Last news in Fakti

21 Май, 2021 22:39 2 142 9

4,3 по Рихтер удариха Турция

  • турция-
  • земетресение-
  • рихтер-
  • малатия

Няма данни за разрушения и пострадали

4,3 по Рихтер удариха Турция - 1
Снимка: shutterstock

Земетресение с магнитуд 4,3 по Рихтер е регистрирано в окръг Малатия, Югоизточна Турция, съобщи телевизия Си Ен Ен Тюрк.

Според данните, предоставени от Агенцията по бедствия и управление при извънредни ситуации (AFAD), земетресение е било с дълбочина 6,97 километра и сила 4,3 по Рихтер и е станало в 19.06 часа местно време в град Баталгази в Малатия.

Няма данни за разрушения и пострадали.

Заместник-министърът на вътрешните работи Чатакли каза: "Земетресение от 4,3 по Рихтер стана беше регистрирано в 19.06 часа в Малатия - Баталгази. От съответните звена беше съобщено, че в момента няма информация за пострадали и разрушения. Дейностите на екипите в района продължават".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 1618

    3 4 Отговор
    Земетресенията в Китай и Турция не са случайност!Това е отговор и предупреждение за неистовото им желание меко казано “да покорят” Марс и Луната! Земетресение,бури,наводнения и изригване на вулкани ще има в Америка и по цялата Земя!Пандемията,която започна в Китай също не беше случайност,а предупреждение,но никой не го разбра! Започнаха конспиративни теории,коя държава го е произвела и пуснала!Помислете,защо Америка и Русия бяха едни от най-силно засегнатите държави!И защо този вирус непрекъснато мутира? Нищо,което се случва на Земята не е случайно,включително военните конфликти и политическите борби!Хората сами разрушават Земята на която живеят!Мислите ли,че ще бъдат пуснати свободно да пребивават както ИЛЪН МЪСК иска да засели Марс? Ще последва отговор!Една част от хората на Земята ще умрат от климатичните промени,друга-от непознати за Земята вируси,а третата- сами ще се избият! Това е предупреждението! Рождено право на всеки човек е правото на свободен избор и да бъде щастлив!Всичко зависи от хората и избора на техните решения!

    Коментиран от #4, #8, #9

  • 3 Сатана

    3 1 Отговор
    ХАРП?
  • 4 Оракул

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Но пък наводненията и сушата в България бяха причинени от крадливата групировка ГЕРБ ,която плячкосва територията през последните 12 години.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 5иция

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Е то какво стана бе вируса за предупреждение почна в Китай а сега цял сеят си пати. Смотана логика етова.
  • 9 5иция

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1618":

    Това 1681 от гръцкото Лекционер 1681 ли е ?¿
Новини по държави: