отговор
    Добре бе,защо пък трябва на Невални да вярваме? Зом му плащат от фондации и НПО-та,значи защитава чужди интереси и плюе наляво и надясно.На платени подлоги НИКОЙ не им вярва.

    Коментиран от #8

  • 7 Бaро Вкаров

    36 3 Отговор
    Мдам,а всички твърдения на Чупов са мааалко счупени.🐵
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Софиянец

    8 25 Отговор
    Талев е лежал в лагерите заради едно много вярно изречение. "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
  • 10 Диверсант

    38 2 Отговор
    Я, ама тоя дядо ви Сорос бил обзавел България със посланик на онова нищо.. Филм за дворец на Владимир Путин беше въртян в Италия по време на Кримската история от соросоидната мисирка Андреа Пургатори.. ППРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ ДВОРЕЦА БИЛ НА ПУТИН.. . Филма същия ли е??? Кой направи филма??? Навалния или ЦРУ ??? Новата ( стара администрация на Вашингтон вади ли старите оръжия от нафталина още от първия ден след като се върна и Виктория Нюланд, организатора за преврата в Украйна и горенето на живи хора. Сега обещава масирана доставка на оръжие за нацистите
  • 11 Бах

    28 2 Отговор
    Тези да идат и да протестират срещу ТИКВАТА , а не да плачат на чужди гробища !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 хаберих

    21 2 Отговор
    Той бе гост в предаването ''Дебелници и Тъпандурници'',излъчващо се по телевизия "Евроком".
  • 14 Козяк 16

    18 4 Отговор
    След протеста БГ сороснята да си вземат заплатата от 2.50 $ на човек.
  • 15 Чупов ЧУПКАТА

    28 2 Отговор
    Платена СЛУГИНЯ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 дедо Герчо

    9 1 Отговор
    МАСОВИ АРЕСТИ И ТАМ И ТУК И НА ГЕРЕНА....ХЪХЪХЪ....
  • 18 ДжафДжаф

    18 3 Отговор
    Независимо кой е на власт винаги има такива, които се чувстват добре и такива, които по една или друга причина не одобряват въпросната власт. Разбира се има и трета категория, изключително "адаптивни индивиди", които по един или друг начин винаги успяват да са с властта!! В крайна смета въпроса не е в това да се открият индивиди, анти Путин, защото такива винаги очевидно е имало, а колко реално са руснаците, които са против Путин. Вижда се, че въпреки външното финансиране, Навални не е в състояние да докара в Москва повече от 3-4000 души, което за град с население около 20-тина милиона си е едно голямо нищо.За сега номера с изпратеният от германците Ленин не върви и това е добре. Русия е богата държава и може да си позволи скъпи и прескъпи държавни резиденции, което не означава, че са лична собственост на Путин. Ако сме сметнат милионите, които през годините се дадоха за ремонти в Евксиновград например, на булгаристанците ще им се изправят косите. Друг е въпроса, че, поради корупция и кражби, в крайна сметка не е направено нищо.
  • 19 Вълканов

    22 3 Отговор
    На либерастик не може да се вярва. Вииждат се техните нововъведения в областа на половете, да няма мъж или жена, а нещо неоформено. Масово въвеждат джендаризма. Дразнещото е, защо Папата си трае. Поне нашето Православие се ограничава от тази нова Либералистична идеология.
  • 20 Един Човек

    18 5 Отговор
    Не си важен !Важните,даже и медиите наричат дисиденти !Ти си просто ПРЕДАТЕЛ,който Русия не е пожелала и не си е върнала!ЮСА не успяха с санкции и натиск,сега се опитват отвътре да подчинят Русия!А след това идва ред на Венецуела,Иран,КНДР!Прекалено сте плиткоумни за да си вЕрвате!Света отдавна разбра истинския смисъл на думата ДЕМОКРАЦИЯ!
  • 21 big

    18 1 Отговор
    За съжаление има много объркани хора! Ето например у нас: корупция до шия, Росенец и други места, Барселона и шкафчета пари с пистолет и т.н., а се занимават с Путин! Нима в САЩ и Западна Европа не е така? Но там ги наричат лобисти и имат огромни имения! Едно е да показваш корупцията, друго да служиш на чужди сили и съдействаш за санкции срещу народа си! Путин и обкръжението му няма да пострадат от тях, но народа определено! Това те наричат предателство и какво дрънкат неговите куратори е без значение!
  • 22 Бкп

    2 14 Отговор
    Пусин и Навални са приятели и ни разиграват драми. Ако беше опозиционер и заплаха,отдавна щеше да е при Св. Петър. Навални ще стане президент,пусин има пожизнен имунитет, санкциите падат и всичко е точно.
  • 23 падналия ангел

    18 2 Отговор
    Чупов е бил от екипа на Навални, получил политическо убежище у нас. Какво очаквате да говори?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 мнение

    17 0 Отговор
    Рано или късно ще дойде време и Путин ще си тръгне, това е ясно и логично. Нещата се променят, президентите също. Още по-ясно е че никой и за нищо на света няма да подкрепи Навални за отговорна държавна длъжност, защото е вън от реалността. Но кой ще бъде новият президент и какво ще можем да очакваме от него. Ако е някой от типа на Ким Чен или Жириновски? Тогава базвноразвиващите се нагли американци и разни там европейски фактори ще видят ада. А и не само те, а заради тях и огромна част от човечеството.

    Коментиран от #38

  • 26 Сандо

    15 1 Отговор
    А пък на Чупов са чисти като детска сълза!Де гиди една чепата демократична гьостерица!
  • 27 В.В.П.

    14 1 Отговор
    Пада ни реномето ,като се дава ефир на тия некадърници.Върви ,работи ,бе ,опозиционерче,,!!.Кво ни ееебеее,нас ,,вашата завера.!???.Нищо.Имали богаташи пари,къщи,яхти,???.ИИИ,Ко??..И Навални има. С ,пари от Външно на САЩ...
  • 28 2020

    12 0 Отговор
    В България се оказа ,че няма тема за коментар освен за наркомана, алкохолика, с разтроена психика и на антидепресанти и най-вече предател Навални.Откриха дори никому неизвестният Евгени Чупов да говори глупости по "Евроком"Резултатът е един-още по голямо потвърждение да предателя Навални.Съсредоточете се върху кражбите на Бойко Борисов,пари, кюлчета злато,незаконно дете от метресата му,къща и магазин в Барселона,осъден в Чехия и всички далавери на които сме свидетели.Къде е Гешев да образува дело по тези престъпления?!А вие се занимавате с мафиота и крадец на пари,Навални,който след като бъде осъден ще лежи или ще работи за да изплати откраднатите пари.Не плачете "чужд гроб" Мислете !
  • 29 Леле,леле

    10 1 Отговор
    И тая мека китка , щял да лае пред посолството.Ще го посъветвам да си обира крушите,защото властта на глупаците в България скоро няма да я има.И такива като него ще изчезнат като пролетен сняг !
  • 30 Кси

    2 1 Отговор
    Като азбуката от македонските земи, чете с насмешка, оттогава тоя ми е аут, тези земи са били в пределите на българската държава тогава, внушения и намеци грозни, с цел размахване на среден пръст
  • 31 Левски

    12 0 Отговор
    Още помня възкръсващите статисти посипани с брашно в Сирия за убийството на който беше обвинен лично Путин! Едно дете и баща му бяха намерени от Руските раследващи журналисти и бяха закарани в еропейдка институция да кажат как за снимките им обещали ориз и хранителни продукти, при което британската делегация напусна заявявайки че това било ФАРС!
  • 32 стоян георгиев

    2 6 Отговор
    дрогари всички на барикадата.веднага да се обясни къв гад е този човечец.веднага да се обясни че е педофил,джендър или криминален престъпник.та всички на барикадата дрогари и поне 10 ника на човек да изглеждате много!

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Чупката

    5 1 Отговор
    Ех, Чупов, Чупов, само Сталин ги оправяше такива предатели, като ваша милост........
  • 35 барчо

    2 0 Отговор
    Всички помияри се качиха на вълната да плюят Москва, платено от ДВ или подобни, включително и този. Във филмите на Нагли никъде не видях в документите да пише "собственост на В.Путин", въпреки че видяните от мен документи в предавя.аниь.ята му представляваха обработени на ексел писаници, които може всеки да си ги направи у дома. Еди кой си купил не знам какво си за еди какви си пари и той бил приближен на Путин. Ми човека си е купил имение на негово име и си го притежава. Съдете го него или го питайте откъде има тия пари. Какво общо има Путин с тая простотия??? И още нещо интересно. Значи някой купува на свое име имение за Путин, но Путин не е отишъл там нито един път. Щото ако беше отишъл , щеше да има снимки как е там. Въобще тия си милслят, че хората са хаховци и не могат да вържат 2 и 2.
  • 36 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ТАКИВА "ПРОСТ ТЕСТИ " СА ПОД НАДСЛОВ : " АЗ ДУХАМ БЕЗ ПАРИ "!
  • 37 барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    Ми така като го гледаш и ако си му слушал изказите и доказателствения материал на малкиу екран ти самия как мислиш?

    Коментиран от #39

  • 38 барчо

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "мнение":

    Ако доде Жириновски, ще вземе Венецуела на абордаж и след това ще спре на американците да и дава тежкия петрол, без който ще спрат всички американски нефтопреработвателни рафинерии. Успоредно с това ще спре износа и на сплавта за производството на самолетчетата. Като пояснение за петрола, тежък петрол има само във Венецуела и Русия и американското нефтопреработване не може да работи без тази добавка. За сплавта по същия начин. Има я само в Русия. По тази причина каквито и санкции да налагат на Руснаците, то не засягат нефта и сплавта - не се сещам как и беше научното наименование. Ще и спрат и ракетните двигатели, защото там пак беше вързано с подобна сплав. Само това ще е достатъчно и обора ще започне да удря тиква у пода. Даже няма да има нужда от битки.
  • 39 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "барчо":

    така е барчо.всички дето не са с путин са фашисти или понепедофили!с твоя акъл тия неща много бързо се откриват.хахахаа!жалки хорица сте комунягите барчо,глупави дребнави и без достоинство.готови сте заради вожда си да си изтрепете родата и сте го правили което е наи-лошото!