Last news in Fakti

10 Март, 2021 15:34 6 530 39

Кралицата свика среща на кралското семейство

  • великобритания-
  • среща-
  • кралица елизабет

Обсъждат интервюто на Хари и Меган

Кралицата свика среща на кралското семейство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Представителите на британското кралско семейство са се събрали на извънредна среща, съобщи Дейли Мейл.

Обсъдени са варианти за действия. Срещата идва след интервюто на принц Хари и Меган Маркъл.

В Бъкингамския дворец е настанал истински шок след интервюто. В него двамата отправиха обвинения за натиск, изолация и отказ на подкрепа.

Още вчера в двореца е била проведена голяма среща. На нея са присъствали кралица Елизабет, принц Чарлз и принц Уилям.

Смята се, че срещата е свикана от самата кралица. Очакват се първи коментари на кралски представители.

Бъкингамския тдворец излезе с изявление, в което заяви, че ще проучи твърденията и че Хари и Меган ще продължат да са част от семейството.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ахахаха

    55 5 Отговор
    Всеки би изтрещял ако баща му доведе Камила за майка...

    Коментиран от #39

  • 2 Maг Илиян

    75 7 Отговор
    Меган е много просто парче за едни бързи пари размени възможността да се къпе в реална власт. Очаквам скоро да я самоубият и без това е дала заявки, че е депресирана.

    Коментиран от #4, #5, #10

  • 3 Дългият

    16 0 Отговор
    Да се събират,да разтурят седянката и да поемат по новият път...

    Коментиран от #26

  • 4 Лелеее

    18 13 Отговор

    До коментар #2 от "Maг Илиян":

    Каква власт бе тулуп?! Хари е 6 по родова линия! Каква власт, какви пет лева! Виж какво са казвали Даяна и първата снаха на Елизабетището.... като почнат разки шматкии да пишат тука някакви малоумияяя направо нямам думи! Скрий се и не се подавай!

    Коментиран от #8

  • 5 Султан

    27 4 Отговор

    До коментар #2 от "Maг Илиян":

    Брат, каква реална власт, тя е последната дупка на дупките...няма шанс за нея освен да подвива крак всеки път щом види кралицата.

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Stéphanie 🎲

    36 6 Отговор
    Срам и позор за семейството е принца 😎 да го оставят без наследство а за жена му ако си напиша мнението това мисля ще ме изтрият.На Даяна ли и се е приска да се направи да спре със тази траги😎комедия.Живият пример че такива бракове не е хубаво да стават реалност финала е един и същ.
  • 8 Maг Илиян

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лелеее":

    Нито за сиви кардинали, нито за политически си чувал моето момче.
  • 9 Биде

    42 3 Отговор
    Не разбирам това снижхождение от страна на двореца!Какво и кое наложи плювките на Меганчето и пълната подкрепа на Хари! Цялото интервю е една пародия в стил аз съм мъченица и живота ми беше ад! Но спокойно можеше да се събере с поредното артистче от Америка и нямаше да има подобни главоболия!
  • 10 Stéphanie 🎲

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "Maг Илиян":

    Закъсняха за съжаление ,трябваше още във началото кога бе в Англия
  • 11 ТаУмВзе

    28 1 Отговор
    Тия в чудо се видяха с разнообразяването на кръвосмешението. Смех.

    Коментиран от #14

  • 12 Maг Илиян

    32 4 Отговор

    До коментар #5 от "Султан":

    Меган много добре го манипулира тоя риж олигофрен, който е брат на бъдещия крал. Съвсем спокойно можеше да има много силно влияние в кралския двор, ако беше по-умна.

    Коментиран от #20

  • 13 Айде

    26 4 Отговор
    ...и тези сега ще се блъснат с мерцедес в някоя колона на тунел. Дъртия вампир бабишкел не прощава. Год сейф дъ куйн.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диверсант

    19 3 Отговор
    На тоя рижавия трябва да му направят тест ДНК и се разбере оная другата куцка кой я оплоди с него. После да му бият камшика

    Коментиран от #25

  • 17 На залязване

    6 2 Отговор
    Като колониални капиталистически държави, каква е разликата между монархическа Велика Британия и републиканска Франция? И двете са ядрени държави, победители от ВСВ, постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН, членове на НАТО. Лондон е най-големият финансов център на света. В Лондон е базирано нелегалното правителство Синедрион! От Лондон се ръководи "Тяхната борба" за завладяване на света от "богоизбраният народ"!

    Коментиран от #28

  • 18 Интервю без значение

    30 3 Отговор
    В момент на пандемия с милион и повече загинали, безработица, глад и криза в света, тия егоистчета говориха само за себе си и не спряха да хленчат от удобната си мултимилионна къща в Калифорния. НУЛА симпатия, кралицата трябва да им вземе титлите, и без това не работят за Англия, а в САЩ какви херцози са те.
  • 19 АМОН

    38 5 Отговор
    Когато е влизала в КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО, тази никаквица Мегън е трябвало да знае, че се превръща в част от едно семейство на което се крепи ИМПЕРИЯ над която слънцето не залязва никога.

    СЪС СЕЛСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ , ТОВА НЕЩАСТНО СЪЩЕСТВО РЕКЕТИРА КРАЛИЦАТА МАЙКА И ПРЕДИЗВИКВА РЕАКЦИИ ВОДЕЩИ ДО РАЗРУШАВАНЕ УСТОИТЕ НА ЕДИН НАЛОЖЕН С ВЕКОВЕ СИНАРХИЧЕН РЕД.

    Мегън е като излезнала БЪЛХА на чело.
    ВСЯКА ЖАБА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА.

    Коментиран от #22

  • 20 АМОН

    25 3 Отговор

    До коментар #12 от "Maг Илиян":

    НАПЪЛНО СИ ПРАВ.

    Тази неубоздана селянка, дори не предполага, че застава срещу устоите не само на една ИМПЕРИЯ , но и срещу носителят на едни ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ КАКВАТО Е КРАЛИЦАТА МАЙКА.
    В ПРОТЕСТАНСТВОТО Н.В. ЕЛИЗАБЕТ ИЗПЪЛНЯВА СЪЩИТЕ ФУНКЦИИ, КАКВИТО СА ТЕЗИ НА РИМО -КАТОЛИЧЕСКИЯ ПАПА.

    Противопоставянето на Н.В. ЕЛИЗАБЕТ на РИМО КАТОЛИЧЕСКАТА ВЛАСТ е повече от ясно за интелегентните хора, но не и за придошли от нищото същества каквато е въпросната селянка.

    Време е някой да и светне лампата на това момиче за тази битка която Н.В. ЕЛИЗАБЕТ води с представителите на дявола и да я изведе от усещането и за божественост каквато не притежава
  • 21 Евроценности

    11 2 Отговор
    Малобритания беше между държавите , които ни убеждаваха да приемем евроатлантическите домократичности , пък сега уиндзорската баба запънала краката и не ще ромче в къщи .Опъва се , та чак ще си скъса кюлотите .

    Айде бабо , кандисай ! Пък ние ще пратим Амет и Кондю , да ти пеят на кръщенето .
  • 22 Вземи си пий хапчетата

    9 8 Отговор

    До коментар #19 от "АМОН":

    21-ви век сме! Стига си се възбуждал от кралици, принцове, принцеси!

    Коментиран от #30, #32

  • 23 гарибари

    13 1 Отговор
    По цял ден ни занимавате с щуротиите на Хари, Гари, Бари, Маеги, Пеги и баба им.

    Значи нещо се случва в Англия, САЩ и ЕС, и трябва да се отвлече вниманието на обществото с Хари, Гари, Меги, Пеги и баба им.

    На никой от европейците, българите, американците Гари, Хари, Пеги, Меги и баба им, ни са им близки роднини, ни са им копали лозето, ни са дириле работа при тех, ни са ги издръжале като студенти, ни оро са играле с тех, та да ни ги набутвате по цел ден.

    Кажете нещо сериозно, дето вълнува хората в България, горд член на ЕС и Запада, кога заплатата в България ще стане 800 евро минималната, а средната 1800- 2000 евро, та да се почустваме и ние " бели граждане на ЕС, Европа и Западния свят".
  • 24 требе стригане

    14 0 Отговор
    Затова навремето родителите са женели децата си.Така хем се е подържала висока раждаемост хем се е избягвало да се съберат "неподходящи" хора и е работело перфектно.Сега няма раждаемост и всякакви мелези се раждат.
  • 25 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Диверсант":

    Мислиш че не са направили ли? Защо му биха камшика....
  • 26 АМОН

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дългият":

    НОВ ПЪТ НЯМА и НЯМА ДА ИМА.
    ПЪТЯТ НА ИМПЕРИЯТА НАД КОЯТО СЛЪНЦЕТО НЕ ЗАЛЯЗВА Е ЕДИН И СЪЩ ОТ ВЕКОВЕ.

    ТОЙ се противопоставя на РИМО КАТОЛИЧЕСКОТО ГОСПОДСТВО С ЯСНО ВЪВЕДЕНИТЕ В НЕГО СИНАРХИЧНИ ПРАВИЛА.

    ПРИНЦИПИТЕ НА АНАРХИЯТА СА ТИПИЧНИ ЗА РИМО КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА според, която и селянки като тази Мегън могат да бъдат водачи на империи които съществуват от векове.

    ВСЯКО СТАДО СИ ИМА ВОДАЧ, А ОВЦАТА МЕГЪН МОЖЕ ДА ВОДИ ХАРИ , НО НЕ И ИМПЕРИЯТА В КОЯТО ВСЕКИ ЗНАЕ МЕСТОТО СИ В ОБЩЕСТВОТО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАДСКАЧА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ.

    АНГЛИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ в която някакъв ДРЪНДАРСКИ ЦИГАНИН разпределя порциите в държавата чрез подластните му ШИШИ , ДОМУЗИ , И БАНКЯНСКИ ПОЖАРНИКАРИ.
  • 27 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ТИЯ СИ ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ - СИЧКИТЕ РОБИ СА БЪЛГАРИ ........................................................................................................
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 квотолкова

    3 0 Отговор
    Коги Англия на британската корона и лондонското сити ни убеждаваше да приемем евроатлантическите ценности с реформите им, дето от 9 млн. станахме 6- 7 млн. от които 2, 5 млн. реформите превърнаха в гастербайтери по " западните плантации".

    А сега когато почнаха да клатят короната на Англия, фамилните банкстерски кланове от Уол стрийт и лондонското сити, то рев и олелия.

    Доживях да видя как Запада- фамилните корпоративни кланове, аристократите се е захапал и се самизяжда помежду си за пари, власт и контрол.

    Пълен упадък, но това не е края все още, но Запада превали.

    Това, което успя да измисли за " рестарт на кризата си" е старата схема от 12- 14 век с " пандемията". Вместо да върви напред, Запада се заби у 12- 14 век да дири решение на почти 100 % дългова задлъжнялост( държавна и корпоративна) от БВП-то си.
  • 30 пфу

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Вземи си пий хапчетата":

    Да,а вие дето се възбуждате от комунистите кви сте бе?Я си пиите хапчетата.
  • 31 пфу

    12 2 Отговор
    Заради тая мулатка,сигурно всички крале през вековете се обръщат в гробниците си.И рижавия дето се прави на Хитлер,сега с големи претенции към семейството си.Срам и позор!
  • 32 АМОН

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Вземи си пий хапчетата":

    Явно понятия като СИНАРХИЯ и АНАРХИЯ са ти напълно непознати.

    В родната ни кочина е възможно порциите в държавата да се разпределят от някакъв ДРЪНДАРСКИ ЦИГАНИН и от приближените до него банкянски ТИКВИ , ШИШИТА , ДОМУЗИ и тем подобни ДОШЛИ ОТ НИЩОТО СЪЩЕСТВА, които притежават нравите на ЧЕТИРИДИСЕТТЕ РАЗБОЙНИКА , но не и на водачи на държава, камо ли на ИМПЕРИИ НАД КОИТО СЛЪНЦЕТО НЕ ЗАЛЯЗВА.

    Неспазването на генетичните закони и обременености, които са заложени във всеки един от нас направиха така, че БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПРИЛИЧА НА ЕДНА ОБРАТНО ОБЪРНАТА ПИРАМИДА УПРАВЛЯВАНА ОТ ХОРА С НИСЪК И ВАРВАРСКИ ИНТЕЛЕКТ, ИЗЖИВЯВАЩИ СЕ КАТО БОЖЕСТВА РАЗДАВАЩИ ВАРВАРСКА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАЗПРЕДЕЛЯЩИ ПОРЦИИТЕ ПО НАЧИН ПО КОЙТО СЕ ПРАВИ В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ.

    СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА Е ИСТИНАТА.

    Коментиран от #35

  • 33 пффф

    8 1 Отговор
    Все ще изпълзи отнякъде някой черен да развее знамето на расизма. Как пък все тях някой ги е обидил. Аман

    Коментиран от #34

  • 34 пфу

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "пффф":

    Да,а и как не са се сетили че Белият дом е бял?:))))))))))))
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 АМОН

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Жик так":

    АКО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕШ , ТИ КОЕ БИ ИЗБРАЛ - ПАПАТА ИЛИ Н. В. ЕЛИЗАБЕТ КОЯТО Е НЕГОВИЯТ НАЙ ГОЛЯМ И ЕДИНСТВЕН ВРАГ.

    АЗ ИЗБРАХ Н.В. ЕЛИЗАБЕТ, И МИСЛЯ, ЧЕ ИЗБОРА МИ Е ПРАВ, защото това тъпо селско същество МЕГАН е инструмента с който ВАТИКАНА атакува не само ИМПЕРИЯТА , но и НОСИТЕЛЯТ НА НЕЙНАТА ДУХОВНОСТ.

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мара

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "АМОН":

    момче пий си хапчетата редовно и не намесвай папата.Рижавото момченце мисли единствено с долната си глава.
  • 39 Супер си книга

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ахахаха":

    Супер си прав
Новини по държави: