Last news in Fakti

19 Април, 2021 22:59 2 528 5

Гърция преустановява ваксинирането с „Джонсън и Джонсън“

  • гърция-
  • ваксинирането-
  • джонсън и джонсън-
  • имунизацията

Съседката ни отмени началото на имунизацията с ваксината на Джонсън и Джонсън в очакване на позицията на европейския лекарствен регулатор

Гърция преустановява ваксинирането с „Джонсън и Джонсън“ - 1
Снимка : Shutterstock

Гърция преустанови планираното начало на употребата на американската ваксина на "Джонсън и Джонсън", докато Европейската агенция по лекарствата не излезе със становище за препарата. Това съобщи председателят на ваксинационния щаб на южната ни съседка Мария Теодориу, цитирана от Ройтерс.

В Гърция от днес трябваше да започне ваксинациите с "Джонсън и Джонсън", но се появиха съобщения за много редки случаи на кръвни съсиреци, свързани с употребата на продукта.

Утре се очаква европейският регулатор да даде брифинг, на който да съобщи позицията си.

Междувременно, генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус съобщи, че светът притежава средствата да овладее пандемията от Covid-19 в следващите месеци, ако те бъдат приложени последователно и справедливо.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрелата

    1 1 Отговор
    Ваксинирваййййй с вас са занимавам
  • 2 честен ционист

    2 2 Отговор
    Казах ви аз, че 33 & 33 са слаба ракия.
  • 3 Гейтс

    11 1 Отговор
    Колкото може повече трябва да умрът.Първо вируса после ще се изнесем на Марс от там ще ви бомбим с атомно оръжие после ще се върнем сами.Аз Сорос Безос Мъск Бжежински и още няколко кпелета.Не сте нужни вече изпълнихте си плана вие бяхте съвременните роби.
    Тия ваксини не се правят да предпазват а да ви избиват още повече.
  • 4 бай бай бааай

    7 2 Отговор
    както са тръгнали скоро ще преустановят ваксинирането с каквото и да е, яко :)
  • 5 USA

    6 2 Отговор
    "Гърция преустанови планираното начало на употребата на американската ваксина"

    Ей сега бай Дън ще им се скара на гърците и ще им наложи санкции - не може така да се разсъждава - ами ако всеки почне да отказва американски ваксини. Може да изгонят даже гръцки дипломати от Америка - ще ги обвинят че са шпиони саботирали ваксината.